MyChelle Dermaceuticals Creamy Pumpkin Cleanser

19 mei 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Een tijdje geleden liet ik in een artikel zien wat ik bestelde bij Beauty Bay. Een van de producten die ik in die webshop bestelde was de MyChelle Dermaceuticals Creamy Pumpkin Cleanser, een hele mond vol. Dit product heb ik inmiddels uitgebreid getest en ga ik vandaag voor jullie reviewen. Kijk je mee?
MyChelle Dermaceuticals Creamy Pumpkin Cleanser

MyChelle Dermaceuticals Creamy Pumpkin Cleanser

Ik zoek al langere tijd naar een fijn product om mijn gezicht mee te reinigen. Het reinigen van mijn gezicht doe ik het liefst onder de douche en ‘s ochtends met water. Daarom zoek ik een product dat gebruikt kan worden in combinatie met water. Mijn huid is droog en gevoelig en heeft vooral op de kin last van onzuiverheden. Toen ik op Beauty Bay aan het rondsnuffelen was en bij het merk MyChelle Dermaceuticals uitkwam was ik gelijk nieuwsgierig naar de producten. Uiteindelijk koos ik voor de cleanser en een Spottreatment product. Lees snel verder voor mijn ervaringen.

MyChelle Dermaceuticals Creamy Pumpkin Cleanser is an anti-ageing cleanser especially suited to dry and irritated skin.

This natural, Vegan friendly cleanser gently washes away impurities, environmental toxins and excess cell build up and protects the skins moisture balance. Packed full of Vitamins and exfoliating enzymes, Creamy Pumpkin Cleanser is formulated with potent antioxidant Pumpkin Extract which is rich in Iron, Zinc and Vitamins C & K which infuse the skin with fortifying compounds to strengthen cellular responses and accelerate exfoliation processes. [Beauty Bay]
MyChelle Dermaceuticals

Verpakking

De Cleanser van MyChelle Dermaceuticals is verpakt in een kartonnen doosje waar alle product informatie al op staat. In de verpakking zit het flesje zelf met hetzelfde uiterlijk als het doosje. De Creamy Pumpkin Cleanser zit in een flacon met een klikdop. Ik vind de verpakking strak, clean en er erg leuk uitzien met het rode accent en het groene van het logo van MyChelle. Verder is de klikdop erg handig en hygiënisch. De cleanser valt onder de producten voor een droge huid en is stap 1 in een goede verzorgingsroutine voor je huid. Deze flacon bevat 130 ml en kost momenteel € 15,10 bij Beauty Bay.
MyChelle Dermaceuticals

Ingrediëntenlijst MyChelle Dermaceuticals Creamy Pumpkin Cleanser

Hieronder zie je de ingrediëntenlijst van de cleanser. Het product bevat geen parabenen, sulfaten, ftalaten, ureums, petroleum, kunstmatige kleurstoffen of parfum. Ik zie een heleboel fijne ingrediënten op de lijst staan zoals glycerine, honing en ook pompoen staat hoog op de lijst. Daarnaast staat er bij de ingrediënten vermeld of het plantaardig is ja of nee.

Aqua (Water), Glycerin (Vegetable)*, Caprylic/Capric Triglyceride (Coconut)**, Behenyl Alcohol (Non-GMO Rapeseed), Hydrolyzed Starch Phosphate (Vegetable), Dicaprylyl Ether (Vegetable)**, Cucurbita Pepo (Pumpkin), Sucrose Stearate (Sugar), Sodium Stearoyl Glutamate (Coconut), Honey*, Astaxanthin (BioAstin®), Aphanizomenon Flos-Aquae (Blue Green Algae) Powder, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Cinnamomum Cassia (Cinnamon) Leaf Oil, Myristica Fragrans (Nutmeg) Kernel Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Citrus Aurantifola (Lime) Oil*, Potassium Sorbate, Phenethyl Alcohol (Rose), Caprylyl Glycol (Coconut), Trisodium Ethylenediamine Disuccinate (Green and Biodegradable), Polysorbate 20 (Plant). (*Certified Organic).
MyChelle Dermaceuticals

Product

De cleanser is licht en luchtig en heel lichtroze van kleur. Op mijn hand zie je de substantie goed en hij is niet zo dun dat ie van je hand afloopt. Het product verdeel je gemakkelijk over je gezicht en je hebt ongeveer zo’n hoeveelheid nodig als hieronder te zien is. Het product werkt heel fijn in combinatie met warm water. Ik maak ‘s ochtends mijn gezicht nat met een washandje waarna ik met natte handen de cleanser verdeel over mijn gezicht. Vervolgens verwijder ik de restjes met een warm washandje weer van mijn gezicht. Toen ik de geur van de cleanser voor het eerst rook moest ik aan de colaflesjes snoepjes denken die vaak in de zakjes Haribo zitten. En eigenlijk vind ik het nog steeds een beetje naar cola ruiken, maar niet op een verkeerde manier. Het is een kruidige, warme en zoete geur in één.
MyChelle Dermaceuticals

Conclusie

Ik gebruik dit product nu al een aantal weken en vanaf dag één ben ik eigenlijk al fan. ‘s Ochtends gebruik ik het product met water en een washandje en ‘s avonds als ik onder de douche sta. Het is een heerlijk ruikende cleanser die mijn huid heel goed reinigt. Daarnaast voelt mijn huid ook lekker zacht aan na gebruik ook als ik geen dag- of nachtcrème heb aangebracht. Ik heb geen trekkerig gevoel als ik mijn gezicht heb gereinigd en ook geen last van een geïrriteerde huid. Mijn neus is nog steeds droog, maar ik denk dat die veroorzaakt wordt door iets anders, ik weet alleen niet wat. Ik denk dat ik deze cleanser wel weer opnieuw ga bestellen als deze op is. En misschien ga ik nog wel meer producten van dit merk uitproberen. Het ruikt lekker, verzorgd en hydrateert mijn huid en daarnaast is het product dierproefvrij.
MyChelle Dermaceuticals

Ken jij MyChelle Dermaceuticals al?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer femketje 19 mei 2016

  klinkt echt niet verkeerd 😀

 • Reageer JAmey 19 mei 2016

  klinkt zeker niet verkeerd!

 • Reageer Mariska 19 mei 2016

  Ik hoopte dat ‘ie naar pompoen zou ruiken in plaats van cola. Verder lijkt ie het wel goed te doen 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 108: Run2Day, Johnny Doodle & croissants

  GLAMOURMOES WEEKLY 108 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close