Badkamerstash #1 februari 2016

26 februari 2016 | Geplaatst in Beauty

Er zijn op Youtube enorm veel zogenoemde ‘stashvideo’s’ te vinden van de meest uiteenlopende items zoals lipstick, mascara en blush. Maar ook stashvideo’s van schoenen en nagellak. Ik besloot om een andere video te maken en wel van mijn badkamerstash. Ik heb een hele hoop producten gefilmd en vandaag zie je badkamerstash #1 van februari 2016.
badkamerstash #1

Badkamerstash #1 februari 2016

Ik vind stashvideo’s leuk om te zien bij andere bloggers, zo kijk ik graag naar schoenenstash of bijvoorbeeld de zwarte jeans stash van Kittehscupcakes. Mij leek het leuk om de opbergmand vol met producten, die ik op de badkamer heb staan, aan jullie te laten zien. Ik gebruik namelijk niet steeds één product, maar heb meerdere flessen of flacons van een soort open. Ik hou namelijk van variatie en gebruik bijna iedere dag andere producten. Of een combinatie van een andere douchegel met weer een andere shampoo. Er komen producten van Thermé, Balea, Dove, Lush en Treaclemoon voorbij. Ben je benieuwd naar mijn badkamerstash #1? Bekijk dan onderstaande video.

Heb jij veel producten op de badkamer staan?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Manon 26 februari 2016

  Ik wil echt snel eens naar de DM om producten van Balea te kopen! Je hebt erg fijne producten!

 • Reageer Beautyjuf 26 februari 2016

  De inleiding van dit artikel is zó herkenbaar, haha! Ik gebruik iedere dag een andere shampoo, douchegel, etc. Heerlijk om af te wisselen 🙂 Wat een mooie merken en producten staan er bij jou in de badkamer. De Apple Pie van Treaclemoon zou ik nog eens willen proberen.

 • Reageer Heidi 26 februari 2016

  Wat fijne producten zijn het voor de badkamer.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit: Ruitjes en faux fur

  Ik deel vandaag de laatste outfit die ik vrijdag 12 februari aan had tijdens de outfitfoto's sessie met mijn nicht....

  Close