Travelbucketlist #1: New York, Sydney en cruise

30 maart 2016 | Geplaatst in Lifestyle, Travel

Ik ben net terug uit Madrid en ik heb Antwerpen bezocht, maar er zijn nog steeds heel veel steden en bestemmingen waar ik graag nog een keer naar toe zou willen. Het leek me daarom leuk om eens een travelbucketlist te maken met daarom mijn droombestemmingen waarvan ik hoop ze ooit nog eens te bezoeken. Uiteraard ben ik dan ook heel benieuwd welke bestemmingen er nog op jouw travel wishlist staan.
travelbucketlist

Travelbucketlist #1: New York, Sydney en cruise

Tot nu toe heb ik alleen maar steden in Europa bezocht en het eiland Ibiza, maar iets in mij wil ook graag meer van de wereld zien. Natuurlijk zijn de steden in Europa prachtig en ik kan er ook zo nog een paar op noemen waar ik graag nog naar toe zou willen zoals: Milaan, Valencia, Stockholm en Boedapest. Maar buiten Europa zijn er twee overduidelijke landen en steden die mij al langere tijd nieuwsgierig maken. Natuurlijk lees je er veel verslagen van zie je foto’s, maar ik wil zelf ervaren hoe het is op deze bestemmingen. De bestemmingen die buiten Europa op mijn Travelbucketlist staan zijn New York, Sydney (Australië) en Curaçao. Daarnaast lijkt het me tof om een cruise te maken naar de Caribbean.

New York

Volgens mij staat deze stad bij bijna iedere blogger wel op de lijst van bestemmingen waar je moet zijn geweest. Mijn nicht is in New York geweest en ik heb op de blog van Fleur de artikelen met heel veel enthousiasme gelezen. Een tussenstop op IJsland lijkt me dan trouwens ook super tof. Ik wil gewoon met eigen ogen zien hoe groot alles in de stad is. Shoppen en wandelen door Central Park. Zien waar Gossip Girl is opgenomen etc haha. Volgens mij raak je niet uitgekeken in the city that never sleeps.

Sydney (Australië)

Australië is een werelddeel waar ik al heel lang naar toe wil. Twee klasgenootjes van mijn opleiding zijn een aantal jaar geleden naar Australië geweest en hebben daar toen heel uitgebreid verslag van gedaan op een blog. Daarna is de interesse in Australië alleen maar meer geworden. Met name de stad Sydney lijkt me heel mooi, maar ook Whitehaven beach en Brisbane spreken me heel erg aan door de foto’s en video’s van Linda. Mijn broertje gaat 1 september voor zeven weken naar Australië en ik ben heel benieuwd hoe hij het gaat ervaren. Mijn neef woont in de buurt van Perth en daardoor zie ik ook regelmatig prachtige foto’s voorbij komen. Zeker een bestemming waarvan ik hoop er ooit eens heen te gaan.

Curaçao

Het eiland Curaçao vind ik fascineren, het is er zonnig en er staan palmbomen. Op de een of andere manier is deze bestemming al een lange tijd op mijn wishlist komen te staan. Ik heb de vlogs van Kelly bekeken en werd zo vrolijk van het eiland, de prachtige stranden en de sfeer. Dat ik gewoon echt een keer naar dit zonnige eiland wil gaan. Hoe tof zijn ook die gekleurde huizen naast elkaar. Dit zie je ook echt alleen maar in het buitenland, het past er. Als je dit in Nederland zou doen, zou het heel rommelig ogen. Een bezoekje aan Aruba of Bonaire zou ik trouwens ook niet uitsluiten.

Cruise Caribbean

Ik heb één keer een minicruise gemaakt naar New Castle, maar dat is toch anders dan een cruisevakantie naar de Caribbean. Het lijkt me toch wel ontzettend tof om op zo’n groot schip te zitten en jezelf te laten vervoeren naar de meest mooie plekjes. Er zijn natuurlijk onwijs veel mogelijkheden qua vakanties met een enorm cruiseschip, maar eentje die me door de Caribbean leidt, lijkt me toch wel heel mooi. Eilanden zoals de Bahama’s en bestemmingen zoals Barbados, Miami en Puerto Rico. Ik zou dan wel een cruise willen waarbij ik ook genoeg tijd heb om op de bestemmingen rond te lopen. Natuurlijk kan een cruise ook dichterbij huis gezocht worden zoals een cruise over de Middelandse Zee met als vertrekpunt bijvoorbeeld Barcelona of Rome

Welke bestemmingen staan er nog op jouw travelbucketlist?

liefs marloes

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Bertine 30 maart 2016

  new york ben ik vorig jaar geweest! net als de cruise vanuit miami naar de bahama’s! echt een aanrader hoor!

 • Reageer Maaike 30 maart 2016

  Oef, New York zou ik ook nog graag heen willen! En daarnaast wil ik graag nog Zuid-Afrika zien eigenlijk

 • Reageer Saraya 30 maart 2016

  Naar New York wil ik ooit eens naar toe gaan en ook naar Hawaï 🙂
  X

 • Reageer Heidi 1 april 2016

  o, ja echt wel prachtige steden die wil ik ook wel eens bezoeken.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 102: Eten, stappen en hardlopen

  GLAMOURMOES WEEKLY 102 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close