Outfit: Blouse Forever21

19 maart 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Afgelopen zondag heb ik voordat ik uiteten ging nog even outfitfoto’s gemaakt samen met mijn nicht. Het weer was prachtig, hoewel de wind wel koud was. In eerste instantie wilde we foto’s maken op de dijk bij de kerk, maar dat hadden we al snel gezien met die kou. Uiteindelijk maakte we foto’s tegen de kerkmuur uit de wind en in de zon. Ik laat jullie graag mijn nieuwe blouse en schoenen zien. Kijk je mee naar outfit blouse Forever21.
Blouse Forever21

Outfit: Blouse Forever21

Omdat het eindelijk weer lekker zonnig was in Nederland, vond ik het tijd om weer eens een lichte jeans uit de kast te pakken. Ik koos voor mijn favoriete jeans van de Mango die ik vorig jaar tijdens het ‘Get to know Almere event‘ kocht. De blouse die ik draag kocht ik bij de Forever21 in Antwerpen. Het is een dunne blouse van een synthetische stof, die een klein beetje doorschijnt. Ik vond hem erg vrolijk met de bloemetjes en de opgerolde mouwtjes. Verder is het ook een blouse die ik kan dragen tijdens mijn werk met een jasje erover. De schoenen zijn van Sacha en zijn perfect bij deze broek. De hak is niet te hoog dat je er niet comfortabel op kan lopen en de kleur is heel warm bruin. Aan de binnenkant zit een rits waarmee je de laarzen gemakkelijk aan kunt doen en aan de achterkant zitten nog ritsdetails. Bij Sacha hebben ze ontzettend veel leuke dames schoenen. De jas die ik draag kocht ik trouwens bij de Primark in de Sale. Geen echte dikke winterjas, maar prima voor dagen zoals deze.

Jeans – Mango / Blouse Forever21 / Enkellaarzen – Sacha / Jas – Primark / Ketting – Pandora / Ring – Swarovski.
outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day

Wat vind jij van mijn nieuwe blouse en enkellaarsjes?

liefs marloes

 

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Tineke 19 maart 2016

  Prachtige outfit en blouse, ik vind je schoenen ook heel erg mooi!
  liefs

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 19 maart 2016

  Super leuke blouse! De hele outfit vind ik leuk!

 • Reageer Mariska 19 maart 2016

  Ben dol op Forever 21! leuke blouse en ook heel leuke schoenen 😀

 • Reageer Fleur Sophia 19 maart 2016

  Wat een ontzettend leuke nieuwe blouse! Ik heb zelf toevallig ook net wat dingetjes bij de Forever 21 gekocht (waar vandaag ook een outfit mee online staat, haha) en vind dat ze de laatste tijd hele leuke dingen hebben!

 • Reageer Bertine 19 maart 2016

  die blouse is heel mooi!! en die spijkerbroek is ook al lekker lente achtig! ik moet mijn lente kleding ook maar weer van zolder halen!

 • Reageer femketje 19 maart 2016

  love de schoenen er bij 😀

 • Reageer Nicole 19 maart 2016

  Wat een super leuke outfit!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit: Stop and smell the Roses

  In Antwerpen kwamen we een leuk zijstraatje tegen tijdens onze zoektocht naar de stripmuren. Mijn nicht en ik besloten dat...

  Close