Outfit: Van Haren enkellaarzen

18 februari 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Vrijdag ging ik bij mijn nicht eten, film kijken en chocolade fonduen, maar ook outfitfoto’s maken. De eerste outfit stond afgelopen zaterdag al online en vandaag deel ik de tweede outfit. In deze outfit draag ik mijn nieuwe Van Haren enkellaarzen waar ik heel blij mee ben. Wel moest ik nog even voorzichtig zijn met nat gras en modder, omdat ik ze nog moet behandelen met wax. Ben je benieuwd hoe ik de outfit heb gecombineerd?
Van Haren enkellaarzen

Outfit: Van Haren enkellaarzen

Als ik ergens wel fan van ben zijn het enkellaarzen, ik heb ze dan ook in verschillende kleuren en modellen. En sinds vorige week kan ik een nieuwe paar toevoegen aan mijn toch al uitgebreide schoenenstash. Ik heb namelijk deze prachtige lederen Van Haren enkellaarzen gekocht in Arnhem! Ik vind ze ontzettend leuk en ga ze heel veel dragen en in deze outfit heb ik ze gecombineerd met een nieuwe top in een prachtige rood/bruine kleur. Deze top kocht ik bij Vero Moda in Arnhem, dat is echt zo’n fijne, mooie en grote winkel! Mocht je eens een bezoekje brengen aan de stad, neem dan zeker een kijkje bij de Vero Moda in de Vijzelstraat. Over de top draag ik een lekker warm, lang vest van Vila met zakken. Het is een outfit die je naar je werk kan dragen of voor een dagje shoppen. Ook zeker als het weer wat warmer gaat worden, want dan kan je het vest ook altijd nog uit doen. De schoenen zijn echt heel makkelijk te combineren en door de gespen in een donkere kleur zijn ze net wat specialer.

Jeans – Noisy May / Top – Noisy May / Vest – Vila / Enkellaarzen – Van Haren / Ketting – Forever21 / Horloge – Ernest.
outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the day

Ben jij ook zo’n fan van enkellaarzen met of zonder hak?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Svenja 18 februari 2016

  Wat zie je er weer mooi uit Marloes! <3 Ik vind de kleur van je laarsjes heel erg mooi, niet zo standaard zwart en daardoor echte eye catchers!

 • Reageer Jenn 18 februari 2016

  Leuke laarsjes! Ik hou wel van enkellaarsjes, liefst met hak.

 • Reageer Bettie 18 februari 2016

  Wat een leuke outfit zeg! Die laarsjes zijn ook echt super leuk!

 • Reageer Maaike 18 februari 2016

  Leuke outfit! <3

 • Reageer Jorinda 18 februari 2016

  Wat een leuke outfit weer =)
  Erg leuke laarsjes!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Jamey 18 februari 2016

  Wat een mooi horloge!

 • Reageer gea 18 februari 2016

  Prachtige laarsjes!

 • Reageer Manon 18 februari 2016

  Wat een leuke enkellaarsjes !

 • Reageer Sanae 18 februari 2016

  Leuke laarsjes, staan je goed!

 • Reageer Heidi 18 februari 2016

  Wat leuke outfit heb je aan.
  En wat zijn het prachtige foto’s meid.

 • Reageer Bertine 18 februari 2016

  Echt leuke laarsjes! je horloge is ook mooi!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Lush Curly Wurly kokosshampoo

  In mijn shoplog van twee weken geleden zagen jullie dat ik eindelijk eens een bestelling had geplaatst in de webshop...

  Close