Outfit: Tricot jurk H&M Conscious

13 februari 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Vandaag heb ik na een lange tijd weer een outfit voor jullie. Gisteren ging ik weer samen met mijn nicht op pad om outfitfoto’s te maken. Ik droeg onder andere deze H&M Conscious tricot jurk, die ik ook aan had tijdens mijn sollicitatiegesprek. Ben je benieuwd hoe ik de jurk nu gecombineerd heb?
Tricot jurk

Outfit: Tricot jurk H&M Conscious

Toen ik de H&M Conscious tricot jurk in deze grijs gemêleerde stof in de H&M catalogus zag staan wist ik dat ik hem zou gaan bestellen. Het is een heel simpel model, maar je kunt het jurkje op veel verschillende manieren combineren. Tijdens mijn sollicitatiegesprek droeg ik de jurk met een zwart jasje een panty en hakken. Maar nu draag ik hem zonder jasje en alleen met mijn nieuwe winterjas er boven. Daarnaast draag ik een maillot en mijn favoriete enkellaarzen van de Sacha die jullie ook in mijn kerstoutfit al konden bewonderen. De winterjas kocht ik bij de Paris, een winkel waar je af en toe eens naar binnen moet lopen. Ik zocht al langer een nieuwe winterjas en besloot om voor deze jas te gaan, omdat je hem overal mee kunt combineren. Het model is anders en niet zo standaard, daarnaast vind ik de bruine details heel erg leuk. Ook kun je er een leuke gekleurde sjaal op dragen. De ketting is van Pandora en die heb ik na lange tijd weer eens uit het stof gehaald. Het zilver was helemaal donker geworden, dus die moest eerst weer gepoetst worden. De bedel die eraan hangt is mijn sterrenbeeld, schorpioen. Oh, het was trouwens niet heel warm tijdens het maken van de foto’s, dus soms zie ik er een beetje verkleumd uit.

Tricot jurk – H&M / Maillot – Primark / Chelsea boots – Sacha / Horloge – Ernest / Ketting – Pandora.
Outfit H&M Conscious Outfit H&M Conscious Outfit H&M Conscious Outfit H&M Conscious Outfit H&M Conscious Outfit H&M Conscious Outfit H&M Conscious Outfit H&M Conscious Outfit H&M Conscious

Draag jij wel eens jurkjes gecombineerd met een dikke panty of maillot?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Kelly 13 februari 2016

  Wat een leuk jurkje, staat je heel erg goed!

 • Reageer Svenja 13 februari 2016

  Wat zie je er prachtig uit Marloes. Jurkjes staan je echt goed <3 Ik draag ook heel graag jurkjes met een dikke panty er onder in de winter! Vind jurkjes stiekem ook veel leuker dan broeken!

 • Reageer Kelly 13 februari 2016

  Wat een mooi, simpel jurkje! Vind ze heel tof gecombineerd met de laarsjes.

 • Reageer Mariëlle 13 februari 2016

  Oh, zo’n jurkje wil ik ook nog wel!! Staat je erg goed 🙂

 • Reageer Henderica 13 februari 2016

  Leuke outfit, staat je goed!

 • Reageer Mariska 13 februari 2016

  Zo zo, staat je goed! Met de kou hier in NL doe ik altijd wel iets onder een jurkje of rokje aan!

 • Reageer Heidi 14 februari 2016

  Wat een mooie outfit is het meid.

 • Reageer Esmée 15 februari 2016

  Wat een fijn jurkje, leuk zo met die laarsjes! Ik draag in de winter heel graag jurkjes en dan het liefst met een dikke panty. x

 • Reageer PantyenKousen.nl 20 februari 2016

  Leuke outfit, je jurkje is erg mooi en staat je goed!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Lush The Comforter shower cream

  Al jaren lees ik artikelen en bekijk ik unboxing video's van Lush op verschillende blogs en Youtube kanalen, maar zelf...

  Close