Etos Puur Natuur | Bodylotion Aloë Vera Olijf

5 maart 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Voor mijn verjaardag ontving ik een pakketje met producten van het Etos eigen merk. Twee reviews staan daar al van online op mijn blog namelijk de Etos Lime Carambola Showerfoam en de Shower Oil. Maar vandaag review ik een ander product en dat is de Etos Puur Natuur Body Lotion met Aloë Vera en Olijf.
Etos Puur Natuur

Etos Puur Natuur | Bodylotion Aloë Vera Olijf

Dagelijks je lichaam van top tot teen verzorgen met producten die uitsluitend bestaan uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong én die ook nog eens een heerlijk ruiken? Dat kan! Etos introduceert een Puur Natuur-assortiment. Deze producten bevatten geen parabenen, siliconen of kunstmatige geur- en kleurstoffen. Bovendien is het assortiment volledig NaTrue gecertificeerd*, wat garant staat voor hoogwaardige natuurlijke kwaliteit. De Etos Puur Natuur verzorgingsproducten vind je in het hand & body schap en zijn verkrijgbaar vanaf slechts € 2.99.

Met de tien verschillende verzorgingsproducten reinig, hydrateer en voed je jouw huid met een verantwoord gevoel. De producten zijn zacht voor je huid, hebben heerlijke parfums en zijn dermatologisch getest. Dus extra vriendelijk voor jouw huid! Je kunt kiezen uit verschillende producten zoals bijvoorbeeld een rijke douchegel met biologische aloë vera en olijfextracten, voor een perfect verzorgde huid. Of een geurige badschuim, met biologische kamille- en appelextracten. Sluit voor een ultrazachte huid af met de voedende bodybutter met macadamia en shea butter. Pure verzorging voor jou, heel natuurlijk![Etos]
Etos Bodylotion Aloë Vero Olijf

Verpakking

De verpakking van de bodylotion oogt heel natuurlijk en rustgevend. Er is gebruikgemaakt van zachte kleuren op een witte ondergrond. Ik vind tubes voor bodylotion fijn in gebruik, omdat de substantie van het product vaak wat dunner is. Doordat de tube altijd staat, zal de bodylotion ook gemakkelijk uit de opening komen. Het is duidelijk dat het om de Etos Puur Natuur lijn gaat en ook dat olijf en aloë vera de belangrijkste ingrediënten zijn. De olijven zijn zelfs afgebeeld op de voorkant. Verder is de tube voorzien van een klikdop. Ik vind het uiterlijk van de verpakking goed passen bij het product.

Etos Puur Natuur Bodylotion Aloë Vera en Olijf bevat 200 ml en is verkrijgbaar voor € 6,49.
Etos Bodylotion Aloë Vero Olijf

Ingrediëntenlijst Etos Puur Natuur

Op onderstaande foto zie je de ingrediëntenlijst van de Etos bodylotion met Aloë Vera & Olijf. Ik zie veel goede en verzorgende ingrediënten zoals zonnebloemolie (Helianthus Annuus Hybrid Oil), Sheabutter (Butyrosperum Parkii Butter), Olijfolie en Aloë Vera extract. De Etos Puur Natuur producten zijn NATRUE gecertificeerd en garanderen een hoogwaardige natuurlijke kwaliteit. Meer informatie over het keurmerk NATRUE staat op hun website.
Etos Bodylotion Aloë Vero Olijf

Product

Deze bodylotion met biologische olijf- en zonnebloemolie hydrateert je huid tot diep in de poriën. De formule met biologische aloë vera-extract heeft een verzachtend effect op je huid. Het warme parfum heeft een zoetfrisse sensatie. Etos Bodylotion Aloë Vera & Olijf geeft je huid een natuurlijk zacht huidgevoel.

Deze bodylotion is zoals je van een bodylotion mag verwachten niet te dik, lekker vloeibaar, maar loopt niet van je hand of uit de fles. De substantie is wit en verdeelt gemakkelijk over je huid. Je hebt er ook echt maar een klein beetje van nodig, want anders heb je hele witte armen en benen. De geur is fris, een klein beetje zoet, maar ook warm. Als je het product ruikt vanuit de tube dan lijkt het een beetje chemisch, maar als je het hebt aangebracht op je huid ruikt het wel heel lekker.
Etos Bodylotion Aloë Vero Olijf

Conclusie

Ik heb de bodylotion nu een tijdje gebruikt en hoewel ik in het begin moest wennen aan de geur, ben ik er nu wel enthousiast over. De substantie smeert lekker makkelijk en snel uit en als je goed doseert hoef je ook niet lang te wachten tot het is ingetrokken. De geur is uiteindelijk wel heel lekker en niet te overheersend. Ik gebruik de bodylotion ‘s avonds na het douchen en doe dan lekker mijn pyjama aan. ‘s Ochtends voelt mijn huid lekker zacht en gehydrateerd aan. Ik vind het fijn dat er zoveel goede en verzorgende ingrediënten in zitten. Zeker een aanrader als je van bodylotion houdt met een warme, schone en zoete geur.
Etos Bodylotion Aloë Vero Olijf

Heb jij al producten uit de Etos Puur Natuur lijn getest?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Heidi 5 maart 2016

  Lijk me wel een heerlijke product meid.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  ZARQA Soft Cleansing Foam

  Op de Margriet Winterfair kocht ik voor het eerst producten van het merk ZARQA. Een merk waar ik al veel...

  Close