Make up reinigingshandschoen Ebelin

27 oktober 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Een tijdje geleden vond ik bij de DM een nieuw interessant product. Ik heb het product al in een shoplog voorbij laten komen, maar vandaag is het tijd voor de review. Inmiddels heb ik de make up reinigingshandschoen van Ebelin uitgebreid kunnen testen. Klopt het dat je al je make-up er gemakkelijk mee kunt verwijderen? En is het echt fijner dan met een gewoon washandje of met wattenschijfjes? Ik laat het jullie weten.
Make up reinigingshandschoen Ebelin

Make up reinigingshandschoen Ebelin

Zachte reiniging: de Ebelin Microfiber-schoonmaakhandschoen is ideaal voor de dagelijkse reiniging. Het extra zachte materiaal, is geschikt voor de gevoelige huid. De handschoen reinigt grondig en voorzichtig en verwijdert make-up – zonder extra schoonmaakmiddelen. Om dit te doen maak je de handschoen nat met lauw water.

Effect: door de speciale vorm laat het gezicht en de oogcontouren zich ideaal reinigen en verwijdert alle dode huidcellen. Met regelmatige toepassing wordt de huid gladder, helderder en zijdeachtige zacht.

Gebruiksaanwijzing: na elk gebruik goed spoelen en te drogen hangen. Af en toe wassen in de wasmachine.

Altijd als ik bij de DM Drogerie ben, dan kom ik nieuwe dingen tegen die ik graag wil testen. Zo ook deze make up reinigingshandschoen van Ebelin. Ik wilde heel graag weten of het nou echt goed werkt en het lekker is voor je gezicht. En dus besloot ik de handschoen in mijn mandje te doen en af te rekenen. Na een aantal weken testen kan ik er een goed oordeel over geven en die lees je vandaag in deze review. Kijk je mee?
Make up reinigingshandschoen Ebelin

De handschoen

Over het uiterlijk van de handschoen kan je natuurlijk een heel lang verhaal typen, maar eigenlijk is het op de foto’s wel heel duidelijk zichtbaar. De make up handschoen is een wit washandje van een hele zachte stof. Het lijkt een beetje op badstof, maar ook op die microvezel schoonmaakdoeken. Er zit een lusje aan, zodat je het washandje in de douche of badkamer kan ophangen. Het materiaal is stevig en voelt lekker aan.
Make up reinigingshandschoen Ebelin

Gebruik van Ebelin Makeup reinigingshandschoen

Na een aantal weken heb ik de handschoen uitgebreid kunnen testen en neem ik hem keer op keer mee onder de douche. Je maakt het washandje vochtig en gaat er mee over je gezicht. De make-up die je draagt is gemakkelijk te verwijderen. Je hoeft geen reinigingsproduct te gebruiken, maar het is wel een optie. Met de handschoen kun je dit product namelijk gemakkelijk verdelen over je gezicht. Na gebruik spoel je de handschoen uit en laat je hem drogen op de verwarming.
make up reinigingshandschoen Ebelin

Conclusie

Ik ben heel blij dat ik deze fijne handschoen heb ontdekt. Ik verwijder zo gemakkelijk mijn make-up als ik onder de douche sta. Ik draag over het algemeen dagelijks mascara, wenkbrauwpoeder, concealer en highlighter. Alles is gemakkelijk te verwijderen met deze zachte handschoen. Het materiaal voelt heerlijk aan en schuurt niet in je gezicht. Het fijnste is daarnaast ook dat je de handschoen niet na ieder gebruik gelijk hoeft te wassen, behalve als je echt ook nog foundation draagt. Waterproofmascara is ook te verwijderen, maar dan moet je wel wat harder boenen en dat is over het algemeen niet heel goed voor je huid. Het washandje kan gewassen worden in de wasmachine, maar ik doe hem meestal even in een sopje met een klein beetje wasmiddel en dan wordt ie weer hartstikke mooi wit. Ik vind deze handschoen een uitvinding en gebruik geen washandje meer voor mijn gezicht onder de douche.

De Ebelin make up reingingshandschoen is verkrijgbaar bij de DM Drogerie voor € 5,95.
Make up reinigingshandschoen Ebelin

Heb jij al eens zo’n handschoen geprobeerd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Jamey 27 oktober 2016

  Lijkt me best fijn!

 • Reageer femketje 27 oktober 2016

  zulk soort lijken me super nice 😀

 • Reageer Kelly 27 oktober 2016

  Ik ben hier al wel een tijdje erg nieuwsgierig naar. Misschien moet ik er toch maar eens eentje gaan proberen!

 • Reageer Wendy (B) 27 oktober 2016

  Nog niet geprobeerd maar dat ga ik zeker doen!
  Het lijkt me best wel handig dan al die doekjes etc te kopen.

 • Reageer Madeleine 27 oktober 2016

  Wat heerlijk lijkt mij deze 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 126: Eindelijk weer naar het stadion en broertje weer thuis

  GLAMOURMOES WEEKLY 125 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close