Garnier Loving Blends Milde Haver Universele crème

24 december 2016 | Geplaatst in Beauty

Ik ben gek op de Garnier Loving Blends producten en schreef ook al een review over de het herstellende masker uit de Honing Goud lijn, de producten van de Avocado en Karitéboter lijn en de Argan- en cameliaolie haarverzorgingsproducten. Maar toen ik in Antwerpen was, ontdekte ik nog veel meer verschillende productlijnen bij de Kruidvat. Daar heten de producten Garnier Ultra Doux, maar de Milde Haver lijn is nu ook in Nederland te koop. Ik review vandaag de Garnier Loving Blends Milde Haver Universele crème.
Garnier Loving Blends Milde Haver Universele crème

Garnier Loving Blends Milde Haver Universele crème

Deze heerlijke crème is geschikt voor de hele familie*, voor zowel de droge als gevoelige huid. De universele crème werkt hydraterend & beschermend en kan speciaal gebruikt worden om droge of ruwe plekjes weer te verzachten. Ondanks de rijke samenstelling van de crème voelt deze niet ‘zwaar’aan op de huid maar laat een frisse lichtgewicht finish achter. [Garnier]

Verpakking

De universele crème van Garnier zit in een grote plastic pot verpakt. Deze pot heeft een inhoud van 200 ml, dus daar kan ik voorlopig wel even mee vooruit. De kleuren van de Milde Haver lijn zijn heel zacht, wit en een tikje roze. Ik vind de verpakking er erg mooi uit zien. De deksel sluit goed af en is stevig. Verder is gelijk duidelijk om wat voor een product het gaat en de meeste informatie staat op de deksel. De ingrediënten lijst vind je op de onderkant.
Garnier Loving Blends Milde Haver Universele crème

Ingrediëntenlijst Garnier Loving Blends Milde Haver

In dit verzachtende recept om de gevoelige huid te verzorgen en te hydrateren, combineert Garnier Loving Blends twee ultra voedende ingrediënten: havercrème, bekend om haar hydraterende krachten, en witte amandelmelk, bekend om haar verzachtende eigenschappen. Bevat geen parabenen en is hypoallergeen.

Een van de belangrijkste ingrediënten van dit product is natuurlijk de haver en deze staat redelijk hoog genoemd in de ingrediëntenlijst. Daarnaast zit er ook nog glycerine, sheabutter en amandelolie en -extract in. Die laatste staat wel wat lager in het lijstje genoemd. Er zit ook nog een witte kleisoort in genaamd: Magnesium Aluminum Silicate, maar in deze crème wordt het gebruikt als anti-klontermiddel, verdikkingsmiddel of emulgator. Parfum staat als laatste op de lijst, dus als je geen overgevoelige huid hebt, kun je dit product ook gebruiken.
Garnier Loving Blends Milde Haver Universele crème

Product

Ik had de shampoo van deze lijn al gekocht toen ik in Antwerpen was en ik baalde dat die in Nederland nog niet verkocht werd. Nu inmiddels wel en dus wilde ik ook gelijk deze crème proberen. Als je de deksel van de pot opendraait komt er een lichtroze crème tevoorschijn. De geur die je dan gelijk ruikt is heel zacht en baby-achtig, ik hou ervan! De textuur van het product zit tussen een bodylotion en een – butter in, want het is niet vloeibaar, maar ook niet zo dik als boter. Je haalt het makkelijk met je vingers uit de pot.
Garnier Loving Blends Milde Haver Universele crème Garnier Loving Blends Milde Haver Universele crème Garnier Loving Blends Milde Haver Universele crème

Conclusie

Vanaf het moment dat ik deze crème had gezien en geroken op het Margriet Winterfestival ben ik al enthousiast. De geur is zo lekker zacht en poederig. Ik gebruik de crème iedere ochtend voor mijn gezicht en dat is echt heel fijn. De crème trekt super snel in en ruikt heerlijk. Daarnaast voelt mijn huid babyzacht aan als het is ingetrokken. Het ideale van dit product is dat je hem dus ook voor je lichaam kunt gebruiken en ook daar is hij heel geschikt voor. Lekker rijkelijk smeren ‘s avonds en je huid voelt weer heerlijk zacht en gehydrateerd aan de volgende ochtend. Ik ben fan!

Wil je deze Garnier Loving Blends Milde Haver Universele crème ook proberen? Dan kun je hem bestellen bij Drogisterij.net. Het mooie is dat ze daar nu een actie hebben van 1+1 gratis! Deze aanbieding loopt nog tot 1 januari 2017. De prijs van de universele crème is € 5,99.
Garnier Loving Blends Milde Haver Universele crème

Heb jij al producten van de Garnier Loving Blends Milde Haver lijn geprobeerd?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Outfit: Basic Primark jurkje

Zondag 11 december ging ik met mijn nicht weer op pad om outfitfoto's te maken. De eerste outfit met een...

Close