Balea Body Mousse

1 augustus 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Jullie weten dat ik regelmatig bij de DM Drogerie in Duitsland kom, omdat ik vlakbij de grens woon. Ik bekijk altijd de producten van het huismerk Balea, omdat dit een van mijn favoriete merken is. Een van de laatste keren dat ik bij de DM was, kwam ik de Balea Body Mousse tegen. En ondanks het feit dat ik nog veel body producten heb liggen, was ik zo nieuwsgierig dat het product mee ging naar de kassa. En vandaag is het tijd voor een uitgebreide review.
Balea Body Mousse

Balea Body Mousse

Ik wil altijd nieuwe producten uitproberen, vooral als ze net een andere substantie hebben dan normaal. En mijn interesse was al snel gewekt toen ik dit product in de drogisterij tegenkwam. Voor een zacht prijsje nam ik hem mee naar huis. En zorgt het ook voor een zachte huid? Daar komen jullie snel genoeg achter.

De bijzondere crèmige ‘Soft-Mousse’ textuur hydrateert de huid en maakt hem daarnaast zacht en soepel. Met Jojoba- en Druivenpitolie. [DM Drogerie]
Balea Body Mousse

Verpakking

De Balea Body Mousse koop je in een mooie plastic pot met draaideksel. Door de lichte mintgroene verpakking viel de pot gelijk op tussen de andere bodybutters van Balea. De verpakking heeft door de kleur een hele frisse, zomerse uitstraling, waardoor ik direct nieuwsgierig was. Als je de deksel van de pot opendraait zit er nog een folie over je mousse heen, zodat je weet dat niemand met z’n vingers heeft zitten prikken. De sticker op de deksel bevat de belangrijkste informatie en aan de onderkant zit de ingrediëntenlijst verstopt achter een plakker.
Balea Body Mousse

Ingrediëntenlijst Balea Body Mousse

Hieronder zie je de ingrediëntenlijst met glycerine als tweede ingrediënt. Maar ook de druivenpit- en jojobaolie staan redelijke hoog op de lijst. Daarnaast zit er ook aardig wat parfum in. Ook kokosolie staat hoog op de lijst in de vorm van Caprylic en Capric Trigly.

AQUA | GLYCERIN | CAPRYLIC | CAPRIC TRIGLY | CERIDE | GLYCERYL STEARATE CITRATE | CETEARYL ALCOHOL | VITIS VINIFERA SEED OIL | SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL | PARFUM | SODIUM POLYACRYLATE STARCH | SODIUM CETEARYL SULFATE | CARBOMER | XANTHAN GUM | SODIUM HYDROXIDE | CITRONELLOL | LIMONENE | LINALOOL | PHENOXYETHANOL | BENZOIC ACID | DEHYDROACETIC ACID.
Balea Body Mousse

Product

Zodra je de deksel open doet wil je het product bijna opeten, het ziet er zo fluffy uit. Een beetje zoals opgeklopt eiwit, waar je meringue van maakt. De substantie is super luchtig, wit en zacht. En het ruikt zo, zo, zo lekker! Een hele schone, frisse en ietwat fruitige geur. Deze moet je echt meenemen als je houdt van een luchtige textuur en een frisse, zoete, schone geur! Het product is super licht, gemakkelijk uit de pot te halen en daarnaast heel lekker smeerbaar.
Balea Body MousseBalea Body Mousse

Conclusie

Je kan denk ik al wel raden dat ik enthousiast ben over dit product. Niet alleen de geur is verrukkelijk, maar ook de heerlijke luchtige en mousse-achtige structuur is geweldig. Daarnaast is het echt een heerlijk product om te smeren tijdens warme zomerdagen. Het heeft voor mijn gevoel namelijk ook een verfrissende werking. Ik gebruik dit product ‘s avonds na het douchen en als ik ‘s ochtends wakker word heb ik een heerlijke zachte, gehydrateerde huid. Daarnaast plakt het product niet en is het heel snel ingetrokken. Wat wil je dan nog meer?

En weet je wat het mooie is van dit product? Het kost maar € 1,95 en dan heb je een pot van 250 ml!
Balea Body Mousse

Wat vind jij van ‘mousse’-producten voor je huid?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Jamey 1 augustus 2016

  I love Balea!!!

 • Reageer femketje 1 augustus 2016

  klinkt super nice 😀

 • Reageer Sara | MevrouwMiauw 1 augustus 2016

  Dat klinkt echt super fijn! Ik ben ook dol op de producten van de DM. Mijn voorkeur gaat uit naar de producten van Alverde, maar in het verleden gebruikte ik ook Balea. Erg fijne producten hebben ze!

 • Reageer Manon 1 augustus 2016

  Oh dit lijkt me echt een lekkere mousse !!!

 • Reageer mieke | mieksmind 1 augustus 2016

  lijkt me een super fijn product!

 • Reageer Madeleine 2 augustus 2016

  Omg dit ziet er echt lekker uit 🙂 Het lijkt mij heerlijk!

 • Reageer Jonna@Burgertrutjes 2 augustus 2016

  Grappig om te zien dat Balea nu ook in Nederland steeds populairder wordt, ik ben al Jaren fan 🙂

  • Reageer GLAMOURMOES 2 augustus 2016

   Ja ik ben ook al jaren fan! Ik woon dichtbij de grens, dus kom regelmatig in Duitsland bij de DM 🙂

 • Reageer hilde 2 augustus 2016

  Dit ziet er echt zalig uit! Ik heb toevallig net vandaag een shoplog opgenomen op mijn YouTube kanaal met mijn eerste Balea items die door mijn schoonzusje zijn meegenomen. Dit ziet er ook zalig uit! Ik ben gek op body producten. ( en ik hou ook wel van kleine prijsjes 😉 )

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Favourite | Adidas Supernova SportBH’s

  Zoals jullie weten ben ik sinds een aantal maanden fanatiek aan het hardlopen. Dit zorgt ervoor dat ik regelmatig nieuwe...

  Close