Bloggerslife #7: Enquête GLAMOURMOES.nl

11 april 2016 | Geplaatst in Bloggerslife

Inmiddels blog ik al meer dan vijf jaar op GLAMOURMOES.nl, maar ik heb nog nooit een enquête op mijn blog geplaatst. Sinds ik een cursus online marketing heb gevolgd en er veel veranderd in de blogwereld, ben ik meer over het bloggen en mijn eigen blog gaan nadenken. Daarnaast zag ik het bezoekersaantal én de reacties de laatste weken behoorlijk terug lopen en ik kan er niet achter komen wat de reden daarvan is. Daarom vandaag in Bloggerslife #7 een enquête op GLAMOURMOES.nl.
Bloggerslife #7

Bloggerslife #7: Enquête GLAMOURMOES.nl

Ik heb het de afgelopen weken bij meer bloggers al voorbij zien komen, een enquête met vragen over hun blog. Onder andere om te achterhalen wie hun doelgroep is, wat ze graag lezen en waarom ze hun blog leuk vinden. Dit heeft me aan het denken gezet en doen besluiten dat ik zelf ook wel eens wil weten wie de bezoekers van GLAMOURMOES.nl zijn. Natuurlijk is er een groepje vaste volgers, maar er zijn ook zoveel mensen die alleen lezen en geen reacties plaatsen. Ik heb een vragenlijst voor jullie opgesteld om er achter te komen wat jullie leuk vinden, maar ook waarom jullie bijvoorbeeld wel of niet reageren op een artikel.

Je kunt de enquête hier invullen.
bloggerslife

Ik zou het ontzettend waarderen als je de vragenlijst voor me wil invullen, zodat ik de data kan analyseren. Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie vinden van GLAMOURMOES.nl en wat ik nog kan verbeteren. Natuurlijk probeer ik wel te kijken wat past bij mijn blog en ga ik niet zomaar ineens allerlei dingen veranderen. Maar het is goed om eens in de zoveel tijd ook te vragen aan bezoekers en volgers wat er beter kan, of wat voor een soort artikelen je bijvoorbeeld vaker wilt zien. Uiteraard zal ik de uitslag van de enquête met jullie delen.

Laat je het weten in een reactie als je de enquête hebt ingevuld?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Maaike 11 april 2016

  Volgens mij kwam mijn vorige reactie niet aan (er ging iets mis). Maar ik zal hem gelijk voor je invullen! Ik heb er ook een online staan en het is super handig voor je blog inderdaad om een enquête te hebben 🙂

 • Reageer sabrina 11 april 2016

  ik heb m ingevuld!

 • Reageer Manon 11 april 2016

  IK ga het voor je invullen!

 • Reageer Manon 11 april 2016

  Hoi Marloes 🙂 ik heb je enquête ingevuld! Hopelijk komen er resultaten uit waar je iets mee kunt. Een kleine opmerking: ik wilde bij de open vragen een heel verhaal vertellen maar ik kon maar twee regels typen! Misschien kun je die ruimte nog vergroten?

  • Reageer GLAMOURMOES 11 april 2016

   Dank je wel voor je feedback. Ik heb het aangepast in de enquête.

 • Reageer Wendy (B) 11 april 2016

  De enquête is ingevuld 🙂

 • Reageer Saraya 11 april 2016

  Zo heb het voor je ingevuld 🙂
  X

 • Reageer Astrid 11 april 2016

  Interessant! Ben voor het eerst op je blog, maar ik zal zo wel even de enquete invullen. Ben vooral nieuwsgierig naar de uitslag. Ik ga je in elk geval vanaf nu volgen 🙂

 • Reageer Yara 11 april 2016

  Wat leuk, ik ga ze invullen!
  Liefs,
  Yara

 • Reageer Bertine 12 april 2016

  ik heb m voor je ingevuld;)

 • Reageer Heidi 13 april 2016

  Super leuk is dat meid

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Action april 2016 & Antwerpen

  Afgelopen zaterdag bracht ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens een bezoek aan de Action in mijn woonplaats....

  Close