Op pad met mijn Canon #2: Ouwehands Dierenpark

7 mei 2016 | Geplaatst in Fotografie, Lifestyle

Zondag 24 april bracht ik samen met een groot deel van de familie een bezoekje aan Ouwehands Dierenpark te Rhenen. Mijn oom had kaartjes gewonnen dus we konden gratis naar binnen. Natuurlijk ga ik dan niet zonder camera op pad en maakte ik weer genoeg foto’s om er een artikel aan te wijden. Kijk je mee naar de foto’s die ik maakte tijdens mijn bezoek aan Ouwehands Dierenpark? Op pad met mijn Canon #2.
Op pad met mijn Canon #2: Ouwehands Dierenpark

Op pad met mijn Canon #2: Ouwehands Dierenpark

Als ik iets leuk vind is het wel een bezoekje brengen aan een dierentuin. Ik vind het heerlijk om er rond te lopen en foto’s te maken zoals ik in augustus deed in Burger’s Zoo. Dat was ook de laatste keer dat ik naar een dierentuin ben geweest, dus ik was super enthousiast toen ik werd uitgenodigd om weer eens naar Ouwehands te gaan. In Ouwehands Dierenpark hebben ze per slot van rekening witte leeuwen, ijsberen en het berenbos. Over het algemeen zijn dieren in een dierentuin wel heel actief, maar het viel mij op dat – tijdens mijn bezoek – veel dieren letterlijk een lazy sunday hadden. Ondanks dat heb ik toch een aantal mooie en leuke foto’s gemaakt en deze deel ik in ‘Op pad met mijn Canon #2’. Mijn favoriete dieren zijn de stokstaartjes en ringstaartmaki’s, maar ook de witte leeuwen vind ik prachtig. Kijk snel verder voor de foto’s.
Ouwehands Dierenpark Ouwehands DierenparkOuwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark

Wat is jouw favoriete dier?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer femketje 7 mei 2016

  gave foto’s 😀

 • Reageer Bertine 7 mei 2016

  zo hee wauw, wat een profi foto’s!

 • Reageer Saskia 8 mei 2016

  Super leuke foto’s! Ik ga volgende week naar de dierentuin, zoveel zin in<3

  • Reageer GLAMOURMOES 10 mei 2016

   Aaah leuk! Naar welke dierentuin ga je?

 • Reageer Mariska 8 mei 2016

  Wat een mooie en leuke foto’s! 🙂 hier hou ik zeker van! Vind alle foto’s stuk voor stuk super leuk!

 • Reageer Marushi 10 mei 2016

  Leuke foto’s heb je gemaakt! Ik vind dierentuinen altijd erg leuk om foto’s van te maken. -x-

 • Reageer Heidi 12 mei 2016

  Wat mooie foto’s zijn het meid. Zo mooie dieren echt in een woord prachtig…..!!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Garnier Ultra Doux Avocado en Karitéboter lijn

  Tijdens mijn bezoek aan Antwerpen kocht ik een heleboel producten van Garnier bij de Kruidvat. Producten die ik niet kon...

  Close