Garnier Micellair Water in olie

19 augustus 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Micellair water is inmiddels een begrip in beautyland en wordt door zo ongeveer iedere blogger gebruikt. Garnier kwam een tijdje geleden met een nieuwe variant op het product namelijk: Garnier Micellair Water in olie. Dit product zou nog beter make-up verwijderen en daarnaast ook waterproof make-up de baas zijn. Ik was heel nieuwsgierig en kocht het product al in juni in Duitsland bij de DM Drogist. Vandaag review ik het ‘wonderwater’ voor jullie.
Garnier Micellair Water in olie

Garnier Micellair Water in olie

Verander je reinigingsroutine – ontdek slim reinigen! Het Essentials Micellair Reinigingswater in Olie is verrijkt met micellen, reinigende oliën en ultra efficiënte arganolie. Het reinigt, verwijdert alle types make-up, zelfs waterproof, en kalmeert in één handeling. Schudden en aanbrengen op het gezicht met een wattenschijfje, zonder wrijven en spoelen. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs een gevoelige huid. [Garnier]
Ik ben groot fan van micellair water en gebruik het dan ook altijd voor het verwijderen van make-up en met name de mascara. Omdat je ogen toch gevoelig zijn is een micellair water de uitkomst voor het verwijderen van make-up, omdat dit niet irriteert. Ik was dan ook heel nieuwsgierig naar het Micellair Water in olie, omdat ik al veel verschillende varianten heb geprobeerd. Ik heb trouwens twee keer foto’s gemaakt, omdat niet alle foto’s de eerste keer scherp waren.
Garnier Micellair Water in olie

Verpakking

Het micellair water van Garnier zit in de welbekende doorzichtige fles met een inhoud van maar liefst 400 ml. Dat betekent dat je er heel lang mee kan doen, als je bijvoorbeeld alleen je ogen er mee reinigt zoals ik. Je ziet door de transparante fles direct dat dit water zich onderscheidt van de andere varianten door het geel/goud gekleurde laagje wat in de fles zit. Dit is het laagje met de olie die ervoor zorgt dat ook waterproof make-up verwijderd wordt. Verder is de verpakking stevig en de klikdop sluit goed af. Alle informatie over het product staat verdeeld over de voor en achterkant van de fles. Verder is het geen speciale verpakking.
Garnier Micellair Water in olie

Ingrediëntenlijst Garnier Micellair Water in olie

Hieronder de ingrediëntenlijst van het micellair water en je ziet dat arganolie als vierde genoemd staat op de lijst, dus dat is positief. Daar tegenover wordt parfum pas als laatste op de lijst genoemd.

De formule is verrijkt met Micellen die afkomstig zijn uit de farmacie. Het zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, make-up en talg op de huid aantrekken en zo van de huid verwijderen, zonder te wrijven.
Garnier Micellair Water in olie

Product

Op de foto’s hieronder zie je heel duidelijk het micellair water en daarboven het laagje olie. Door te schudden mengen de twee producten zich en kun je daarmee je gezicht reinigen en make-up verwijderen. Zo’n twee fasen product ken ik wel van de Kruidvat en de DM, want daar heb ik oogmake-up remover van die ik gebruik voor het verwijderen van geknoeide mascara tijdens het opmaken. Daar waar micellair water geen geur heeft, ruikt dit product echt heerlijk! Het is een zoetige geur, maar niet echt fruitig. Ik vind het absoluut lekker ruiken en het irriteert ook niet als ik het water op mijn gezicht gebruik. Bovendien staat parfum pas op de laatste plaats van de ingrediëntenlijst.
Garnier Micellair Water in olie Garnier Micellair Water in olieGarnier Micellair Water in olie

Conclusie

Ik gebruik dit product voornamelijk voor het verwijderen van mijn make-up en dan met name mascara en ik ben fan. Niet alleen vanwege de lekkere geur, maar ook vanwege de werking. De mascara, highlighter en concealer die ik dagelijks draag wordt met gemak verwijderd en het product laat geen vettig laagje achter op mijn ogen. Daarnaast irriteert het water totaal niet en heb ik ook nog eens het gevoel dat de huid rondom mijn ogen verzorgd wordt. Ook waterproof mascara is gemakkelijk te verwijderen en het reinigen van mijn gezicht. Als de fles leeg is, dan wil ik zeker weer een nieuwe fles kopen. Ik denk dat dit mijn meest favoriete micellair water is die ik tot nu toe heb getest.

Garnier Micellair Water in olie is verkrijgbaar bij de drogist en de adviesprijs is: € 6,49. Maar momenteel kan je het product bij Drogistplein voor € 3,89 bestellen, dat is dus maar liefst 40 % korting.
Garnier Micellair Water in olie

Heb jij dit Micellair Water in olie al geprobeerd?
liefs marloes
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Monique 19 augustus 2016

  Ik vind hem echt heel erg fijn en wordt ook zeker in mijn dagelijkse routine gebruikt 🙂

 • Reageer femketje 19 augustus 2016

  ik vind zelf olie achtige producten altijd zo yukkie aanvoelen naderhand >.<

 • Reageer Saraya 19 augustus 2016

  Klinkt als een fijne Micelliar water, mijn favoriet blijft toch die van L’Oréal 🙂

 • Reageer Kim 22 augustus 2016

  Ik vind deze variant zo fijn!

 • Reageer Malu 24 augustus 2016

  Deze lijkt me heel fijn om de driedubbele lagen mascaara mee van mijn ogen te krijgen,haha! En leuke blog, ik volg je nu:D
  Liefs,
  Malu
  MaluSwartjes.com | Fashion, Beauty, DIY & More.

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  GLAMOURMOES WEEKLY 120: Amsterdam, BBQ en PSV

  GLAMOURMOES WEEKLY 120 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Sluiten