Lush Creamy Candy Bubble Bar

10 maart 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

In het hotel in Antwerpen bleek een badkamer met bad te zitten. Dat was voor mij een reden om op zoek te gaan naar de Lush winkel, want dan wilde ik eindelijk wel eens in bad met Lush. En zo geschiedde. Tussen alle kleurrijke bruisballen en bubble bars vond ik twee heerlijke producten die ik afrekende. Een daarvan is de roze Lush Creamy Candy Bubble Bar. Die werd uitgebreid getest in het bad van het Van der Valk hotel en kreeg een positieve beoordeling. Ben je benieuwd? Lees dan snel de review.
Lush Creamy Candy

Lush Creamy Candy Bubble Bar

We gebruiken echte vanille, gemaakt van de stokjes van de tropische orchidee, om onze Creamy Candy Bath die heerlijk zoete geur te geven. Deze fantastische roze Bar, met een lief bloemetje, is ons meest donzige bad. In vergelijking tot onze andere bubble bars bevat Creamy Candy meer cacaoboter en amandelolie, waardoor hij nog zachter voor je huid is. Verkruimel onder stromend water als je zin hebt in iets zoets. [Lush]

Omdat ik thuis geen bad heb, heb ik nog nooit van mijn leven Lush bruisballen en bubble bars getest. In eerste instantie wilde ik bruisballen kopen, maar na zo’n beetje alles te hebben bekeken en geroken koos ik toch voor bubble bars. De Lush Creamy Candy stak er wel echt bovenuit qua geur. En ja dat roze uiterlijk ziet er natuurlijk ook uit om op te eten. Dus zaterdagavond in bad met dit heerlijke snoepje was echt een feestje.
Creamy Candy Bubble Bar Lush

Ingrediëntenlijst Lush Creamy Candy

Hieronder de ingrediëntenlijst met de natuurlijke ingrediënten schuingedrukt. De andere ingrediënten zijn veilige synthetische ingrediënten. Cacaoboter wordt als derde genoemd om de lijst en ook amandelolie staat heel hoog. Reageert je huid op parfum dan zou ik niet voor deze bubble bar gaan.

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Maïsmeel (Zea mays), Parfum (Perfume), Amandelolie (Prunus dulcis), Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia), Citroenzuur (Citric Acid), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Lauraat- 4 (Laureth 4), Alpha Isomethyl Ionone (Methyl Ionone), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Bloemen, snoep (Candy Flowers)
Ingrediëntenlijst Creamy Candy

Product

De bubble bar van Lush ziet er allereerst natuurlijk super schattig en snoeperig uit met z’n roze kleur en het oranje bloemetje. In het echt zag je ook overal nog hele kleine subtiele glitters, maar daar zag je in het bad niks meer van terug. Het heeft geen zin om de bubble bar in een vol bad te gooien, want dan zal je geen schuim krijgen. Breek een stuk van de bar af en verkruimel dit onder de warme kraan. Vervolgens laat je de kraan lekker lopen en ontstaat er een heerlijk schuim. De geur die je badkamer vult is zoet, snoeperig en ontzettend lekker. Ik heb echt genoten van deze bubble bar. Ik heb uiteindelijk een uur in bad gezeten en iedere keer de kraan weer aan, zodat er weer nieuw schuim ontstond. Het water kleurt lekker roze en lijkt daardoor net een prinsessenbad.
Creamy Candy Bubble Bar Lush Creamy Candy Bubble Bar Lush Creamy Candy Bubble Bar Lush

Conclusie

Zoals je uit mijn productomschrijving al op kan maken ben ik heel enthousiast over deze heerlijke roze bubble bar van Lush. Ik vond het echt een feestje om er mee in bad te gaan en heb hem gewoon in een keer helemaal opgebruikt. Gezien het feit dat ik thuis geen bad heb, vond ik dat ook helemaal niet erg. Je hele badkamer ruikt naar snoepjes en je bad is lekker roze, met ontzettend veel schuim. Daarnaast doen de cacaoboter en amandelolie ook z’n werk en dat resulteert in een heerlijk zacht huidje. Hou je van een warme en vooral zoete geur en heb je een bad? Ga dan zeker eens langs bij de Lush voor deze bubble bar.

Lush Creamy Candy Bubble Bar is te koop per stuk van 100 gram voor € 4,45.
Creamy Candy Bubble Bar Lush

Ben jij al eens met in ‘bad gegaan met Lush’?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Bettie 10 maart 2016

  Ik gebruik bijna altijd Lush producten in bad, want dat ruikt echt enorm lekker. Deze bubble bar heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd. AL klinkt hij wel erg lekker.

 • Reageer Maaike 10 maart 2016

  Hmm klinkt als een heerlijk product om in bad te gebruiken! Thuis heb ik ook geen bad, maar bij mijn ouders gelukkig wel. En deze Bubble Bar schuimt heerlijk, daar hou ik van <3

 • Reageer Jamey 10 maart 2016

  oooh waarom heb ik nou geen bad 🙁

 • Reageer Bertine 10 maart 2016

  oh heerlijk, wij hadden de vorige 2 keren geen bad in ons hotel:(

 • Reageer Saraya 10 maart 2016

  Oehh…klinkt heerlijk! Ik heb er nog geen geprobeerd moet ik maar eens doen 🙂
  X

 • Reageer femketje 10 maart 2016

  ben benieuwd naar de geur ;D

 • Reageer Chantalle 10 maart 2016

  Ik vind Lush producten altijd heel fijn om in bad te gebruiken! Ben benieuwd naar de geur.

 • Reageer Esmée 10 maart 2016

  Ik heb deze nog nooit gezien. De geur is volgens mij helemaal mijn ding, en wat leuk dat hij het bad roze kleurt. Oké, ik ben enthousiast! x

 • Reageer Wendy (B) 11 maart 2016

  Ik ga zo vaak ik bad met Lush 😉

 • Reageer Mandy 11 maart 2016

  Een bad en Lush, de perfecte combinatie!!! Fijn dat je genoten hebt!!

 • Reageer Heidi 11 maart 2016

  Wat een heerlijk badproducten is het meid.

 • Reageer Mariska 12 maart 2016

  Deze lijkt me ook al zo heerlijk! Geweldig zo’n bad 😀

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit Antwerpen: New Look top

  Als je in Antwerpen bent met de huisfotograaf van je blog, dan is het natuurlijk logisch dat er ook outfitfoto's...

  Close