Rimmel Volume Colourist mascara

5 augustus 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Het is tijd voor een nieuwe review van een mascara. Dit keer is het de Rimmel Volume Colourist mascara die ik tegelijk kocht met de Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine lipstick. Ik ben altijd in voor nieuwe mascara’s en toen ik positieve reviews las van deze mascara, besloot ik hem een kans te geven. Dus vandaag een uitgebreide review inclusief close-up foto’s. Kijk je mee?
Rimmel Volume Colourist mascara

Rimmel Volume Colourist mascara

Ik test graag nieuwe mascara’s en ik heb er ook altijd meer dan één tegelijk in gebruik. Maar ik grijp wel vaak iedere dag naar dezelfde voor een langere periode achter elkaar. Op dit moment wissel ik de Catrice Glam & Doll mascara af met de Rimmel Volume Colourist mascara. En Rimmel zegt het volgende over de mascara:

Show jouw donkere wimpers met én zonder mascara!

 • Maakt je wimpers donkerder na 2 weken*
 • Maakt je wimpers in een oogwenk langer en voller
 • De kegelvormige borstel pakt iedere wimper aan en maakt ze zwarter dan zwart

*Gebaseerd op een ´average US consumer perception test´. 155 vrouwen, van de leeftijd 18-35.
Rimmel Volume Colourist mascara

Verpakking

De mascaraverpakkingen van Rimmel variëren heel erg van feloranje tot knalblauw en van zwart tot roze. Deze Colourist mascara huls heeft Rimmel wel iets rustiger gehouden. Een mooie zwarte huls die overloopt naar een metallic roze/paarse kleur. Deze kleur is dan ook weer gebruikt voor de letters die op het zwarte gedeelte staan. De huls heeft ook een ‘draaiing’, wat ik een extraatje vind geven aan de uitstraling van het product. Rimmel London is in de dop gedrukt en op de bovenkant van de dop is het kroontje van Rimmel gedrukt. Een mooie chique verpakking dus.
Rimmel Volume Colourist mascara

Product en borsteltje

Een belangrijk onderdeel van de mascara is natuurlijk de substantie van het product, maar ook het borsteltje. Ik ben met name fan van rubberen borsteltjes, maar zo af en toe komt er eens een mascara voorbij die dat niet heeft. Datzelfde geldt voor dit borsteltje in de vorm van een kegel en korte haartjes. De mascara zelf heeft een mooie substantie en er komt niet teveel mascara op het borsteltje. Daarnaast zitten er weinig tot geen klontjes in de mascara. Nu is het nog even afwachten hoe de mascara uitpakt op mijn wimpers. En dat zien jullie als je verder naar beneden scrollt.
Rimmel Volume Colourist mascara Rimmel Volume Colourist mascara

Resultaat en conclusie Rimmel Volume Colourist mascara

Ik kan je vertellen dat ik deze mascara tot mijn favoriet heb gekozen. Ik gebruik deze mascara momenteel het meest van allemaal. Hoewel ik stiekem ook nu al fan ben van de nieuwe Chanel mascara die bij de nieuwste Glamour zit. Maar over de Rimmel mascara nog even het volgende: de mascara zorgt voor lange wimpers en volume. Het zou je wimpers na twee weken donkerder moeten maken, maar ik heb daar niet opgelet. Puur vanwege het feit dat ik niet wist, dat dat een van de dingen was waar de mascara voor zou zorgen. Nou heb ik van mezelf ook al donkere wimpers, dus het zal ook niet zo snel opvallen. Het borsteltje werkt heel fijn en laat geen klontjes op mijn wimpers achter. Af en toe zitten de wimpers wat aan elkaar geplakt, maar dit verhelp je door een oud mascara borsteltje te gebruiken. Verder is het een hele fijne mascara.

De Rimmel Volume Colourist mascara is voor € 14,49 te koop bij Kruidvat, Etos, Trekpleister, Bol.com, Wehkamp en Douglas.
Rimmel Volume Colourist mascara

Heb jij de nieuwste mascara van Rimmel al geprobeerd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Jamey 5 augustus 2016

  Ik vind het een mooi resultaat!

 • Reageer Bertine 5 augustus 2016

  Ik ben blij met mijn Essence mascara, top ding voor weinig geld. Maar anders had ik deze gekocht, zeer overtuigende mascara!

 • Reageer Manon 5 augustus 2016

  Het effect ziet er wel goed uit zeg

 • Reageer Mariska 5 augustus 2016

  Vind de verpakking mooi en het resultaat ook duidelijk! Prima mascara lijkt me 🙂

 • Reageer Eva 5 augustus 2016

  Ik hoopte door jouw artikel een fijne mascara te ontdekken, maar helaas, deze is niks voor mij.. Omdat de helft van m’n wimpers blond is (en de rest is wel gewoon helemaal zwart, ja het is echt raar haha) is het juist een nadeel dat deze mascara je wimpers donkerder maakt, helaas! Maar hij ziet er goed uit verder! Hij maakt je wimpers ook mooi lang 🙂

  • Reageer GLAMOURMOES 6 augustus 2016

   Oh dat is jammer en gek dat je wimpers voorr de helft blond zijn en de andere helft niet.

  Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  GLAMOURMOES WEEKLY 118: Nieuw PR en Tilburgse kermis

  GLAMOURMOES WEEKLY 118 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Sluiten