GLAMOURMOES WEEKLY 114: Happy Italy en bioscoop

29 juni 2016 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES WEEKLY 114 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen week. De week liep van 21 t/m 27 juni 2016.
GLAMOURMOES WEEKLY 114

GLAMOURMOES WEEKLY 114: Happy Italy en bioscoop

Bereid je voor op veel hondenfoto’s en selfies haha. Deze week was het weer zo ongeveer dramatisch, veel regen en heel warm. Ik begon de week met schoonmaken bij mijn oma, eten bij mijn nicht en sporten. Ik keek veel voetbal, maar vaak niet hele wedstrijden, omdat ze de avondwedstrijden pas om 21:00 uur beginnen. Vrijdagavond loop ik voor het eerst sinds de hardloopwedstrijd van vorige week zondag weer een rondje hard. Na 1,5 km krijg ik een enorme steek in mij zij, waardoor ik moet gaan lopen. Gelukkig kan ik het daarna weer oppakken. Inmiddels heb ik me ook voor twee nieuwe wedstrijden ingeschreven in september. Zaterdagochtend was het tijd om te poetsen en daarna ging ik naar Arnhem om met Jorien een bezoekje te brengen aan de Decathlon die 1 juni is geopend in de Rijnhal. Daarna door naar de stad gezellig in de regen nog wat winkels in. Ik kocht nieuwe schoenen bij de Sacha en nog een aantal items bij de H&M. Vervolgens gaan we door naar Happy Italy voor ons diner. We eten er heerlijk en het toetje was ook ontzettend lekker. Na het eten gaan we naar de bioscoop waar we Now You See Me 2 bekijken. Wat een toffe film is dat zeg! Zondag probeer ik uit te slapen, maar dat lukt niet door de kippen van de buren die om half 8 ‘s ochtends al herrie maken. ‘s Middags ga ik bij oma op bezoek in het ziekenhuis en ‘s avonds kijk ik voetbal. Maandag werk ik van 8:30-20:00 uur en is de nieuwe werkweek weer begonnen. Kijk je mee naar de foto’s van GLAMOURMOES WEEKLY 114.

GLAMOURMOES WEEKLY

Nani heeft een nieuw kussen.

GLAMOURMOES WEEKLY

Liefde voor deze verpakkingen van Byron Bay.

GLAMOURMOES WEEKLY

Onderweg van het ene kantoor naar het andere kantoor.

GLAMOURMOES WEEKLY

Nakd repen! <3

GLAMOURMOES WEEKLY

Annie en Paco zijn gek aan het doen.

GLAMOURMOES WEEKLY

Proberen een selfie te maken met Paco. #kansloos

GLAMOURMOES WEEKLY

Kijk hoe schattig haha.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dan maar een selfie waar alleen ik op sta.

En één met dit coole filter.

En één met dit coole filter.

GLAMOURMOES WEEKLY

En toen kwam Paco half op schoot liggen.

GLAMOURMOES WEEKLY

Zo vind ik mijn nagels mooi met het French Manicure lakje van Kiko.

GLAMOURMOES WEEKLY

Bord vol met lekker eten!

GLAMOURMOES WEEKLY

En een donut als toetje.

GLAMOURMOES WEEKLY

Nieuwe thee ontdekt van Pickwick! Lekker!

GLAMOURMOES WEEKLY

16:00 uur Cup a Soup.

GLAMOURMOES WEEKLY

Hahah Paco met z’n ogen dicht.

GLAMOURMOES WEEKLY

En dit (de pasta) was niet te eten.

GLAMOURMOES WEEKLY

En nog een donut, gewoon omdat het kan.

GLAMOURMOES WEEKLY

Bezoekje aan de Decathlon, t was druk.

GLAMOURMOES WEEKLY

Deze hardloopschoenen vind ik heel vet, maar ik kan niet vinden of ze voor mij geschikt zijn.

GLAMOURMOES WEEKLY

Happy Italy!

GLAMOURMOES WEEKLY

De toetjes!<3

GLAMOURMOES WEEKLY

Mijn gevulde Ravioli met roomsaus en zongedroogde tomaat.

GLAMOURMOES WEEKLY

En het toetje: Torta Limone!

GLAMOURMOES WEEKLY

Uitzicht vanaf Pathé.

GLAMOURMOES WEEKLY

Yes, Now You See Me 2 it is. Super toffe film!

GLAMOURMOES WEEKLY

Het was mijn eerste keer in de nieuwe Pathé, mooie bios.

GLAMOURMOES WEEKLY

Station Arnhem.

GLAMOURMOES WEEKLY

Hondjes uitlaten, het is weer helemaal zonnig.

GLAMOURMOES WEEKLY

Annie wilde wel even poseren voor een foto.

GLAMOURMOES WEEKLY

Mijn zondagse ontbijtje.

GLAMOURMOES WEEKLY

Deze snoepjes! Jeugdsentiment.

GLAMOURMOES WEEKLY

Internet werkt hier heel slecht op mijn laptop.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dan maar een nieuwe poging om selfies te maken met Paco.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dat mislukt alweer haha.

GLAMOURMOES WEEKLY

Hmmm lekker eten!

GLAMOURMOES WEEKLY

Deze bodymousse van Balea is echt super fijn!

GLAMOURMOES WEEKLY

Mijn shoarmaschotel van maandagavond op het werk.

GLAMOURMOES WEEKLY

En Annie poseert wel weer.

GLAMOURMOES WEEKLY

Doei zon.

GLAMOURMOES WEEKLY

Tijd voor een kopje thee en het VT wonen magazine.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik koos uiteindelijk ervoor om te gaan slapen haha.

Hoe was jouw afgelopen week?

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Northflix 30 juni 2016

  Leuk om weer eens even een dagboekje van je te lezen.
  Was een tijdje niet op bezoek geweest bij je.
  Happy Italy moet ook maar gauw naar het Noorden komen.
  Lekker eten voor een fijn prijsje.
  Wie zijn trouwens je favorieten op het EK?
  Ik support nu Wales en IJsland. (Iets met sympathie voor de underdog geloof ik…)

  • Reageer GLAMOURMOES 3 juli 2016

   Haha als ik dan moet kiezen nu, ga ik voor IJsland, maar heel eerlijk: Ik vind het EK echt helemaal niks aan ;).

 • Reageer Jorinda 30 juni 2016

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Happy Italy is echt heerlijk om te eten!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Bertine 30 juni 2016

  ik wil ook nog naar die film! heb deel 1 ook in de bios gezien en vond m echt leuk! hopelijk heb ik snel tijd voor deel 2!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  KIKO shoplog juni 2016

  Begin juni besloot ik eens een kijkje te nemen in de webshop van KIKO Milano, omdat ik veel mooie producten...

  Close