GLAMOURMOES WEEKLY 117: Amsterdam en Vierdaagse feesten

19 juli 2016 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES WEEKLY 117 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen week. De week liep van 12 t/m 18 juli 2016.
GLAMOURMOES WEEKLY 117

GLAMOURMOES WEEKLY 117: Amsterdam en Vierdaagse feesten

De derde week van juli zit er weer op. Het was een week waarin het eindelijk mooi weer begon te worden, ik mijn nieuwe tabletcase binnen kreeg, vier repen chocolade en ik mijn SuitSuit koffers ging ophalen. Het was ook weer een week van veel lekker eten en een avondje bios. Dinsdag moest ik werken, omdat ik op donderdag een training had. Ik stond in de file, waardoor ik te laat kwam bij mijn boksles. Woensdagavond stond er weer een gezellig avondje Ladies Night op het programma met mijn beste vriendinnetje. We keken de film Absolutely Fabulous, zeker de moeite waard als je van lekker fout en grappig houd.

Donderdag stond er weer een tripje naar Amsterdam op de planning waarin we een training conflict hantering kregen. Tussendoor genoot ik lekker even van het zonnetje. Vrijdag een hele drukke en lange dag in Barneveld, waarna we met een aantal collega’s nog wat gingen drinken vanwege het afscheid van een collega en tevens begeleider van een grote groep nieuwe collega’s.

GLAMOURMOES WEEKEND

Het weekend stond in het teken van rustig aan doen, maar ik ben daar helaas niet zo goed in. Zaterdag heb ik schoongemaakt, boodschappen gedaan voor oma en het konijnenhok schoongemaakt. Daarna ging ik hardlopen, maar dat ging voor geen meter, omdat ik ontzettend benauwd was en een snotneus had. Lang leve de konijnenallergie! Zondag wilde ik zo graag uitslapen, maar dat mislukte, omdat ik heel vaak wakker ben geweest en een enorme niesbui kreeg. Verder ging ik naar een verjaardag en deed ik niet zo veel boeiends. Maandag een lange werkdag en dan door naar de Vierdaagse feesten in Nijmegen.

GLAMOURMOES WEEKLY

Nani is helemaal out hier.

GLAMOURMOES WEEKLY

Pakketje ontvangen van WAAR!

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik won vier repen chocolade van Lovsum. Hoe leuk is de verpakking alleen al.

GLAMOURMOES WEEKLY

Snapchat creatie met de foto van Nani.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik kocht deze kip kerrie salade op 12 juli en toen was ie dus al 4 dagen over datum.

GLAMOURMOES WEEKLY

Tijd voor Ladies Night!

GLAMOURMOES WEEKLY

Inclusief een speciale Ladies Night loper.

GLAMOURMOES WEEKLY

Deze film lijkt me trouwens ook geniaal.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dit keer gaan we naar Absolutely Fabulous.

GLAMOURMOES WEEKLY

Goedemorgen!

GLAMOURMOES WEEKLY

In Amsterdam, uitzicht vanuit het pand waar we zitten voor de training.

GLAMOURMOES WEEKLY

Tussendoor even lekker naar buiten. Genieten van de zon en het uitzicht.

GLAMOURMOES WEEKLY

Tijd voor de lunch!

GLAMOURMOES WEEKLY

Yes! Nieuwe aflevering van Suits, seizoen 6.

GLAMOURMOES WEEKLY

Tijdens de lunchpauze in Barneveld ook even genoten in de zon.

GLAMOURMOES WEEKLY

Avondeten op het werk is helemaal niet erg op deze manier.

GLAMOURMOES WEEKLY

Afscheidsborrel van een collega.

GLAMOURMOES WEEKLY

Zaterdagochtend is het weer tijd voor schoonmaken.

GLAMOURMOES WEEKLY

Hoe leuk is deze M&M’s ‘bowl’.

GLAMOURMOES WEEKLY

Cocu heeft weer een schoon hok.

GLAMOURMOES WEEKLY

Mijn nieuwe tablet case met Minions erop!

 

GLAMOURMOES WEEKLY

Snapchat selfie.

GLAMOURMOES WEEKLY

Mijn nieuwe koffer van SuitSuit! Wat een plaatje hè!

GLAMOURMOES WEEKLY

Zaterdagavond thuis met M&M’s.

GLAMOURMOES WEEKLY

En Grolsch Radler Grapefruit – Ananas.

GLAMOURMOES WEEKLY

Outfit van zondag.

GLAMOURMOES WEEKLY

Selfie met Nani.

GLAMOURMOES WEEKLY

Zondag eten we pizza, ik ga voor half Hawaï en half Chicken supreme.

GLAMOURMOES WEEKLY

Als toetje deze Cinnamon Stix met Sweet Icing saus.

GLAMOURMOES WEEKLY

Nani heeft weer een nieuwe knuffel gekregen.

Nijmeegse Vierdaagsefeesten

Matrixx live aan de kade.

Nijmeegse Vierdaagsefeesten

Reuzenrad by night.

Nijmeegse Vierdaagsefeesten

Waalkade by night.

Nijmeegse Vierdaagsefeesten

Een portie Churros gaat er altijd in.

Nijmeegse Vierdaagsefeesten

Zoek en je zult vinden.

Hoe was jouw week?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Jorinda 19 juli 2016

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Kelly 19 juli 2016

  Jaa Suits! Mijn vriend en ik waren ook onwijs blij eindelijk de nieuwste aflevering te kunnen kijken. Was overigens echt een topaflevering! Heel erg spannend.

 • Reageer Saraya 19 juli 2016

  Leuke foto’s, ik krijg zin in pizza door jou foto hahhaha 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit: Palmbomen top

  Vandaag deel ik mijn tweede outfit van vorige week zondag. Ik besloot om bij alle outfits dezelfde shorts te dragen,...

  Close