Outfit: Sacha sneakers

11 juli 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Vandaag deel ik weer een nieuwe serie outfitfoto’s met jullie waarbij ik mijn nieuwe Sacha sneakers draag. En dit zijn niet de sneakers zoals bijvoorbeeld mijn Adidas Superstars of de Stan Smiths. Nee het zijn sneakers met een plateau en van suède. Het was een prachtige dag gisteren dus ik besloot om een lekkere zomerse outfit te dragen. Kijk je mee naar de foto’s?
Sacha sneakers

Outfit: Sacha sneakers

Gisteren was het een prachtige zomerse dag, dus dat betekende dat ik eindelijk eens een zomerse outfit kan delen met jullie. Gelukkig was de bult die ontstaan was door een dazenbeet afgelopen donderdag niet meer rood, waardoor ik koos voor een korte broek. Het is een donkere high waisted shorts van de H&M. Dit vind ik een heel fijne broekje, omdat hij mooi de probleemzones verbergt haha. Ik koos voor een simpele basic top in een legergroene kleur, ook van de H&M. Het shirtje draag ik in mijn broek, maar niet strak. De sneakers zijn super comfortabel, matchen perfect met mijn shirtje en hebben een lekkere casual uitstraling door de dikke zool. Ik had deze schoenen al langere tijd op mijn wishlist staan en toen ik van Sacha een nieuw paar schoenen mocht uitzoeken wist ik gelijk dat het deze zouden worden.

De accessoires die ik toevoegde aan de outfit zijn de ketting van Orelia, een ring van de Primark en een vrolijk groen gekleurd horloge van het merk Geneva. Daarnaast draag ik mijn gewonnen RayBan zonnebril en een zwart tasje van de Primark.

Shorts – H&M / Top – H&M / Sneakers – Sacha / Tasje – Primark / Ring – Primark / Horloge – Geneva / Ketting – Orelia / Zonnebril – RayBan.
Outfit: Sacha sneakers Outfit: Sacha sneakers Outfit: Sacha sneakersOutfit: Sacha sneakers Outfit: Sacha sneakers Outfit: Sacha sneakers Outfit: Sacha sneakers IMG_3990 copy Outfit: Sacha sneakers Outfit: Sacha sneakers Outfit: Sacha sneakers

liefs marloes

Wat vind jij van dit soort sneakers?

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Kelly 11 juli 2016

  Wat zijn ze leuk! Heel mooi kleurtje.

 • Reageer Gea 11 juli 2016

  Mooie outfit! Ook prachtige zomerse foto’s.

 • Reageer Jorinda 12 juli 2016

  Wat een leuke outfit weer =)
  Erg leuke schoenen!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Monique 12 juli 2016

  leuke outfit zeg! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Samsung Powerbank – GSMpunt.nl

  Als ik iets niet prettig vind, dan is het wel een lege mobiele telefoon en geen oplader bij je hebben,...

  Close