Adidas Stan Smith metallic

23 maart 2016 | Geplaatst in Fashion, New in

Ik ben een sneakerfan en mijn sneakercollectie begint ook al aardig te groeien. Mijn favoriete merk is toch wel de Adidas en iedere keer als ik weer op straat loop spot ik overal weer toffe modellen. Tijdens mijn citytrip naar Madrid vond ik dat ik van mezelf een nieuw paar mocht uitzoeken en dat deed ik. Uiteindelijk gingen de Adidas Stan Smith metallic sneakers in mijn rugzak mee naar Nederland. En vandaag wil ik ze graag aan jullie laten zien!
Adidas Stan Smith metallic

Adidas Stan Smith metallic

“Deze strakke herenschoenen, in 1971 ontworpen voor tennisster Stan Smith, hebben een speciaal plekje in de stijlgeschiedenis. Het gladde bovenwerk van volnerfleer met geperforeerde 3-Stripes en de rubberen loopzool in bijpassende kleur hebben van deze low top een waar sneaker-icoon gemaakt.” [Adidas]

Zoals ik al zei is Adidas wel één van mijn favoriete sneakermerken en ik heb dan ook al twee paar Superstars in mijn stash namelijk: de originele wit met zwarte strepen en de knalroze variant ontworpen door Pharrell Williams. Ik wilde eigenlijk de Original Superstar variant in rood met witte strepen, vanwege mijn liefde voor PSV, maar die kon ik nergens vinden in Madrid, of ze waren van suède. Uiteindelijk kwam ik dan toch uit bij de Adidas Stan Smith in wit met rode achterkant, maar die was bij de Footlocker in Madrid niet meer in mijn maat te verkrijgen. Toen viel mijn oog op deze shiny metallic groene beauties! Nadat ik ze gepast had en er even op had gelopen was ik verkocht en nam ik ze mee naar huis. Dus welkom bij de Adidas familie: Adidas Stan Smith!
Stan Smith Adidas Stan Smith Adidas Stan Smith Adidas

Ik ben helemaal in mijn nopjes met deze sneakers! Ze zitten lekker en ik vind de metallic achterkant heel tof. Hierdoor zijn ze toch net weer wat anders dan de Stan Smith versies met een ‘effen’ kleur groen, blauw of zwart. Ze zijn ideaal voor aankomende zomer en waarschijnlijk zullen jullie ze nog wel voorbij zien komen in één of meerdere OOTD’s. Tijdens mijn werk kan ik ze helaas niet dragen, maar daarbuiten zal ik ze waarschijnlijk heel veel gaan dragen. Ik word iedere keer weer helemaal blij als ik naar de schoenen kijk. Het is inmiddels al mijn derde paar witte sneakers, maar daar kan je er niet genoeg van hebben toch?
Stan Smith Adidas Stan Smith Adidas
Stan Smith Adidas

De Adidas Stan Smith Metallic versie is ook te koop bij de Nederlandse Footlocker voor € 94,99. In Madrid betaalde ik € 89,99 bij de Footlocker voor deze fancy sneakers. Dus ben je toevallig in Spanje en wil je graag de Stan Smith sneaker toevoegen aan je stash, kijk dan even bij de Footlocker rond.

Ben jij een sneakersfan?

 liefs marloes

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Lonneke 23 maart 2016

  Ah wat zijn ze leuk!
  Dat metallic achterkantje maakt ze echt heel tof.
  Liefs Lonneke

 • Reageer Jamey 23 maart 2016

  Wauw wat zijn ze cool zeg!

 • Reageer Fleur Sophia 23 maart 2016

  Ahw, wat zijn ze stoer zeg! Helemaal mijn ding! Ben ook benieuwd naar je outfit foto’s ermee!

 • Reageer femketje 23 maart 2016

  die zijn stoer 😀

 • Reageer Chantalle 23 maart 2016

  Ik vind deze schoenen echt super leuk! Ik ben sowieso wel fan van de Adidas schoenen.

 • Reageer Manon 23 maart 2016

  Wat zijn ze mooi!

 • Reageer Valerie 23 maart 2016

  Ah, deze zijn mooi! Leuk ook met dat metallic effectje 🙂

 • Reageer Jorinda 23 maart 2016

  Wat een super leuke sneakers =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Mariëlle 23 maart 2016

  Dat groene is niet mijn ding, maar het model vind ik top!

 • Reageer Kelly 23 maart 2016

  Wat een grappig effect. Ik had zelf de normale Stan Smith’s maar ben er inmiddels helemaal op af gekeken.

 • Reageer Bertine 23 maart 2016

  ja ze zijn geweldig! ik heb die in het blauw<3

 • Reageer Mariska 25 maart 2016

  Wat een gave schoenen! Echt super mooi 😀

 • Reageer Heidi 25 maart 2016

  Wat leuke en mooie schoenen zijn het.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 101: Uiteten, Madrid en PSV

  GLAMOURMOES WEEKLY 101 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close