Top 5 meest gelezen blogartikelen januari 2016

6 februari 2016 | Geplaatst in Bloggerslife, Lifestyle

Ik ben wel een beetje een statistiekenfreak als het gaat om mijn blog. Er gaat bijna geen dag voorbij dat ik niet de Google Analytics app open op mijn telefoon om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog zijn geweest, waar ze vandaan komen en wat de meest gebruikte zoekwoorden zijn. En niet is leuker om af en toe eens te kijken welke artikelen er nou het meest bekeken worden. Daarom deel ik vandaag de meest gelezen blogartikelen januari 2016.
blogartikelen januari 2016

Top 5 meest gelezen blogartikelen januari 2016

Ik vind het altijd interessant om te zien welke artikelen goed scoren en welke niet. Daarnaast is het ook leuk om het geheugen weer eens op te frissen en je wat leuke artikelen uit mijn archief te tonen. Het artikel dat bovenaan staat is al onbetwist nummer 1 sinds het artikel gepubliceerd werd en ik zie in de zoekanalyse van Google Webmaster Tools ook dat het artikel via ontzettend veel verschillende zoekwoorden wordt gevonden. Voordat het artikel over Heartbeads bedels online kwam was het artikel over winkelen in Essen het populairst.

Heartbeads bedels + armband

Het artikel over de Heartbeads bedels en armband die ik gespaard heb bij de Jumbo wordt nog steeds heel veel gevonden via Google. Blijkbaar zijn er nog steeds supermarkten waar je ze kan sparen. Er worden onder het artikel ook veel vragen gesteld over de bedels, die ik helaas niet allemaal kan beantwoorden.
Heartbeads bedels

Ikea inspiratie september 2014

Het Ikea inspiratie artikel publiceerde ik al in 2014, maar wordt nog regelmatig bekeken. Helaas zijn de foto’s met mijn mobiele telefoon gemaakt, omdat ik mijn spiegelreflexcamera vergeten was. Misschien weer een keer opnieuw met camera op pad om nieuwe foto’s te maken. Ondanks dat het een artikel van een tijdje geleden is, zijn veel meubels nog steeds te koop. Bovendien is het gewoon leuk om inspiratie op te doen.
Ikea inspiratie

Bissa Schoenenkasten Ikea

Weer een artikel die over de Ikea gaat, namelijk over mijn Bissa schoenenkasten die ik ook in 2014 publiceerde. Ik kocht twee schoenenkasten en besloot om ze op mijn blog te laten zien, omdat ik er uiteraard heel blij mee was en nog steeds ben. Ik liet ook gelijk zien hoe ik ze had ingedeeld. Je kan echt veel schoenen kwijt in deze kasten. Dus mocht je nog handige schoenenkasten zoeken, zou ik het artikel zeker eens bekijken.

Bissa schoenenkast

Tony’s Chocolonely Chocolade

Ah, een artikel over eten haha. Ik plaatste een bestelling op de website van Tony’s Chocolonely en besloot om foto’s te maken van de chocolade voordat ik ze al had opgegeten. Het ging om een limited edition, een reep uit het reguliere assortiment, een chocoladeletterreep en mijn favoriete chocolade de Melk Zeezout Karamel variant. Ik vond het leuk om eens een keer chocolade te reviewen en er foto’s van te maken. Dus als je wil weten wat ik van deze chocolade vond, zou ik zeker het artikel even bekijken.
Tony's Chocolonely

Leukste rugzakken voor Citytrip

De leukste rugzakken voor een citytrip vond ik een heel leuk artikel om te schrijven. Vorig jaar ging ik op citytrip naar Barcelona en toen besloot ik om op zoek te gaan naar een leuke en functionele rugzak. Uiteindelijk kwam ik zoveel leuke tegen dat ik besloot ze allemaal in één artikel te zetten. Blijkbaar vinden mijn lezers het ook nog steeds leuk, want het artikel wordt nog steeds goed bekeken.
rugzak citytrip

Zoekwoorden januari 2016

Hieronder zie je de 10 zoekwoorden waarmee de mensen het meest op mijn blog terecht zijn gekomen de afgelopen maand en dan zie je ook waarom het artikel over de Heartbeads op nummer één staat. Toch vind ik het wel leuk om te zien dat de naam van mijn blog alsnog wel het meest gezocht wordt. Dat betekent toch dat mensen mijn nickname ergens zijn tegen gekomen en zijn gaan googlen. Een tijdje terug werd mijn blog ook heel vaak gevonden op ‘Moeder Memphis Depay’. Als je daarop zocht kwam er een afbeelding van mij en voetballer Memphis Depay in Google tevoorschijn. En ik ben maar zes jaar ouder dan Memphis, dus nee ik ben zijn moeder niet.

 1. glamourmoes
 2. heartbeads jumbo
 3. heartbeats armband
 4. heartbeads bedels
 5. jumbo armbandjes actie
 6. heart beads
 7. jumbo heartbeads actie
 8. dm shoplog
 9. heart beads bedels
 10. palmers cocoa butter review

Wat zijn de meest gelezen blogartikelen januari 2016 op jouw blog? En welke gekke zoekwoorden ben jij tegen gekomen op jouw blog?

liefs marloes

 

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Maaike 6 februari 2016

  Wat leuk om te zien! Ik ga dit ook even bekijken van mijn blog, want ik ben altijd wel benieuwd naar wat mijn lezers het leukst vinden haha. Maar ik weet nu al dat ik vaak gevonden ben op ‘garnier loving blends’ want dat was vorig jaar ook al zo haha

 • Reageer mariëlle 6 februari 2016

  Leuk om te zien, het kan zo variëren haha!

 • Reageer Nicole 6 februari 2016

  Erg leuk om te zien!

 • Reageer Heidi 6 februari 2016

  Wat leuk

 • Reageer Claudia 15 februari 2016

  Haha aan je zoekwoorden te zien zijn de armbandjes populair. Ik kende ze serieus niet, maar misschien komt dat omdat ik in Antwerpen woon en onwetend ben wat er in Nederland gebeurd 😛

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Lush, H&M, Make-Up Musthaves februari 2016

  Vandaag heb ik weer een nieuwe shoplog voor jullie. De afgelopen weken verwende ik mezelf met wat heerlijke nieuwe producten,...

  Close