GLAMOURMOES WEEKLY 120: Amsterdam, BBQ en PSV

17 augustus 2016 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES WEEKLY 120 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen week. De week liep van 9 t/m 15 augustus 2016.
GLAMOURMOES WEEKLY 120

GLAMOURMOES WEEKLY 120: Amsterdam, BBQ en PSV

Zo, ik heb weer een drukke werkweek achter de rug en een vol weekend met veel leuke dingen! We moeten op het werk nog even bikkelen, omdat er nog collega’s vakantie hebben, maar hopelijk is dat vanaf volgende week weer beter. Ik werkte dinsdag, woensdag en donderdag en op vrijdag moest ik naar Amsterdam voor mijn 7e training die in het teken stond van generaties en veranderingen. Dit was wel heel erg interessant en gelukkig had ik geen file op de heen- en terugweg. Toen ik ‘s avonds thuis kwam kon ik eindelijk weer hardlopen, want het was droog en de zon scheen. Na een rondje van 5 km samen met Nani kwam ik thuis en was het pakketje van Fonq bezorgd. Ik had namelijk voor mezelf een sporthorloge besteld en die was binnen gekomen. Ik hoef nu mijn telefoon niet meer te gebruiken voor het de Nike+ app, maar alleen voor muziek.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Mooie luchten ‘s ochtends vroeg.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Ik maakte weer eens havermoutpap met appel en kaneel voor het ontbijt.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Wachten tot iedereen er is tijdens de training.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Tijdens de training in Amsterdam even naar buiten en genieten van het uitzicht.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Rondje van 5km hardgelopen!

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Hey Nani!

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Mijn sporthorloge komt in een enorme doos binnen.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

En dit is hem dan: TomTom Sports Runner2.

GLAMOURMOES WEEKLY 120 – WEEKEND

Het weekend stond in het teken van leuke dingen! Eerst even schoonmaken en daarna ging ik naar de Action om wat cadeautjes te kopen. ‘s Middags had ik een verjaardag met BBQ van mijn oom, tante en nicht. Na de BBQ reed ik door naar Nijmegen, want ik had afgesproken met een vriendinnetje om te gaan stappen en ik zou daar blijven slapen. We hebben een gezellige avond en nacht gehad en lagen om 4:15 uur in bed. Zondag werd ik om half 12 wakker en ontbeten we lekker met warme broodjes uit de oven. Daarna ging ik door naar Eindhoven voor de wedstrijd van PSV tegen AZ die we wonnen met 1-0.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Zaterdagochtend ga ik langs de Action voor wat cadeautjes.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Rondje wandelen met Nani en mijn nieuwe sporthorloge van TomTom.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

De hond van mijn oom en tante ging de hele tijd in het bloembed liggen bij de vijver.

GLAMOURMOES WEEKLY 120GLAMOURMOES WEEKLY 120

BBQ’en tijdens de verjaardag van mijn oom, tante en nicht.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Onderweg naar Nijmegen voor een gezellig stapavondje met Jorien.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Zondagmiddag ontbijten we met broodjes uit de oven.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Eindelijk weer tijd voor voetbal! De eerste thuiswedstrijd van het seizoen spelen we tegen AZ.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Eerste werkdag zit er weer op, na 10 en half uur rijdt ik weer naar huis.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

De zon schijnt precies in de spiegel van mijn auto.

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Bij thuiskomst eet ik deze heerlijke witte chocolademousse van Almhof!

GLAMOURMOES WEEKLY 120

Maandagavond naar Sanne Wevers kijken op de toestelfinale van de evenwichtsbalk! Wat een prestatie!

En wat heb jij de afgelopen week gedaan?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Saraya 17 augustus 2016

  Leuke foto’s, hmm BBQ! Krijg er meteen zin in 🙂

 • Reageer femketje 17 augustus 2016

  die chocolade mousse is to die for 😀

 • Reageer Kelly 17 augustus 2016

  Leuke foto’s! 🙂 Grappig dat sporthorloge!

 • Reageer Mariska 18 augustus 2016

  Die chocolademousse, zooo lekker 😀 gezellig weekje!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Strandoutfit | Badpak van Hunkemöller

  Oké ik weet het, op het moment dat ik dit artikel type, komt de regen uit de lucht vallen, maar...

  Close