Dupe van La Vie Est Belle – Kruidvat

10 juni 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Afgelopen zaterdag bracht ik een bezoekje aan de Kruidvat om een aantal lifesavers voor het festivalseizoen te kopen. Toen ik langs het schap met de ‘goedkopere’ parfums kwam besloot ik toch eens een parfum van The Master Perfumer mee te nemen. Ik had laatst gelezen dat een van de geuren een dupe zou zijn van La Vie Est Belle van Lancome. Ik nam daarom Absolute Iris No 39 mee en ik ben verkocht. Kijk je mee naar de dupe van La Vie Est Belle die verkocht wordt bij de Kruidvat voor maar € 3,49?
Dupe van La Vie Est Belle

Dupe van La Vie Est Belle – Kruidvat

The Master Perfumer Absolute Iris zou volgens bloggers een dupe zijn van La Vie Est Belle en laat ik dat nou echt een heerlijke geur vinden, maar die is natuurlijk ook wel redelijk prijzig. Aangezien ik nog zoveel parfum heb, wilde ik dan wel een gokje wagen en Absolute Iris van The Master Perfumer testen. Dus in deze review laat ik jullie weten wat ik van de geur vind en of het echt een dupe van La Vie Est Belle is.
The Master Perfumer Absolute Iris

Verpakking

De verpakkingen van The Master Perfumer zijn allemaal hetzelfde vormgegeven, maar iedere geur heeft zijn eigen nummer, kleur en naam. Dit is dus Absolute Iris no 39. De accenten van de verpakking zijn lila. De basis van het doosje waar de flacon in zit is wit en daarop staat een lila bloem. Ik vind het doosje van The Master Perfumer er niet goedkoop uitzien, maar je kunt voor de prijs ook geen super de luxe verpakking verwachten. De flacon van de 15 ml parfum is recht toe recht aan en compact, waardoor je die makkelijk in je tas kut gooien. Op de flacon is het paarse accent ook weer terug te vinden. Verder alleen de ingrediënten. Al met al vind ik het totaal plaatje er prima uitzien.
The Master Perfumer Absolute Iris

De geur

The Master Perfumer is een reeks heerlijke geuren die ontwikkeld zijn door wereldberoemde parfumeurs, met ingrediënten van hoge kwaliteit. Geheel volgens de parfumerietraditie is aan elke geur een lang ontwikkelingsproces vooraf gegaan. De parfumeur blijft het parfum tijdens dit proces evalueren, verfijnen en bewerken totdat er een perfecte harmonie van noten en akkoorden is ontstaan. Het serienummer op de geuren geeft de genummerde variant weer die door de parfumeur is geselecteerd.

Geurnoten The Master Perfumer – Absolute Iris

Ga voor de meeslepende geur van The Master Perfumer Absolute Iris N°39 Eau de Toilette. Deze eau de toilette is een mix van iris, patchouli en muskus. [Kruidvat]

Geurnoten Lancome – La Vie Est Belle

De pure extracten van iris, arabische jasmijn, oranjebloesem vormen de hartnoten, peer en zwarte bes als topnoot geven La Vie est Belle haar zoete geur terwijl patchouli, praline en vanille zorgen voor de diepere basisnoot. [Douglas]
The Master Perfumer Absolute Iris

Conclusie

Ik kan je sowieso vertellen dat ik heel erg fan ben van de geur van Absolute Iris. Het is een geur die me echt doet denken aan La Vie Est Belle en daarom vind ik hem onder andere zo lekker. Hij is warm, bloemig en poederig, maar tegelijkertijd ook zoet. En ik hou wel van een zoetige, warme geur bij parfums. De geur is geen exacte kopie van La Vie Est Belle, maar doordat er ook in Absolute Iris geurnoten zijn verwerkt die in het populaire parfum van Lancome zitten, heeft de geur er wel wat van weg. Ik kreeg afgelopen zaterdag gelijk een complimentje toen ik de geur nog niet zo lang daarvoor had opgespoten. Na een aantal uur is de geur redelijk vervlogen, maar ruik je nog wel de warme basisnoten van het parfum. Dus hij blijft wel lekker ruiken. Toch spray ik hem in de loop van de dag nog wel eens een keer bij, gewoon omdat het parfum zo lekker ruikt.

The Master Perfumer – Absolute Iris is verkrijgbaar bij de Kruidvat en 15 ml kost € 3,49, de 50 ml variant kost € 7,99.
The Master Perfumer Absolute Iris

Heb jij al wel eens een geur van The Master Perfumer geprobeerd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Chantalle 10 juni 2016

  Ik vind de geur van deze parfum ook echt heerlijk. Ik heb helaas de 50 ml al opgemaakt maar ik ga ‘m zeker weer opnieuw kopen.

 • Reageer Daphne 10 juni 2016

  Wat supertof dat je een dupe hebt gevonden van toevallig één van mijn favo geuren! <3

 • Reageer Astrid 10 juni 2016

  Dat klinkt goed! Als mijn no-buy is afgelopen ga ik deze kopen voor in mijn handtas!

 • Reageer Mariëlle 12 juni 2016

  Deze is ZO lekker! Ik wil de nieuwe ook nog heel graag, oriental ofzoiets! Heerlijk <3

 • Reageer Karin van den Berg 7 juli 2016

  Oriental summer lijkt op YSL Black Opium!

  • Reageer Liane 21 april 2017

   Totaly true!!
   Toen ik het rook kwam gelijk black opium bij me op.

 • Reageer Mariëlle | Me-licious 25 oktober 2016

  Waarom veel geld betalen als het ook goedkoper kan? Super cool dat je deze dupe met ons deelt. Ik vind la vie e bella een super geur, dus ik hoop dat ze deze bij de kruidvat nog hebben!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 111: The Flying Dutch en uiteten

  GLAMOURMOES WEEKLY 111 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close