GLAMOURMOES WEEKLY 112: Me Before You en Groots met een zachte G

15 juni 2016 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES WEEKLY 112 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen week. De week liep van 7 t/m 13 juni 2016.

GLAMOURMOES WEEKLY 112

GLAMOURMOES WEEKLY 112: Me Before You en Groots met een zachte G

De week ging weer super snel voorbij, omdat ik een aantal leuke dingen had gepland en onverwacht op zaterdag ook nog even een bezoekje bracht aan Duitsland. Afgelopen dinsdag startte ik de week met een allergietest in het ziekenhuis, waarbij ik plakkers op mijn rug kreeg met de 34 meest voorkomende stofjes waar je een allergie voor kunt hebben als het in contact komt met je huid. Ik hoorde daar dat ik niet mocht sporten, schoonmaken of douchen, dus dat was even slikken. Dat betekende namelijk dat ik niet kon hardlopen, niet boksen en niet schoonmaken bij oma. Maar goed, het was wel fijn om uiteindelijk de uitslag van de allergietest te weten en ik ben enorm allergisch voor nikkel, dus goedkope sieraden zit er voor mij niet meer in. Verder reageerde ik alleen heel licht op een conserveermiddel dat veel zit in verzorgingsproducten en dergelijke. Woensdag was het weer tijd voor een ladies night in de bioscoop, ik ging naar Me Before You, wat een mooie film is dat zeg! En vrijdag ging ik dan eindelijk weer naar Groots met een Zachte G! Super concert, top sfeer en Guus maakt er gewoon één groot feest van. Zaterdag ging ik met mijn zus naar Duitsland en gingen we even lekker rondsnuffelen in de DM Drogerie en de Kaufland. ‘s Avonds was ik kapot en viel ik om half 11 als een blok in slaap tot de volgende ochtend half 11.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik ontvang het Rituals pakket van de ING voor het sparen van € 500.

GLAMOURMOES WEEKLY

Wraps met kip, perzik en sla.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dit nagellakje is so pretty.

GLAMOURMOES WEEKLY

En deze Fa douche gel is echt verrukkelijk!

GLAMOURMOES WEEKLY

Mama kookt uit het boek van Sonja bakker. Spaghetti met spekjes, courgette en kaas.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ladies night in de bioscoop met lekkere desserts om te proeven.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dit keer de film Me Before You, de boekverfilming van het prachtige boek van Jojo Moyes

GLAMOURMOES WEEKLY

Wandelen in de pauze op het werk.

GLAMOURMOES WEEKLY

We werden getrakteerd op ijs van de ijssalon, altijd goed!

GLAMOURMOES WEEKLY

Wandeling maken met Nani ‘s avonds.

GLAMOURMOES WEEKLY

De natuur dichtbij huis is ook mooi.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik ga vrijdags voor een salade tijdens de pauze. Deze salade heet de ‘Lekkere Sonja salade’.

GLAMOURMOES WEEKLY

Klaar voor Guus Meeuwis – Groots met een zachte G.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dit vest kocht ik vorig jaar bij Groots en nam ik mee, voor als het af zou koelen.

Groots met een Zachte G

We zijn gelukkig op tijd in het stadion, voordat Guus begint.

GLAMOURMOES WEEKLY

Selfie met mijn zus.

Groots met een Zachte G.

Wat een topfeest was het weer!

Groots met een Zachte G

Ik dring Bavaria Radler 0.0 met Lemon smaak.

Groots met een Zachte G

Nog een selfie dan maar.

Groots met een Zachte G

´s Avonds wordt alles nog mooier met alle verlichting.

Groots met een Zachte G

Tot volgend jaar!

GLAMOURMOES WEEKLY

Voordat we naar Duitsland gaan nog even langs de Bakker Bart.

GLAMOURMOES WEEKLY

Kaasstengels! Lekker, zo lang niet gehad.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dit is snoepscheppen bij de Duitse Jumper, maar dan voor honden.

GLAMOURMOES WEEKLY

We brengen uiteraard ook weer even een bezoekje aan de DM.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik spot het palette van Serena ook.

GLAMOURMOES WEEKLY

Allemaal snoepjes bij de Kaufland.

GLAMOURMOES WEEKLY

Karretje vol met nieuwe dingen om te proberen.

GLAMOURMOES WEEKLY

Deze gaan mee naar het werk. Ze kosten € 0,99 per zak.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dame Blanche van Mona.

GLAMOURMOES WEEKLY

Mijn nieuwe vest, die ik kocht bij Groots.

GLAMOURMOES WEEKLY

En een selfie met de Guusbril kan natuurlijk ook niet ontbreken.

GLAMOURMOES WEEKLY

Het is weer aardbeientijd! Met heel veel slagroom.

GLAMOURMOES WEEKLY

Nani heeft een nieuwe halsband.

GLAMOURMOES WEEKLY

Onderweg met Nani kom ik de schaapjes weer tegen.

GLAMOURMOES WEEKLY

Zondag eten we lekker makkelijk!

Nakd Repen.

Nani vind de doos met Nakd repen ook wel heel interessant.

GLAMOURMOES WEEKLY

Oeh aardbeien met slagroom it is!

GLAMOURMOES WEEKLY

Tickets voor Dreamfields zijn ook in ´the pocket´.

GLAMOURMOES WEEKLY

Nani is blij met haar nieuwe halsband.

Wat heb jij de afgelopen week gedaan?

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Manon 15 juni 2016

  Leuk dat je naar Guus ging, ik hoorde dat het erg gezellig was. Zelf hou ik niet zo van die muziek.

 • Reageer Jorinda 15 juni 2016

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Het was echt een goeie film Me Before You !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Jouvence 15 juni 2016

  Erg leuke foto’s, ik ben erg benieuwd naar de film ‘Me before you’. ♥ xx

 • Reageer Saraya 15 juni 2016

  Erg leuke foto’s, al dat lekkere eten! Ik ben benieuwd naar de film Me Before You 🙂
  X

 • Reageer Bertine 15 juni 2016

  super leuk dat je naar Guus ging! en wat een geluk dat je het palette van Serena spotte!

 • Reageer Mieke | Mieksmind 16 juni 2016

  Leuke foto’s! Zo te zien heb je het leuk gehad bij Guus 😉 ik ben al 3 keer geweest dus vind het wel prima geweest haha. Wat een lekker pakket krijg je bij ING! Lekker eten ook allemaal op de foto’s, goed winkelen kun je bij de DM hé!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Fa Coconut Shower gel

  Ik ben gek op douchegels met lekkere geuren en ik heb dan momenteel ook een behoorlijk aantal douchegels geopend op...

  Close