Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine lipstick

21 juli 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Ik vond het wel weer eens tijd voor een lipstick review. Ik draag niet zoveel lipstick, omdat ik geen zin heb om regelmatig in de spiegel te kijken of alles nog wel netjes zit. Daarnaast heb ik daar op mijn werk ook vaak geen tijd voor. Toch kon ik het niet laten om bij de Kruidvat een kijkje te nemen bij het Rimmel Make-up schap. Ze hadden een 1+1 gratis actie en ik wilde graag de nieuwste mascara proberen. Toen besloot ik om ook een nieuwe lipstick te kiezen en dat is de Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine lipstick geworden. Kijk je mee?
Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine lipstick

Een felle roze of rode lipstick vind ik mooi, maar ik hou er niet van dat ik die zo precies moet aanbrengen en in iedere keer moet controleren of de lipstick nog netjes op mijn lippen zit. Daarom keek ik bij het Rimmel schap bewust naar kleuren die minder opvallend waren of minder dekkend. Uiteindelijk kwam ik uit bij de Moisture Renew Sheer & Shine lipsticks. En Rimmel zegt het volgende over dit product:

Sheer Brilliance! – De met vitamine A,C,E verrijkte formule geeft de lippen een energie shot vol hydratatie, verse kleuren en een prachtige glans. De textuur is licht, plakt niet en geeft comfort de hele dag lang.Mét SPF 20 UV bescherming. [Rimmel]

Verpakking

De verpakking van de Rimmel Moisture Sheer & Shine Lipstick is te herkennen aan de roze transparante dop die aan de bovenkant schuin afloopt. Bovenop het kroontje dat typisch is voor Rimmel en op de zijkant staat Rimmel gedrukt. Geen schreeuwerige teksten, opvallende kleuren of rare verpakkingen. Een mooie strakke verpakking waarbij de lipstick in een zilveren huls zit. De dop klikt gemakkelijk op de onderste helft van de huls en de lipstick kan helemaal naar beneden gedraaid worden, zodat je niet het product beschadigd. Ik vind het uiterlijk erg mooi. En de look past bij de naam van het product.
Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine

Product + swatch

Zoals de naam al zegt is is dit product niet volledig dekkend en geeft het je lippen glans. Op onderstaande foto zie je de swatch van de lipstick. Er zit wel aardig wat pigment in, maar dat heb ik pas voor elkaar gekregen, nadat ik een aantal keer over mijn hand heen gegaan ben. Spin All Spring is een koraalroze/oranje kleur met een hele lichte shimmer. Het product is zacht en romig en brengt daardoor gemakkelijk aan op de lippen. De geur is fruitig, zoet, maar ook een tikkeltje snoeperig. Ik vind het wel lekker ruiken, maar als je het op je lippen aanbrengt ruik je het niet.
Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine

Resultaat + conclusie

Op onderstaande foto zie je het resultaat van de lipstick op mijn lippen. Het is een natuurlijke look die gemakkelijk overdag naar je werk te dragen is. Door de shimmer krijgen je lippen net wat extra. De zachte structuur zorgt ervoor dat je de lipstick makkelijk aanbrengt en doordat het geen opvallende kleur is zul je niet snel ‘buiten de lijntjes’ kleuren. Ik hou van dit soort lipsticks die makkelijk aanbrengen, zacht aanvoelen en mijn lippen verzorgen. Daarnaast geeft de Rimmel Moisture Renew & Shine lipstick je lippen ook nog een subtiele kleur. Na een hapje en drankje is bijwerken gewenst, maar doordat de lipstick niet opvallend is, slijt hij gelijkmatig.

De Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine is verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister, Bol.com, Etos, Douglas en Wehkamp voor € 10,99.
Rimmel Moisture Renew Sheer & ShineRimmel Moisture Renew Sheer & Shine

Wat vind jij van deze Sheer & Shine lipstick?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Lees vorig bericht:
GLAMOURMOES WEEKLY 117: Amsterdam en Vierdaagse feesten

GLAMOURMOES WEEKLY 117 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

Sluiten