GLAMOURMOES WEEKLY 110: Amerikaans snoep en Money Monster

1 juni 2016 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES WEEKLY 110 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen week. De week liep van 24t/m 30 mei 2016.
GLAMOURMOES WEEKLY 110

GLAMOURMOES WEEKLY 110: Amerikaans snoep en Money Monster

Zo dit was me weer een vol weekje met veel food en snoep. Het was een drukke werkweek, met veel traktaties van collega’s die hun laatste werkdag hadden. Ik ging naar Amsterdam voor een masterclass intern ondernemersschap en genoot van de zon op de momenten dat het kon. Ik ontving mijn sandaaltjes van Sacha en een pakketje van de Jamin die ik pas op zondag heb opengemaakt. Zaterdagmiddag ging ik naar mijn beste vriendinnetje in Nijmegen om weer even bij te kletsen, we aten pannenkoeken en gingen naar de bioscoop. We zouden naar de film Nice Guys gaan, maar door mijn fout zaten we in de verkeerde zaal en kwamen we er te laat achter. Dus toen hebben we de film Money Monster met George Clooney en Julia Roberts gezien. Wel een hele goede film trouwens. Zondag sliep ik uit en ging ik ‘s middags naar mijn nicht om heel veel snoep uit Amerika en Duitsland te testen en er een video van te maken. Daarnaast maakte we outfitfoto’s, waaronder een serie met mijn nieuwe gestreepte jurk. Kijk je meer naar de foto’s uit GLAMOURMOES WEEKLY 110?

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik hou ervan als bij ons in de wijk niet altijd al het gras kort gemaaid wordt. Op deze manier ontstaat er namelijk mooie wildgroei.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik maakte weer eens een recept van Lekker en Simpel!

GLAMOURMOES WEEKLY

Pakketjes tijd, sandaaltjes en een doos van Jamin.

GLAMOURMOES WEEKLY

Bezig met het uploaden van de shoplogvideo die al online is gekomen.

GLAMOURMOES WEEKLY

Appelflap nummer 1.

GLAMOURMOES WEEKLY

Het avondeten tijdens de masterclass.

GLAMOURMOES WEEKLY

Appelflap 2.

GLAMOURMOES WEEKLY

Tijdens de lunchpauze maken we vaak een wandeling. Dit vond ik wel een foto waard.

GLAMOURMOES WEEKLY

Het was afgelopen vrijdag heerlijk weer met een zonnetje.

GLAMOURMOES WEEKLY

Mijn avondeten tijdens de avonddienst.

GLAMOURMOES WEEKLY

Zonsondergang onderweg naar huis. WEEKEND!

GLAMOURMOES WEEKLY

Hé Nani!

GLAMOURMOES WEEKLY

Zaterdagmiddag ga ik nog snel een rondje hardlopen. Het was ontzettend warm, maar wel lekker.

GLAMOURMOES WEEKLY

Cocu’s hok schoongemaakt en meneer is weer het water aan het opdrinken.

GLAMOURMOES WEEKLY

Pannenkoek met spek en stroop! Een van mijn favorieten.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dit bord kwamen we tegen in Nijmegen.

GLAMOURMOES WEEKLY

In de bioscoop, de verkeerde zaal dus.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dit jurkje is zo leuk!

GLAMOURMOES WEEKLY

Snoep.

GLAMOURMOES WEEKLY

Het pakket van de Jamin zag er zo uit.

GLAMOURMOES WEEKLY

Na het opnemen van de video zag de tafel er zo uit.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik eet gezellig bij mijn nicht. Ze had zelf tomatensoep gemaakt en daarna aten we rijst, met kokosmelk, kip, ananas, sperziebonen en bloemkool.

GLAMOURMOES WEEKLY

Deze snoepjes waren echt heel bijzonder. Zoet maar ook heel pittig.

GLAMOURMOES WEEKLY

Pizza Pringles!

GLAMOURMOES WEEKLY

Maandagavond reed ik van ‘t werk terug naar huis en ik zat precies in een hoosbui van regen en onweer.

Hoe heb jij de week doorgebracht?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Jorinda 1 juni 2016

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Money Monster is echt een goede film!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Manon 1 juni 2016

  Grappig dat bord heb ik nog nooit gezien in Nijmegen. Leuke foto’s weer!

 • Reageer Melissa 1 juni 2016

  Hmm altijd dat lekker eten! En je nieuwe jurkje is zo mooi 🙂

 • Reageer Maaike 2 juni 2016

  En nu heb ik honger 🙂 Die tweede appelflap met een hapje eruit haha. Jurkje staat je super!

 • Reageer Linda 3 juni 2016

  Amerikaans snoep!!! Spontaan zin in , maar het is altijd zoveel duurder..

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit: Gestreepte jurk

  Ja het is weer tijd voor een outfit artikel! Dat is al weer een tijdje geleden, maar ik heb gisteren...

  Close