Echte post is cool – EPIC project

6 maart 2016 | Geplaatst in Lifestyle

Een tijdje geleden kreeg ik via Instagram een Direct Message met de vraag of ik mee wilde doen aan een nieuw project georganiseerd door Northflix en Inge van Monsieurmango. Het project genaamd Echte post is cool, kort gezegd EPIC Project was in het leven geroepen, omdat het ontvangen van echte post gewoon heel leuk, verrassend en cool is. Ik word altijd heel blij van pakketjes en post dus ik meldde me direct aan.
EPIC project

Echte post is cool – EPIC Project

Na de sluitdatum voor het aanmelden zijn alle namen geshuffelt en heeft iedereen een naam en wat gegevens toegestuurd gekregen. Met een budget van € 5 (exclusief portokosten) kon iedereen op pad om wat leuke items te kopen voor de persoon op het ‘lootje’. Ik heb zelf ontzettend veel plezier gehad in het kopen van de cadeautjes en het inpakken van het pakketje. In eerste instantie wilde ik het via een brievenbuspakketje versturen, maar dat ging helaas niet passen, dus moest ik op zoek naar een oplossing voor het versturen. Het resultaat van het pakketje en de inhoud kun je waarschijnlijk al op het Instagramaccount van Lobke zien, want dat was mijn swappartner. Hoewel dat niet direct betekende dat Lobke mijn lootje had. Afgelopen week kwam mijn pakketje binnen en dit EPIC Project wil ik graag met jullie delen. Ook mijn swappartner die zich niet eens met naam en toenaam hoefde te noemen heeft ontzettend haar best gedaan om een heel leuk pakket samen te stellen.
echte post is cool

Ontvangen pakketje EPIC Project

Toen ik het ontvangen pakketje openmaakte, de ingepakte cadeautjes zag en het briefje las was het inderdaad niet meer moeilijk om te achterhalen wie mijn lootje had ontvangen. Super toevallig dat mijn grote mede voetbalfan uit het hoge noorden het lootje met mijn naam had ontvangen. En ik vind de envelopjes alleen al super leuk! Je kan toch niet anders dan blij worden van dit soort post! En natuurlijk konden de PSV logo’s en roodwitte vlaggetjes niet ontbreken. De inhoud laat ik snel aan jullie zien hieronder. Ook daar is over nagedacht en ik vind het super origineel! Thanks Northflix!
Echte post is cool

Op bovenstaande foto zie je de inhoud van alle envelopjes, op één na, want die is helaas al op. Dat was een reep Milka chocolade met Oreo en tja, die houdt het bij mij geen dag vol. Alle envelopjes waren genummerd en die moesten op volgorde open gemaakt worden. Waarbij ik uiteindelijk het laatste pakketje openmaakte met daarin het fotolijstje (past perfect bij mijn andere lijstjes) met de plattegrond van Eindhoven. Heel tof en leuk bedacht! Ook met alle andere cadeautjes ben ik heel blij. Die geurtabletten met de geur van Lush Rockstar ruiken zo lekker, die laat ik denk ik gewoon op mijn kamer liggen, of ik leg ze in mijn kledingkast haha! Ik ben ook heel benieuwd naar de producten van Rival de Loop, want dat merk komt uit Duitsland en ken ik nog niet.
Echte post is cool Echte post is cool Echte post is cool Echte post is coolechte post is cool
Het EPIC project was super geslaagd en ik vond het ontzettend tof om te doen. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en iemand te verrassen. Wil je de creaties van alle andere deelnemers bekijken neem dan een kijkje op instagram en zoek op #echtepostiscool. Als het goed is heeft iedereen gisteren haar ontvangen pakketje online gegooid!  Ik zou zeker een volgende keer weer meedoen.

Zou jij de volgende keer ook mee doen met het EPIC Project?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Elaintje 6 maart 2016

  Superleuk pakketje heb je ontvangen. Ik zag hem al voorbij komen bij Northflix. Grappig hoe creatief mensen kunnen zijn met zo’n klein budget

 • Reageer Bettie 6 maart 2016

  Leuke dingetjes heb je gekregen. Ik heb toevallig afgelopen maand meegedaan met een swap met een aantal bloggers en dat was super om te doen.

 • Reageer Linda 6 maart 2016

  Ik heb ook meegedaan! Wat een leuk project! Ik heb hier ook weer veel nieuwe mensen leren kennen, altijd leuk:) -x-

 • Reageer Melissa 6 maart 2016

  Zo’n leuk project en je hebt leuke spulletjes ontvangen. Haha bij mij zou de chocolade het ook niet lang overleven. Voor de Belgische bloggers is er via facebook een swapp-groep en daar heb ik al een keer aan meegedaan. Altijd leuk zo’n pakketjes ontvangen 🙂

 • Reageer Bertine 6 maart 2016

  wat ontzettend gaaf ingepakt zeg! erg leuk voor dat kleine bedrag!

 • Reageer Charlotte 6 maart 2016

  Wat een ontzettend leuk idee en wat een leuk pakketje heb je ontvangen! Echt post is ook echt cool 🙂

 • Reageer Heidi 6 maart 2016

  Super leuk pakje

 • Reageer Manon 6 maart 2016

  leuke dingen heb je gekregen. Ik snap dat die reep zo op is

 • Reageer Northflix 7 maart 2016

  Oh, zo fijn om te lezen dat je er blij mee was 🙂
  Ik was zo blij toen jouw lootje opdook in mijn mailbox en ik heb met plezier voor je geshopt.
  Inderdaad makkelijk(er) als je een beetje dezelfde interesses hebt.
  Het viel me alles mee hoeveel je eigenlijk nog kunt kopen voor een klein bedrag als je een beetje goed oplet.
  Daarnaast heb ik ook weer nieuwe bloggers leren kennen.
  Het lijkt er op dat er een tweede editie moet komen…

 • Reageer Mariska 7 maart 2016

  Dit project is zo gaaf geworden! wat een ontzettend leuke pakketjes!

 • Reageer Mandy 7 maart 2016

  Wat een super leuk initiatief en wat een leuk pakketje heb je gekregen! Echt iets voor jou!

 • Reageer Inge 7 maart 2016

  Wat leuk om jouw ervaring te delen en wat fijn dat je het zo’n leuk project vind! Maakt mij erg blij! Dankjewel dat je hebt meegedaan en wie weet tot de volgende keer? 😉

 • Reageer Sandra 8 maart 2016

  Yay, wat leuk! Ik word zo blij van al die blogs over deze swap. Misschien doe ik de volgende keer ook wel mee! Jouw pakketje die je kreeg is in ieder geval erg leuk. Ik snap dat die reep chocolade gelijk op was, haha!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Etos Puur Natuur | Bodylotion Aloë Vera Olijf

  Voor mijn verjaardag ontving ik een pakketje met producten van het Etos eigen merk. Twee reviews staan daar al van...

  Close