GLAMOURMOES WEEKLY 109: DM, BodyBounz en Utrecht

24 mei 2016 | Geplaatst in Personal

GLAMOURMOES WEEKLY 109 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen week. De week liep van 17 t/m 23 mei 2016.
GLAMOURMOES WEEKLY 109

GLAMOURMOES WEEKLY 109: DM, BodyBounz en Utrecht

De week is weer voorbij gevlogen doordat het afgelopen maandag tweede Pinksterdag was en omdat ik twee dagen niet naar mijn werk hoefde. Wel waren de dingen die ik op die dagen deed uiteraard werkgerelateerd, maar het voelde niet direct zo. Het waren trouwens ook twee super interessante dagen. Woensdag ging ik naar Utrecht voor een training van Interpolis en we kregen een onwijs lekkere lunch. Ik besloot die dag met de trein te gaan, omdat de locatie tegenover station Utrecht Lunetten lag. We waren eerder klaar, waardoor ik al vroeg thuis was. Op donderdag ging ik naar Amsterdam voor de TDP-dag. Dit keer ging het over de ‘Science of Happiness’, waardoor het een super positieve dag was. We hebben zelfs een deel van de training buiten op het dakterras gezeten. Vrijdagavond ging ik met mijn ouders mee naar Herveld om een vriendin van mijn moeder en haar dochter in te halen van de avondvierdaagse. Zaterdagmiddag ging ik met mijn moeder naar Duitsland en liep ik toen ik thuis kwam 5 km hard. En zondag ging ik met mijn nicht naar Bounz in Arnhem voor een uur BodyBounz op trampolines, heel pittig kan ik je vertellen.

GLAMOURMOES WEEKLY

Woensdag begint de dag zonnig!

GLAMOURMOES WEEKLY

De lunch tijdens de training van Interpolis. Heerlijk!

GLAMOURMOES WEEKLY

Op het station wachten tot de trein komt. Ik ben nog steeds heel blij met deze Adidas Stan Smith sneakers!

GLAMOURMOES WEEKLY

Als ik thuis ben ligt dit boek op me te wachten. Hier ga ik me in verdiepen.

GLAMOURMOES WEEKLY

En deze trui is ook al zo leuk! Ik zag laatst een advertentie op Facebook met deze trui voorbij komen en toen dacht ik natuurlijk:” Die moet ik hebben!”

GLAMOURMOES WEEKLY

En dit is de allerliefste!

GLAMOURMOES WEEKLY

Het uitzicht vanaf het dakterras in Amsterdam Noord.

GLAMOURMOES WEEKLY

Vrijdag is een collega jarig op het werk die trakteert.

GLAMOURMOES WEEKLY

‘s Avonds wachten tot de wandelaars voorbij komen in Herveld.

GLAMOURMOES WEEKLY

Onderweg terug naar huis maak ik deze foto.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik kocht twee repen Tony’s bij de Jumbo, om mee te doen aan een winactie.

GLAMOURMOES WEEKLY

Zaterdagmiddag eet ik een tosti kaas.

GLAMOURMOES WEEKLY

Samen met mijn moeder breng ik een bezoekje aan de DM.

GLAMOURMOES WEEKLY

Kijk toch al die make up!

GLAMOURMOES WEEKLY

Wagen volgeladen.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik kom weer langs de schaapjes als ik een rondje heb hardgelopen.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dit hardloopbroekje van de H&M gelijk getest, want hij kwam afgelopen zaterdag binnen. Heel fijn materiaal en er zit een koordje in.

GLAMOURMOES WEEKLY

Flink gezweet tijdens het hardlopen, maar het gaat steeds beter.

GLAMOURMOES WEEKLY

‘s Avonds eten we asperges met ham en gebakken aardappels.

GLAMOURMOES WEEKLY

Zondag sta ik op tijd op, want ik ga naar Bounz in Arnhem om een workout op trampolines te doen.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik heb nog nooit zo erg gezweet als tijdens BodyBounz.

GLAMOURMOES WEEKLY

Na de workout trakteren we onszelf op een iced smoothie bij de Mac.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik neem de bosvruchten variant en mijn nicht de mango – ananas.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ah lieve Nani.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ook met mijn Superstar sneakers ben ik nog altijd heel blij!

GLAMOURMOES WEEKLY

Koude groene thee met mango – ananas smaak en Nibbits chips.

 Dit was GLAMOURMOES WEEKLY 109, wat heb jij de afgelopen week gedaan?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Jorinda 24 mei 2016

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Erg leuke addidas sneakers !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Madeleine 24 mei 2016

  Wat een heerlijke week 🙂 Ik wil ook weer naar DM! (ook al ben ik laatst geweest)

 • Reageer Melissa 24 mei 2016

  Leuke week! Zo’n work-out op een trampoline moet toch heel pittig zijn 🙂

 • Reageer Manon 24 mei 2016

  Ohhh al die make-up zo leuk. P2 ! <3

 • Reageer Bertine 24 mei 2016

  haha die trui, super grappig! leuke week!

 • Reageer Maaike 24 mei 2016

  Wat fijn dat je een interessante week achter de rug heb! Science of Happiness klinkt ook wel tof moet ik zeggen. En ook nog eens goed van je dat je weer bent wezen hardlopen! (ik moet dan ook nodig weer doen, zucht..)

 • Reageer Saraya 24 mei 2016

  Wat een heerlijke week heb je gehad, oehh al dat make-up bij de DM :o. Ik word er meteen hebberig van!
  X

 • Reageer Loïs' Blog 25 mei 2016

  Wat een heerlijke dingen zitten er weer bij! Yummy!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  L’Oreal Paris Color Riche Le Vernis

  Alweer een tijd geleden deed ik een bestelling bij Make-Up Mushaves waarbij ik meerdere nagellakjes bestelde. Drie daarvan zijn van...

  Close