Bestelling Beauty Bay & Beautynetkorea

28 april 2016 | Geplaatst in Shoplog

Soms wil je eens wat anders proberen dan de producten die je in de Nederlandse drogisterijen kunt kopen. Ik ben nog steeds op zoek naar fijne producten voor het reinigen van mijn gezicht, het aanbrengen van foundation en het sneller laten verdwijnen van puistjes. Ik besloot een kijk je te nemen op Beauty Bay, een webshop waar ik wel eens wat over gelezen had, maar nog nooit zelf had bekeken. Daarnaast bestelde ik naar aanleiding van het artikel van Serena een foundation vibrator bij BeautynetKorea. Kijk je mee naar de bestelling Beauty Bay & BeautynetKorea?
bestelling Beauty Bay

Bestelling Beauty Bay & BeautynetKorea

Beauty Bay begon ooit in 1999 als Fragrance Bay met de focus op luxe parfums, maar naar mate de tijd vorderde begonnen ze hun assortiment uit te breiden met ‘skin care’, make-up en haarproducten. Toen hebben ze de naam veranderd naar Beauty Bay en nu bieden ze meer dan 10.000 merken aan in hun webshop. Het is een shopwalhalla voor iedere beautyliefhebber. Ik besloot eens een kijkje te nemen en bestelde drie producten die me aanspraken.

Op BeautynetKorea bestelde ik een foundation vibrator, ja je leest het goed een vibrator haha. Ik zag het artikel bij Serena voorbij komen en dacht voor die paar euro wil ik het ook wel eens proberen. Op BeautynetKorea, de webshop bestaat sinds 2012, kun je make-up, skin care en allerlei andere verzorgingsproducten kopen van Aziatische merken. Hier vind je dus allerlei nieuwe mooie, grappige en schattige producten voor een leuke prijs.

Kijk je mee naar de bestelling Beauty Bay & BeautynetKorea?
Beauty Bay - BeautynetKorea

Mario Badescu Drying Lotion – € 17,40

Mario Badescu Drying Lotion (28ml Plastic Bottle) is a highly coveted acne treatment that refreshes and repairs the complexion effortlessly. An excellent spot treatment made with a blend of Calamine and Salicylic Acid, Drying Lotion clears up and soothes unsightly whiteheads overnight without irritating the surrounding skin. [Beauty Bay]

Ik heb de laatste tijd weer veel last van puistjes op mijn kin, die ook ontzettend lang zichtbaar blijven. Omdat ik over de Drying Lotion van Mario Badescu wel positieve reviews had gelezen besloot ik het goedje een keer te bestellen. Binnenkort volgt er een review als ik het product uitgebreid getest heb.
Mario Badescu Drying Lotion

MyChelle Dermaceuticals Creamy Pumpkin Cleanser – € 15,30

MyChelle Dermaceuticals Creamy Pumpkin Cleanser is an anti-ageing cleanser especially suited to dry and irritated skin. This natural, Vegan friendly cleanser gently washes away impurities, environmental toxins and excess cell build up and protects the skins moisture balance. Packed full of Vitamins and exfoliating enzymes, Creamy Pumpkin Cleanser is formulated with potent antioxidant Pumpkin Extract which is rich in Iron, Zinc and Vitamins C & K which infuse the skin with fortifying compounds to strengthen cellular responses and accelerate exfoliation processes. [Beauty Bay]

Een goede gezichtsreiniger kan ik altijd gebruiken en toen ik aan het rondneuzen was op Beauty Bay kwam ik de producten van MyChelle Dermaceuticals tegen. De uitstraling van de verpakkingen sprak me heel erg aan en daarom besloot ik de Creamy Pumpkin Cleanser in mijn winkelmandje te gooien.
MyChelle Dermaceuticals Creamy Pumpkin Cleanser

MyChelle Dermaceuticals Clear Skin Spot Treatment – € 14,80

MyChelle Dermaceuticals Clear Skin Spot Treatment counter balances oil and other problems associated with blemish prone skin. Ultra-clearing and calming, Clear Skin Spot Treatment purifies, controls and supports blemish recovery on-the-spot. Formulated with 6% Sulphur which purifies and unclogs pores and dries excess oil, this natural blemish treatment is also infused with Zinc which aids repair and speeds acne recovery whilst destroying harmful microorganisms on the skin. [Beauty Bay]

Ook MyChelle Dermaceuticals heeft een speciaal product voor het behandelen van puistjes. Ik was er heel nieuwsgierig naar dus ook de Clear Skin Spot Treatment bestelde ik. Hopelijk gaan deze producten helpen bij het bestrijden van de vervelende puistjes.
MyChelle Dermaceuticals Clear Skin Spot Treatment

Aminute Foundation Vibrator – $ 7,51

Deze vibrator moet je foundation heel egaal aanbrengen door middel van 12.000 trillingen per minuut. Ik bestelde dit ei dus op BeautynetKorea en binnenkort zal ik hem eens gaan testen. Het is eigenlijk een spons applicator met daaronder een batterijtje die ervoor zorgt dat de gadget gaat trillen. Ik vond het wel heel bijzonder en na het lezen en zien van de review op Beautylab was mijn nieuwsgierigheid wel gewekt en bestelde ik het ding ook.
Aminute Foundation Vibrator

Heb jij wel eens wat besteld bij één van deze webshops?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Kelly 28 april 2016

  Tof, ik ben benieuwd naar die Foundation ‘vibrator’. Sounds good to me!

 • Reageer Manon 28 april 2016

  Ik ken de merken nog niet, ik ben best wel benieuwd geworden naar de foundation vibrator

 • Reageer Northflix 28 april 2016

  Mario Badescu is erg fijn!
  Door Serena ben ik dus ook naar die Koreaanse site gesurft.
  Bijzonder wat ze allemaal verkopen!
  Veel plezier trouwens zondag 😉 Ik hoop nog steeds…

 • Reageer Saraya 28 april 2016

  Mooie aankoopjes, ik ben benieuwd naar die foundation vibrator 🙂
  X

 • Reageer Heidi 28 april 2016

  Wat heerlijke producten zijn het meid.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 105: PSV, Ouwehands Dierenpark en Ladies night

  GLAMOURMOES WEEKLY 105 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close