Current favourites #3 – maart 2016

28 maart 2016 | Geplaatst in Beauty

Mijn vorige current favourites dateert alweer van december, dus het is tijd om mijn favorieten te updaten. Ik heb weer kennisgemaakt met veel nieuwe en fijne producten. Vandaag deel ik mijn current favourites #3 met o.a. Essence, Catrice, Nivea en Lush. Ben je benieuwd naar mijn favorieten? Kijk dan snel verder.
current favourites #3

Current favourites #3 – maart 2016

De afgelopen tijd heb ik weer een heleboel nieuwe producten getest en een aantal daarvan vind ik zo fijn of geven zo’n mooi resultaat dat ik ze graag met jullie wil delen in een nieuw current favourites artikel. Het zijn weer heel verschillende producten met allemaal weer een andere bestemming en werking. De favorieten staan hieronder in willekeurige volgorde afgebeeld en ik voeg een kleine uitleg toe waarom ik het een fijn product vind. Mocht er al een review op mijn blog staan, dan zal ik daar uiteraard een linkje van toevoegen. Bekijk dan nu de current favourites #3 van maart 2016.

Lush – Curly Wurly – Review

Sinds ik de Lush Curly Wurly heb, ben ik helemaal fan van deze heerlijk ruikende shampoo. Mijn krullen worden ook heel erg blij van deze shampoo met echte stukjes kokos. Mijn haar is zacht, glanzend en ruikt ontzettend lekker. Dus als je krullend haar hebt, of juist heel droog haar. Dan zou ik deze shampoo echt aanraden.

L’Oreal Paris Elvive – Extraordinary Oil Oil in Cream

Van deze Oil in Cream heb ik al een aantal keer een testertje gehad. De geur is ontzettend lekker en daarnaast wordt mijn haar er ook vrolijk van. Toen ik de aanbieding bij de Kruidvat zag heb ik eindelijk een grote tube gekocht. Ik gebruik de crème na het douchen op nat haar. Mijn haar wordt er niet vet van en ruikt lekker.
Lush & L'Oreal Paris

Lush – D’Fluff – Review

Als ik mijn benen of oksels scheer vind ik het fijn om een scheerschuim of – zeep te gebruiken. Deze D’Fluff van Lush is echt ontzettend fijn in gebruik. Mijn oksels en benen worden heel glad, maar daarnaast ook heerlijk zacht. Zeker een aanrader.

Les Secrets Tahiti – Passion & Monoï

Ik hou van zomerse en zoete douchegels. Deze van Les Secrets ruikt naar passievrucht en monoï. Een tropische sensatie onder de douche die ook nog eens heerlijk schuimt!
Lush & Les Secrets

Sanex – Dermo Invisible roller

Voor mijn citytrip naar Madrid kocht ik deorollers, omdat die kleiner zijn en daarom minder ruimte in beslag nemen in mijn bagage. Deze van Sanex vind ik heel fijn in gebruik, hij ruikt lekker fris en plakt niet. Daarnaast is het product snel ingetrokken, zodat je direct je kleding aan kunt doen.

Nivea – Verzachtende reinigingscrème

In mijn zoektocht naar gezichtsreinigingsproducten probeer ik steeds weer nieuwe dingen uit. Bij de Kruidvat was Nivea in de aanbieding en toen koos ik voor de verzachtende reinigingscrème. Een hele fijne en zachte crème die je gezicht reinigt en verzorgd. Het product ruikt zoals de crème uit die blauwe pot van Nivea. Heerlijk dus!
Sanex & Nivea

Essence – Forbidden Volume mascara

In de nieuwe collectie van Essence zit deze Forbidden Volume mascara. Ik test graag mascara’s uit en dit is er weer eentje die tot de toppers behoort. Ik krijg ontzettend veel volume en lengte. Mijn wimpers worden goed gesepareerd en zijn mooi zwart. Zeker een budget topper.

Catrice – Glam & Doll Fals Lashes mascara

Het was lang geleden dat ik een mascara van Catrice had getest, maar die beviel wel goed. Nu vond ik weer een nieuwe mascara in de Glam & Doll lijn. De false lashes variant. Deze heeft een siliconen borsteltje die gebogen is. Separeert mijn wimpers goed en geeft ze lengte.
Essence & Catrice

Purol – zalf

Deze zalf van Purol is  er toch eigenlijk wel eentje die je standaard in je ‘stash’ moet hebben. Deze zalf zorgt er voor dat je lippen lekker soepel en zacht worden. Ik vind de geur van dit product ook heel fijn, neutraal, maar wel lekker.

Liposan – lippenbalsem

In Madrid had ik weer ontzettend veel last van droge en branderige lippen. Precies zoals ik ook in Barcelona had. Dan moet je dus weer op zoek gaan naar een lippenbalsem, maar in Spanje zijn drogisterijen schaars. Uiteindelijk kwam ik weer bij El Corte Inglés terecht voor Liposan, de Spaanse benaming voor Labello. Een heel fijn product die heel verzorgend is voor mijn droge lippen.
Purol & Liposan

Giorgio Armani – Si – Review

Mijn favoriete parfum van dit moment is toch echt wel Giorgio Armani’s Si. Wat een heerlijke, vrouwelijke en sexy geur. Het is wel een ‘eau de toilette’, waardoor de geur wat sneller vervlogen is, maar dat maakt mij niet uit. Deze zal ik nog heel vaak gaan gebruiken.
Giorgio Arman

Wat is jouw favoriete product?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Maaike 28 maart 2016

  Die parfum van Giorgio Armani lijkt me nog steeds ongelofelijk lekker <3

 • Reageer femketje 28 maart 2016

  die essence mascara moet ik nog steeds eens uitproberen!

 • Reageer Jorinda 28 maart 2016

  Wat een fijne favorieten heb je =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Manon 28 maart 2016

  Die mascara van Catrice is echt fijn! die heb ik ook 🙂

 • Reageer Maaike 28 maart 2016

  Ik ben ook gezegend met een grote bos krullen en heb de curly wurly van Lush ook al gehad, maar ik had het probleem dat die stukjes kokosnoot in mijn haar bleven steken, heel vervelend! Maar over het algemeen was ik ook heel tevreden over deze shampoo! Mooie foto’s trouwens 🙂

  • Reageer GLAMOURMOES 28 maart 2016

   Daar hoor ik meer mensen over, maar zelf heb ik daar geen last van gelukkig :). En dank je wel voor je compliment.

 • Reageer Mariska 28 maart 2016

  Dat luchtje is zo mooi en lekker! die mascara’s klinken ook fijn. Bij curly wurly moet ik denken aan van dat snoep dat zo heet, haha.

 • Reageer Nicole 28 maart 2016

  Wauw he wat een mooie favorieten heb jij!

 • Reageer Heidi 29 maart 2016

  Wat leuke Make-up is het meid.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Mee naar Madrid maart 2016

  Inmiddels ben ik alweer een hele week thuis van mijn citytrip naar Madrid. Vorige week donderdagavond kwam ik thuis, of...

  Close