Mijn ochtendroutine #1

25 juli 2016 | Geplaatst in Beauty

Iedereen heeft volgens mij wel een routine ‘s ochtends. De een drukt z’n wekker uit en gaat naar buiten voor een rondje hardlopen, de andere snoozed nog drie keer en gaat dan gehaast de deur uit met een ontbijtje in de hand. Ik ben iemand die de wekker uitdrukt, 5 minuten blijft liggen en dan naar de badkamer verdwijnt om mijn gezicht te wassen. Daarna ga ik verder met opmaken en het doen van mijn haren. Wil je weten welke producten ik dan gebruik? Bekijk dan mijn ochtendroutine.
Mijn ochtendroutine

Mijn ochtendroutine #1

Ondanks dat ik niet met een volledige make-up look de deur uit ga, gebruik ik wel aardig wat producten ‘s ochtends. Ik neem altijd een half uur om mezelf helemaal klaar te maken en dat is inclusief haren doen en mijn outfit uitzoeken en aankleden. En eigenlijk gebruik ik bijna iedere dag dezelfde producten. Ben je benieuwd wat mijn favoriete mascara is en welke deodorant ik het meest gebruik? Lees dan snel de rest van het artikel over mijn ochtendroutine.

Gezichtsreiniging en – verzorging

Voor het reinigen van mijn gezicht gebruik ik iedere ochtend de MyChelle Dermaceuticals Creamy Pumpkin Cleanser. Een hele fijne en zachte reiniger voor je gezicht. Voor de allerlaatste restjes mascara die nog onder mijn ogen zitten gebruik ik de Kruidvat 2 fasen oogmake-up remover. De remover gebruik ik ook voor het verwijderen van geknoeide mascara. En voor mijn dagelijkse gezichtsverzorging gebruik ik de Hypoallergeen Day Cream met SPF15 van de nieuwe Etos lijn.
Mijn ochtendroutine

Mascara

Voor mijn wimpers gebruik ik een wimperkruller van Ebelin en ik ‘borstel’ mijn wimpers altijd even, voordat ik mascara aan breng, met een wimperkammetje. De mascara die ik momenteel veel gebruik is de Catrice Glam & Doll False Lashes mascara en de Rimmel London Volume Colourist mascara. Beide mascara’s zorgen voor mooie, lange en gesepareerde wimpers.
Mijn ochtendroutine

Wenkbrauwen

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik altijd het wenkbrauwborsteltje van de Catrice Eye Brow Stylist. Hiermee krijg ik mijn wenkbrauwen altijd mooi in shape. Ik teken mijn wenkbrauwen bij met het setje van BeautyUK. Zoals je ziet begint de poeder die ik gebruik al aardig op te raken. Voor het aanbrengen gebruik ik een superfijn kwastje dat schuin is afgesneden van Everyday Minerals.
Mijn ochtendroutine

Concealer & highlighter

Voor de donkere kringen onder mijn ogen gebruik ik altijd de Stay All Day concealer van Essence. Deze zorgt er voor dat ik een minder vermoeide blik heb. En voor de frisse blik gebruik ik de Catrice Made To Stay Highlighter afwisselend met de KIKO Perfect Eyes Duo. Deze producten gebruik ik in mijn binnenste ooghoek.
Mijn ochtendroutine

Poeder

De aangebrachte concealer poeder ik af met de Essence All About Matt fixing Compact Powder. Ik had eerst de losse poeder, maar dat werd zo’n zooitje, dat ik die weg heb gedaan. Daar voor in de plaats kocht ik deze variant. Die breng ik aan met de poeder kwast, ook van het merk Essence. Met deze fixing poeder zorg ik ervoor dat de concealer de hele dag blijft zitten.
Mijn ochtendroutine

Krullenmousse en deodorant

Dan nog twee producten die ook absoluut niet kunnen ontbreken in mijn ochtendroutine. Dat zijn namelijk krullenmousse en deodorant. De krullenmousse is van Balea en die gebruik ik al jaren, wat een ontdekking is dat geweest zeg! De mousse ruikt lekker en zorgt ervoor dat mijn krullen mooi in model zitten. De Odorex Satijn Zacht is samen met dezelfde versie, maar dan in een roller echt mijn favoriete deo. De geur is zo lekker zacht en fris.
Mijn ochtendroutine

Wat zijn jouw favoriete ochtendroutine producten?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Kelly 25 juli 2016

  Leuke producten gebruik je! Ik ben benieuwd naar het wenkbrauw palette. 🙂

 • Reageer femketje 25 juli 2016

  die essence setting powder is zooo fijn 😀

 • Reageer Nicole 25 juli 2016

  Wat een mooie producten gebruik je. Erg leuk om te zien!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit – Superdry top

  De laatste serie outfitfoto's die ik maakte samen met mijn nicht op zondag 10 juli deel ik vandaag met jullie....

  Close