Dove Purely Pampering Sweet Cream Peony

19 februari 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Vorige week, tijdens een bezoek aan de Trekpleister, ontdekte ik een nieuwe Dove geur. En ik ben gek op de Dove doucheproducten, dus ik heb er gelijk even aan geroken. En omdat ik én mijn moeder de geur allebei erg lekker vonden namen we de fles mee naar huis. Het gaat om de Dove Purely Pampering Sweet Cream Peony geur. Ik heb de variant nog niet op de Nederlandse website van Dove gevonden, maar wel op de Amerikaanse site.
Dove Purely Pampering

Dove Purely Pampering Sweet Cream Peony

“Verzorg en verwen je huid tijdens een ontspannende douche met deze Dove Purely Pampering Pioenroos Douchecrème. De douchecrème heeft een zachte, zoete geur en creëert een zachte wolk van romig schuim.”[Kruidvat]

Een van mijn absolute favoriete geuren van Dove is toch wel de Pistache & Magnolia variant, dus ik ben benieuwd of deze nieuwe geur daar ook aan kan tippen. Ik ga de douche crème daarom uitgebreid voor jullie testen en reviewen.

Verpakking

Natuurlijk zijn de verpakkingen van Dove herkenbaar uit duizenden. De witte flacon met opdruk, iedere geur z’n eigen kleur. Dit keer is er gekozen voor een zacht paarse/lila kleur. Ik hou van de flessen van Dove ze zijn zo mooi vormgegeven en die pioenroos vind ik er heel mooi bij staan. De flacon bevat 250 ml en dat is een hoeveelheid waar je wel even mee doet. Verder staat er op de flacon dat je huid al zachter en gladder wordt na één douche.
Dove Sweet Cream Peony

Ingrediëntenlijst Dove Purely Pampering Sweet Cream Peony

Hieronder is de ingrediëntenlijst te zien waarbij ik sojaolie, pioenroosextract, glycerine en parfum zie staan. Voor mij een prima ingrediëntenlijst voor een douchegel.

Water (Aqua), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Lauric Acid, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, Hydrogenated Soybean Oil, Sodium Chloride, Glycerin, Fragrance (Parfum), Paeonia Officinalis Flower Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, DMDM Hydantoin, Stearic Acid, Citric Acid, Sodium Isethionate, BHT, Tetrasodium EDTA, Methylisothiazolinone, Iodopropynyl Butylcarbamate, Propylene Glycol, Red 33 (CI 17200), Blue 1 (CI 42090).
Ingrediëntenlijst Dove Sweet Cream & Peony

Product

Ah kijk hoe lekker vol de substantie is van de Sweet Cream Peony douche crème is. De kleur is heel lief paars en glijdt totaal niet van je hand af. Ideaal dus als je geen spons gebruikt tijdens het douchen. Een klein beetje water toevoegen en je hebt een heerlijk schuim. En over het algemeen schuimen deze Purely Pampering producten heel goed, met een spons zorg je voor nog meer schuim. Ik vind de douche crème echt heerlijk, vol, romig en dik. De geur is bijzonder, warm en een vleugje bloemig. Wat vooral overheerst is de geur van de zoete crème, maar als je goed ruikt, kun je ook de pioenroos herkennen.
Dove Sweet Cream Peony Dove Sweet Cream Peony

Conclusie

Ik ben wederom enthousiast over een product van Dove! De geur is zo lekker zoet en warm daar blijf je gewoon aan ruiken. De geur is perfect voor deze tijd van het jaar, omdat het zo’n warme geur is. Daarnaast ontstaat er een heerlijk schuim onder de douche en voel je dat je huid wel degelijk gevoed wordt. Over het algemeen zijn douchegels niet echt verzorgend, maar de producten van Dove doen dat zeker wel. Mijn huid voelde lekker zacht aan na het douchen. Ik zag dat de Dove Purely Pampering Pioenroos variant ook bij de Kruidvat te koop is voor € 3,49. Momenteel niet in de webshop verkrijgbaar, maar wellicht wel bij een filiaal bij jou in de buurt. Ik zou zeker even aan een fles gaan snuffelen als je bij de drogist bent, vooral als je houdt van warme geuren.
Dove Sweet Cream Peony

Wat vind jij van de Dove Purely Pampering douche crèmes?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Jamey 19 februari 2016

  hm klinkt heerlijk!

 • Reageer Kelly 19 februari 2016

  Lijkt me een heerlijke geur! Ik maak nu mijn Dove cream & oil douchegel op, die vind ik ook heerlijk.

 • Reageer Manon 19 februari 2016

  Deze lijkt me echt heel erg lekker

 • Reageer Heidi 19 februari 2016

  Lijk me best geweldige producten.
  Maar ik ben jammer genoeg kan ik der niet tegen aan deze producten.

 • Reageer Mariska 20 februari 2016

  Dit lijkt me wel echt super lekker!

 • Reageer Sofie Katelijne 20 februari 2016

  Ben deze nog nergens tegengekomen! Ik ben dol op pioenen én op Dove dus hier ga ik zeker eens aan snuffelen 🙂

 • Reageer Marijke 21 februari 2016

  Klinkt echt supergoed! Moet ik maar eens gaan zoeken in de winkels 😀

 • Reageer Iris 21 februari 2016

  Pioenrozen!!! Deze moet ik hebben. Hij lijkt me namelijk echt het erg lekker ruiken!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit: Van Haren enkellaarzen

  Vrijdag ging ik bij mijn nicht eten, film kijken en chocolade fonduen, maar ook outfitfoto's maken. De eerste outfit stond...

  Close