Nuxe Prodigieux geparfumeerde lichaamsmelk

8 december 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Ik ben gek op lekker ruikende verzorgingsproducten voor mijn lichaam. Ik heb dan ook heel veel verschillende flessen showergel in de badkamer staan, die ik steeds met elkaar afwissel. Bij bodylotion is dat vaak anders, dan heb ik meestal één product wat ik langer achter elkaar gebruik. Ik ben momenteel heel erg fan van de Nuxe Prodigieux geparfumeerde lichaamsmelk en die review ik dan ook vandaag. En het leuke is dat ik ook aan 5 volgers deze fijne bodylotion mag weggeven. Lees maar snel verder.
Nuxe Prodigieux

Nuxe Prodigieux geparfumeerde lichaamsmelk

Deze lichaamsmelk is geparfumeerd met het Prodigieux-parfum van Nuxe. De Prodigieux lichaamsmelk hydrateert de huid, heeft een oplichtend effect en een satijnzachte finish. Een echt verwenmoment voor de huid!

Van het merk Nuxe Paris heb ik wel eens gehoord, maar ik heb er nog nooit producten van geprobeerd. En als blogger wil je graag nieuwe producten proberen, dus toen ik een e-mail van Viata ontving of ik het product wilde testen, antwoordde ik enthousiast. Inmiddels heb ik de bodylotion lekker getest en laat ik jullie weten wat ik er van vind.
Nuxe Prodigieux

Verpakking Nuxe Prodigieux

De limited edition van deze bodylotion met het Prodigieux parfum van Nuxe ziet er prachtig uit. Het is echt een feestelijke verpakking die zich perfect leent als cadeautje voor onder de kerstboom. De tube is van stevig materiaal en loopt van goudgeel naar crème kleur. Qua tekst is de tube heel rustig vormgegeven en er staat alleen de nodige informatie op zoals het merk, de naam van het product en dat het een limited edition is. De tekst op de achterkant is trouwens wel een beetje aan de kleine kant. De klikdop is eenvoudig te openen en sluit ook goed af. Een mooie feestelijke en chique verpakking. De tube heeft een inhoud van 100 ml.
Nuxe Prodigieux

Ingrediëntenlijst

Hieronder de ingrediëntenlijst van de bodylotion die geparfumeerd is, waardoor er uiteraard parfum in zit. Deze zie je dan ook hoog op het lijstje staan. Ik heb er geen last van en daarom ook geen problemen mee. Ik hou per slot van rekening wel van een lekker geurend product. Verder zie ik heel veel verzorgende oliën zoals kokosolie, amandelolie en cameliaolie. Daarnaast bevat het product 91,2 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong en er zitten geen parabenen in.

Aqua/Water, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Dimethicone, Hydrogenated Coconut Oil, Macadamia Integrifolia Seed oil, Behenyl Alcohol, Parfym/Fragrance, Hydroxyethyl Urea, Arachydyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Copernicia Cerifera Cera/ Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides, Silica, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tocopherol, Capryloyl Glycine, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Coryllus Avelana (Hazel) Seed Oil, Arachidyl Glucoside, Citric Acid, Ethyl Hexyl Glycerin, Sodium Hydroxide, Carbomer, Dimethiconol, Camellia Oleifera Seed Oil, Dehydroacetic Acid, Sodium Gluconate, Sodium Stearoyl Glutamate, Mica, CI77891/Titanium Dioxide, Ammonium Lactate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Argania Spinosa Kernel Oil, Borago Officinalis.
Nuxe Prodigieux

Product

Op onderstaande foto zie je hoe de lichaamsmelk eruit ziet op mijn hand. Het is een crèmekleurig product met een subtiele goud/gele gloed. Op de verpakking wordt ook aangegeven dat het product een subtiele glans achterlaat op de huid. De textuur is zacht, licht en makkelijk uit te smeren. De geur is heerlijk, schoon en warm. Een geur die heerlijk is voor in deze koude en donkere dagen. De substantie is fijn, omdat deze niet van je hand afgeleid, maar wel makkelijk smeerbaar is.
Nuxe Prodigieux

Conclusie

Zoals je waarschijnlijk al wel een beetje door hebt, ben ik erg enthousiast over en blij met dit product. Het is een heerlijke bodylotion en een echte verwennerij na een warme douche. Het is jammer dat het maar 100 ml is, want ik denk dat de tube snel leeg is. De geur is warm en blijft lang hangen. Ik gebruik de bodylotion ‘s avonds na het douchen, voordat ik mijn pyjama aantrek. Het product is echt met een minuut of twee ingetrokken, waardoor je niet lang hoeft te wachten voordat je je kan aankleden. En als ik dan ‘s ochtends wakker word heb ik zo’n fijne, zachte en gehydrateerde huid! Heerlijk!

Nuxe Prodigieux geparfumeerde lichaamsmelk is verkrijgbaar bij Viata en is momenteel afgeprijsd van € 17,50 naar € 12,25.
Nuxe Prodigieux

Maak kans op 1 van de 5 Nuxe Prodigieux bodylotions

Ik mag in samenwerking met Viata 5 van mijn volgers blij maken met deze heerlijke bodylotion van Nuxe. Dus ben jij nieuwsgierig en zou je ook graag eens kennis willen maken met dit product? Het enige wat je moet doen is de facebookpagina van Viata liken en mijn blog volgen via Bloglovin’. Heb je geen Bloglovin’ dan kun je mijn facebookpagina liken.

DE WINACTIE IS GESLOTEN

December is bij Viata cadeautjesmaand. Elke persoon die in de maand december een aankoop doet op de webshop van Viata krijgt een leuk cadeautje bovenop zijn of haar bestelling, prijs en hoeveelheid maken niet uit. Wel is het zo dat hoe duurder jouw aankoop, hoe ‘groter’ jouw cadeau. Vervolgens worden er ook verschillende pakketten verloot, ook op voorwaarde dat er een aankoop werd gedaan in de maand december.

Wat is jouw favoriete verzorgingsproduct?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Jamie 8 december 2016

  Ik maak graag kans! Leuke winactie. Ik volg je op bloglovin!

 • Reageer carola donkelaar 8 december 2016

  wauw lijkt me een heerlijk product
  ik blijf fan van bodylotion het smeert gewoon zo lekker
  die body butter vind ik maar niks
  ik volgde het allebei al gezellig 😉

  fijne dag

 • Reageer Lisette Kleiweg 8 december 2016

  Heerlijk, NUXE ruikt zooo lekker, eigenlijk heb je geen eau de toilette meer nodig overdag mits je je s’morgens insmeert natuurlijk….:)
  Ik volg jou al en Viata heb ik geliked op Facebook .
  Mijn favoriete bodyproduct wisselt nogal, afhankelijk van het weer, ik heb lotion, butter en olie in de douche staan en afhankelijk van wat ik ga doen let ik ook heel erg op de geur van mijn bodyproduct, het mag niet clashen met mijn (eventuele) parfum !

 • Reageer Lieke van Veen 8 december 2016

  Ik heb nog nooit producten van NUXE geprobeerd maar ik heb er veel positieve verhalen over gehoord.
  Ik zou graag mee doen voor deze lichaamsmelk.

  Ik volg viata op facebook (lieke van veen) en ik volg je op http://www.bloglovin.com/liekevanveen8

 • Reageer Anita te Gussinklo 8 december 2016

  Graag maak ik kans op een satijnzachte huid met Nuxe.
  Op het moment is een goede bodylotion voor mij echt onmisbaar.

 • Reageer Sabrina 11 december 2016

  Ja ik probeer ook graag nieuwe producten! Komt dat even goed uit 😉 Ik doe graag mee
  Mijn ultieme favoriete verzorgingsproduct is rock wel de bodybutterb van the body shop! Maar de olie vsn monoi van yves rocher is ook super fijn!

 • Reageer Jolijn 11 december 2016

  Lijkt me heerlijk, ik maak graag kans!

 • Reageer Marian 11 december 2016

  Ik ken het merk niet, maar hoor heel veel positieve dingen over dit merk! Ben inmiddels wel heel nieuwsgierig en zou graag kennis maken met Nuxe, en vooral een bodylotion lijkt me heerlijk. Alleen een probleempje, ik heb geen Facebook… maar wel Bloglovin (loved) en gedeeld met G+ hopelijk mag ik dan toch een kansje maken.

 • Reageer Chantalle 12 december 2016

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar dit product dus ik doe heel graag mee met je winactie! Ik heb alle stappen gedaan.

 • Reageer Anita H. 16 december 2016

  Ben wel benieuwd naar dit luxe merk, nog nooit ik iets van geprobeerd. Ik doe mee.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 131: Afscheid nemen is moeilijk

  GLAMOURMOES WEEKLY 131 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close