Plog Margriet Winterfestival 2016

27 november 2016 | Geplaatst in Lifestyle, Personal, Plog

Ieder jaar ga ik met mijn moeder en tante naar de Margriet Winterfair en ook dit jaar was ik weer van de partij. Sinds dit jaar is de fair verandert van naam en heet het Margriet Winterfestival. Het evenement vindt ieder jaar in november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en staat in het teken van de gezellige en dure maand december. Dit keer gingen we met de auto, mijn zus ging ook mee, en brachten we op woensdag 23 november een bezoekje aan het festival. Ik heb tijdens deze dag aardig wat foto’s gemaakt dus ik dacht dat een plog wel leuk zou zijn.
Margriet Winterfestival

Plog Margriet Winterfestival 2016

Margriet Winter Festival 2016 is voorbij, en wat was het weer een geweldig feest. Voor de 16e keer was de Jaarbeurs omgetoverd tot winterse stad, met het Margriet Huis, Museumplein, Kookpodium, Modekwartier, Hoofdpodium en nog veel meer. Er is naar hartenlust geshopt, er waren maar liefst 50 optredens op verschillende podia en er was een recordaantal van 16.000 workshopplekken. [Margriet Winterfestival]

Het is zo’n beetje een traditie dat ik naar het Margriet Winterfestival ga samen met mijn moeder en tante. En ieder jaar gaat er nog wel iemand ander ook mee naar dit drukke, maar gezellige evenement in de Jaarbeurs. Er zijn workshops, optredens en lezingen, maar meestal hebben wij daar geen tijd voor. Je loopt ons tegen het lijf bij één van de vele standjes. Het festival is sfeervol, warm en gezellig, daarnaast is er altijd wel weer wat lekkers te vinden en te proeven. De items die ik geshopt heb, laat ik nog in een apart artikel zien. Kijk je mee naar de foto’s die ik maakte tijdens deze dag?

De foto’s

Margriet Winterfestival

We zijn onderweg naar Utrecht.

We zijn gearriveerd in de Jaarbeurs, waar we eerst onze jassen afgeven bij de garderobe en vervolgens even een plasje plegen.

We zijn gearriveerd in de Jaarbeurs, waar we eerst onze jassen afgeven bij de garderobe en vervolgens even een plasje plegen.

Margriet Winterfestival

Als we binnenkomen zien we gelijk deze mooie verlichte boom staan.

Margriet Winterfestival

Deze tas heeft gelijk mijn aandacht, want het is een lookalike Michael Kors tas, even onthouden.

Margriet Winterfestival

Bij de L’Oreal stand gaan we met z’n vieren op de foto.

Margriet Winterfestival

We komen langs The Fudge Factory en kijken onze ogen uit naar alle verschillende smaken fudge.

Margriet Winterfestival

Ik kies voor deze Rocky Roads Smores Fudge.

Margriet Winterfestival

En we laten de fudge snijden, zodat we van alle soorten wat kunnen proeven.

Margriet Winterfestival

We komen inspiratie boxes tegen waar ik dit toffe tafeltje zie.

Margriet Winterfestival

Even een selfie met deze mutsen.

Margriet Winterfestival

Bij de stand van Coco Maison en Henders & Hazel doe ik inspiratie op voor mijn nieuwe huis.

Margriet Winterfestival

Gaaf dit schilderij!

Margriet Winterfestival

Verliefd op deze tafeltjes met marmer blad.

Margriet Winterfestival

Deze tafel met hoge stoelen vind ik heel gaaf, maar hij is wel iets te prijzig.

Margriet Winterfestival

Ik ben helemaal verliefd op deze TV-kast.

Margriet Winterfestival

En hoe gaaf is deze salontafel!

Margriet Winterfestival

We kopen 4 Amstel Radler blikjes voor € 1 en ze zijn koud, dus gelijk eentje drinken.

Margriet Winterfestival

De laatste hal waar we komen is de hal met het eten. Hier staat Lotus met koffieleutjes en Speculoos pasta.

Margriet Winterfestival

Helaas is deze foto bewogen, maar ik vond het wel een leuk kussen.

Margriet Winterfestival

En wat dacht je van deze negerzoenen?

Margriet Winterfestival

Bij de Loving Blends stand van Garnier koop ik o.a. nieuwe shampoo en conditioner.

Margriet Winterfestival

Lindt chocolade is één van de stands waar we ook altijd even langs gaan. Die hebben zulke lekkere chocolaatjes!

Margriet Winterfestival

En bij SkyRadio konden we op de foto met de Sky kerstman, maar die was er niet meer om half 5.

Margriet Winterfestival

ALs we moe en voldaan de Jaarbeurs verlaten, gaan we richting Hoog Cathrijne voor een restaurantje.

Margriet Winterfestival

Ik neem de kipsaté met frietjes, die erg lekker smaakt.

Margriet Winterfestival

Ik kan het ook niet laten om een toetje nemen en kies voor apfelstrudel.

Margriet Winterfestival

Even Snapchatfilters uitproberen.

Margriet Winterfestival

Met mijn zus samen op Snapchat.

Zo dat was een heel gezellig dagje met mijn moeder, zus en tante. Ik heb leuke items geshopt, dus die kunnen jullie nog in een shoplog zien. En als je niet kunt wachten heb ik nog een video shoplog van o.a. de Primark online staan.

Ben jij al eens op het Margriet Winterfestival geweest?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Bertine 27 november 2016

  wat een leuke dag zo te zien! ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me wel leuk. Ben benieuwd of je die tas uiteindelijk nog hebt gekocht of niet, hij lijkt inderdaad op die van MK! En die negerzoenen, daar heb ik nu ineens vet veel zin in haha!!

 • Reageer Lieke van Veen 27 november 2016

  Ziet er gezellig uit!

 • Reageer Lindsey Beljaars 28 november 2016

  Aah dat ziet er gezellig uit zeg!!

 • Reageer Jouvence 28 november 2016

  Leuke foto’s, ziet er gezellig én lekker uit 😉 xx

 • Reageer Sarah 30 november 2016

  Ziet er een heel fijn event uit!

  Sarah x

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Primark november 2016 en meer

  Ik heb eindelijk weer eens een video voor jullie opgenomen en hoe kan ik dat beter doen dan met een...

  Close