Vichy producten van Viata.nl

19 juni 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Een aantal weken geleden kreeg ik een e-mail van Viata.nl met de vraag of ik een aantal producten wilde ontvangen om te reviewen voor mijn blog. Ik ben altijd in voor nieuwe producten en beantwoordde de e-mail bevestigend. Een paar dagen later ontving ik een pakketje met vier mooie producten, waaronder twee Vichy producten. Dit merk interesseerde me al langer, maar ik had er nog nooit wat van getest. Vandaag review ik twee Vichy producten: de Vichy Pureté Thermale 3 in 1 en de Vichy Ideal Body Serum Milk.
Vichy producten

Vichy producten van Viata.nl

Viata.nl is een online apotheek waar je 25.000 producten kunt bestellen van verzorgingsproducten tot voedingssuplementen en van de merken Vichy tot La Roche Posay en Eucerin. Bestel je je producten op werkdagen voor 19:00 uur dan heb je ze de volgende dag al in huis. Daarnaast kun je online advies krijgen van een van de apotheekassistentes die je te woord staan via bijvoorbeeld de chat. Ik ontving vier producten namelijk de Vichy Pureté Thermale 3 in 1 – One Step Cleanser, de Vichy Ideal Body Serum-Milk, Roger & Gallet Shower gel en Nuxe aftersun lotion. Van deze producten heb ik de Vichy producten uitgebreid getest en daar krijgen jullie nu een review van.
Viata.nl

Vichy Pureté Thermale 3 in 1 One Step Cleanser

Verwijdert perfect en in één enkel stap alle sporen van make-up van gezicht en ogen en maakt de huid strakker. Zorgt voor een schone en frisse huid die verrassend zacht aanvoelt. Make-upverwijdering voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid. 3-ledige werking: reinigingsmelk, verfrissende lotion en oogreinigingslotion. Zonder parabenen.
Vichy Pureté Thermale 3 in 1

Ingrediëntenlijst

Aqua, paraffinum liquidum, isopropyl myristate, potassium phosphate, carbomer, sodium hydroxide, dipotassium phosphate, disodium EDTA, disodium cocoamphodiacetate, myrtrimonium bromide, butylene glycol, Butyrospermum parkii seedcake extract, parfum.
Vichy Pureté Thermale 3 in 1

De Vichy Pureté Thermale 3 in 1 is een cleansing milk, toner en oogmake-up remover in één. Dat is natuurlijk super handig, want dan hoef je maar één product te gebruiken waarmee je je gezicht kunt reinigen en je make-up kunt verwijderen. Ik gebruik dit product ‘s avonds tijdens het douchen, zodat ik gelijk mijn mascara kan verwijderen. Ik vind het product super fijn en handig in gebruik onder de douche. Ik maak mijn gezicht nat en breng vervolgens een beetje van de cleanser aan op mijn handen en verdeel het product over mijn gezicht. Bij mijn ogen masseer ik het product wat langer, zodat ook de mascara verwijderd wordt. De geur is lekker schoon, zacht en fris. Het product irriteert niet en laat ook geen trekkerige huid achter. Daarnaast prikt het ook niet in mijn ogen. Mijn huid is schoon en gereinigd nadat ik onder de douche vandaan kom. Ik vind het een heel fijn product die ook nog eens verpakt is in een mooie tube van 100 ml, die zelfs mee kan in je handbagage.

De Vichy Pureté Thermale 3 in 1 (300ml) is nu bij Viata.nl verkrijgbaar voor € 13,65.

Vichy Ideal Body Serum-Milk

Deze Serum-Melk heeft een lichte textuur en zorgt voor continue hydratatie en een gladde, stevige en egale huid. ‘s Morgens en/of ‘s avonds aanbrengen op het lichaam. Niet gebruiken op het gelaat.
Vichy Ideal Body serum

Ingrediëntenlijst

AQUA – GLYCERIN – ISOPROPYL PALMITATE – ALCOHOL DENAT. – METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER – ISONONYL ISONONANOATE – PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE – ZEA MAYS OIL – TIN OXIDE – CI 15985 – CI 77891 – CI 77491 – MICA – MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL – ROSA CANINA FRUIT OIL – RIBES NIGRUM OIL – SODIUM POLYACRYLATE – HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL – SODIUM HYALURONATE – CORIANDRUM SATIVUM OIL – SIMMONDSIA CHINENSIS OIL – PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL – AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE – POLOXAMER 184 – CAPRYLOYL SALICYLIC ACID – CAPRYLYL GLYCOL – PASSIFLORA EDULIS OIL – SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE – ORYZA SATIVA BRAN OIL – PARFUM
Vichy Ideal Body serum

Het Vichy Ideal Body serum is een heerlijk serum voor het lichaam en vooral geschikt voor de gevoelige huid. In dit serum zitten geen parabenen, maar wel olie van Abrikozenpit, Passiebloem, Mais, Rijstvlies, Zonnebloem, Zwartebessenzaad, Muskaatroos, Koriander, Macadamia en Jojoba. Deze oliën hebben een hydraterende, voedende en kalmerende werking. De substantie is dun, maar het loopt niet gelijk van je hand af. De kleur is heel lichtroze en eenmaal uitgesmeerd op je lichaam zie ik een hele lichte shimmer. Deze shimmer vind ik niet vervelend, want het valt bijna niet op en daardoor gaat ook niet alles onder de glitter zitten. Het is een superfijne substantie die heel snel intrekt. Ook de geur van het serum is erg lekker, schoon en zacht. Mijn huid voelt heel lekker aan na het gebruik van het bodyserum.

Vichy Ideal Body serum (400 ml) is nu verkrijgbaar bij Viata.nl voor € 20,71

Heb jij al eens van Viata.nl gehoord?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Chantalle 19 juni 2016

  Ik ben nu heel erg benieuwd geworden na deze producten!

 • Reageer Mieke | Mieksmind 20 juni 2016

  Wat leuk dat je deze producten mocht testen! Ik ben erg benieuwd naar De Vichy Pureté Thermale 3 in 1, die lijkt me erg fijn. Super dat het gewoon 3-1 werking heeft scheelt tijd en als het prima werkt, waarom niet! Fijne prijs ook

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit: Adidas Stan Smith sneakers

  Ik heb ze al een tijdje in mijn bezit, om precies te zijn sinds maart dit jaar, maar er was...

  Close