NEST Warehouse webshop

27 februari 2016 | Geplaatst in Fashion

Ik word wel eens door bedrijven en webshops benaderd die pas zijn gestart met hun bedrijf of webshop. Ze vragen dan of ik door middel van een artikel meer bekendheid wil geven. Ik maak daarin bewuste keuzes en niet altijd alles spreekt me aan. Maar ik werd vorige week benaderd door Jessica van NEST Warehouse en was direct enthousiast over de ontwerpen én haar webshop. Ik mocht een aantal items ontvangen en laat deze graag aan jullie zien.
NEST Warehouse

NEST Warehouse webshop

“Nest Warehouse is een nieuwe webshop gevuld met unieke kledingstukken, sieraden en overig textiel. Alle prints op de Nest kledingstukken worden door ons zelf in onze studio ontworpen, waarna ze bij de textieldrukker worden gedrukt op uitsluitend kledingstukken van de hoogste kwaliteit. Dit betekend duurzame en fairtrade stoffen van een heerlijk zachte kwaliteit. We zijn nog lang niet klaar met het uitbreiden van ons assortiment, dus kom geregeld een kijkje nemen.”
webshop NEST

De webshop

Mijn eerste indruk van de webshop was heel positief. Het design is professioneel, overzichtelijk en clean. Ik vind het fijn als ik in één oogopslag kan zien wat er in de webshop wordt aangeboden en daarnaast vind ik het ook heel tof dat de favoriete items zijn uitgelicht. Momenteel zijn er producten te koop in de categorieën ‘Dames’, ‘Sieraden’, ‘Voor in huis’ en ‘Baby en kind’. Doordat de webshop nog niet zo heel lang geleden is gestart is het aanbod nog niet heel uitgebreid, maar dat wat er aangeboden wordt is wel ontzettend leuk. Ook is er duidelijk aangegeven dat de levering 2-4 werkdagen duurt en de verzending is gratis boven de € 65. Ik hoefde niet lang na te denken welke producten ik wilde ontvangen, dus kijk snel verder als je nieuwsgierig bent.
blog NEST

‘Stop and smell the roses’-trui / € 48,95

Ik hou van sweaters met tekst en ik was dan ook gelijk verkocht toen ik deze trui in de webshop zag. De kleur is prachtig, het materiaal is van goede kwaliteit en lekker zacht aan de binnenkant. De opdruk vind ik mooi en er zit een mooie gedachte achter.

Stop and smell the roses! Vergeet af en toe niet stil te staan en te genieten van de mooie dingen in het leven <3 Deze trui herinnert je er vanaf nu elke dag aan.
Stop and smell the roses truii Stop and smell the roses truii

Top met veer / € 22,95

Het tweede item dat ik uitzocht is een een top met korte mouwen in een mooie okergele kleur. Ik heb geen item in mijn kast die zo’n kleur heeft en ik was benieuwd of het mij zou staan. Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb, want het is een mooi shirtje en de kleur staat me ook goed.

“Dit okergele shirt is een echte musthave voor je najaars garderobe. Combineer hem met een donkere jeans en een zwarte blazer voor een casual chique look voor tijdens het werk. Het soepel vallende shirt is voorzien van een stylish veer opdruk.”
Top met veer Top met veer

Ik kan niet anders dan enthousiast zijn over NEST Warehouse en de ontvangen items. Ik ben dan ook benieuwd wat er nog meer voor een items verkocht gaan worden. Deze webshop gaat in ieder geval in mijn favorietenlijstje.

Ken jij NEST Warehouse al?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Esmée 27 februari 2016

  Wat een leuke kleding! Ik kende de webshop nog niet

 • Reageer Alyssa 27 februari 2016

  Wat ontzettend leuke trui! Leuke print en mooie kleur. De oranje top vind ik ook heel leuk <3

 • Reageer Kelly 27 februari 2016

  Wat een toffe trui, leuke quote blijft dat!

 • Reageer Manon 27 februari 2016

  Leuk sfeertje zetten ze neer met hun kleding! Wel jammer dat er nog niet zo veel verschillende producten te koop zijn, dan houdt het shopavontuur zo op. Ik hou Nest Warehouse nog zeker even in de gaten 🙂

 • Reageer Nicole 27 februari 2016

  Oeh wat een leuke items zijn dit zeg! Ik vind de trui heel erg leuk en de kleur van het shirtje vind ik ook echt geweldig.

 • Reageer Manon 27 februari 2016

  Wat een leuke items!

 • Reageer femketje 27 februari 2016

  super leuke trui 😀

 • Reageer Heidi 28 februari 2016

  Wat mooi om te zien meid.

 • Reageer Bertine 28 februari 2016

  wat een leuke trui zeg! ik ga eens kijken in die webshop:)

 • Reageer Eva 28 februari 2016

  Jammer dat er niet zoveel keuze is qua shirts, maar 6 tops jammer genoeg. Maaaaaar, ze zijn (bijna allemaal) heel erg leuk! Erg leuke webshop, ik kende deze nog niet 🙂

 • Reageer Mandy 29 februari 2016

  Super leuke sweater met een goede boodschap! Shirt staat je ook onwijs leuk. Leuk om zo nieuwe webshops te leren kennen.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Badkamerstash #1 februari 2016

  Er zijn op Youtube enorm veel zogenoemde 'stashvideo's' te vinden van de meest uiteenlopende items zoals lipstick, mascara en blush....

  Close