Outfit Antwerpen: New Look top

9 maart 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Als je in Antwerpen bent met de huisfotograaf van je blog, dan is het natuurlijk logisch dat er ook outfitfoto’s gemaakt worden. En ook de stad Antwerpen is een prachtige locatie om foto’s te maken van outfits. Ondanks het koude weer heb ik twee keer zonder jas in de stad gestaan voor hele leuke foto’s. De eerste outfit die ik ga laten zien is een outfit met een top die ik kocht bij de New Look op de Meir. Kijk je mee naar deze outfit Antwerpen.
Outfit Antwerpen

Outfit Antwerpen: New Look top

In deze outfit draag ik mijn Adidas Originals sneakers die zo ongeveer tot mijn alltime favourite schoenen zijn gebombardeerd. Tijdens mijn werk kan ik ze niet dragen, dus als ik de kans krijg in het weekend, heb ik ze ook eigenlijk altijd aan. Ik heb mijn oog ook al laten vallen op een nieuw paar, maar die kosten helaas € 100. Door de sneakers krijgt de outfit een stoere touch en dat vind ik zo leuk aan de Adidas Superstars. Je kunt ze op zoveel manieren combineren! In dit geval heb ik een spijkerbroek aan, die ook al vaak in mijn outfits voorbij is gekomen, namelijk de Noisy May jeans. Ondanks dat de kleur wat lichter is geworden zit deze broek nog steeds heel erg lekker. De top die ik draag kocht ik afgelopen zaterdag bij de New Look. Ik vond heel erg veel items leuk in de winkel, maar besloot me in te houden en alleen twee shirtjes te kopen, die je uiteraard ook nog in een shoplog zult zien. Ik vind de achterkant van het shirtje heel erg mooi en daarnaast is het materiaal ook niet zo standaard. Omdat alleen een top met korte mouwen niet warm genoeg zou zijn koos ik ervoor om mijn leren jack van Only erover heen te dragen. En zo is deze outfit ontstaan. De locatie is trouwens het pleintje voor de Sint-Carolus Borromeuskerk.

Jeans – Noisy May / Sneakers – Adidas Originals / Top – New Look / Jack – Only.
Antwerpen OOTD Antwerpen OOTD Antwerpen OOTD Antwerpen OOTD Antwerpen OOTD Antwerpen OOTD Antwerpen OOTD Antwerpen OOTD Antwerpen OOTD Antwerpen OOTD

Wat vind jij van mijn nieuwe top van de New Look?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Madeleine 9 maart 2016

  Wat een super leuke outfit 🙂 Hele mooie foto’s!

 • Reageer Maaike 9 maart 2016

  Ik vind je topje heel erg leuk! <3

 • Reageer Manon 9 maart 2016

  Super leuke outfit heb je aan en de foto’s zijn ook erg mooi geworden

 • Reageer Nicole 9 maart 2016

  Oeh echt een hele leuke outfit. Ik vind die schoenen echt zo tof!

 • Reageer Claudia 9 maart 2016

  Wat een leuke foto’s! En die rug van het shirtje is ook echt super leuk. Bijna zonde om er een vestje overheen te dragen.

 • Reageer Chantalle 9 maart 2016

  Wat een mooie outfit! Je shirtje is echt super leuk. Antwerpen is inderdaad een prachtige locatie.

 • Reageer Bertine 9 maart 2016

  wat een leuke plek om foto’s te maken van je outfit! enorm toffe sneakers!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 100: Antwerpen, ontbijtjes en selfies

  GLAMOURMOES WEEKLY 100 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close