Yellowbag.com: de #1 prijs alert app

23 januari 2016 | Geplaatst in Beauty, Fashion, Lifestyle

Een tijd geleden kreeg ik een leuke e-mail in mijn inbox van Elza die werkt voor Yellowbag.com . Ze liet mij kennismaken met de #1 prijs alert app. Dit is een website en app waar je je favoriete producten kunt toevoegen en een notificatie ontvangt als de prijs van het product gedaald is. Wil je hier meer over weten? Lees dan vooral even verder.
Yellowbag.com

Yellowbag.com: de #1 prijs alert app

Yellowbag is een persoonlijke shopping tool. Binnen Yellowbag kun je online producten opslaan die dagelijks op prijs worden gescand. Als een product in prijs daalt, ontvang je direct een notificatie. Yellowbag is ontwikkeld door Paul Aelen en Jasper van Elferen.

Toen ik de e-mail kreeg over Yellowbag vond ik het direct interessant en heb ik me aangemeld. Ik was benieuwd of het zou werken en of je van veel sites producten kon toevoegen. Inmiddels ben ik een maand lid van de website en ik heb al meerdere producten toegevoegd, prijs alerts ontvangen en weer producten verwijderd. Het werkt heel gemakkelijk en daarnaast is het dus ook echt een toevoeging als je items graag wilt hebben, maar niet zoveel geld wilt uitgeven. Je krijgt een alert op het moment dat een van de door jouw toegevoegde producten is gedaald in prijs. Zo hoef je dit niet meer zelf in de gaten te houden en doet Yellowbag dit voor jou.
Yellowbag

Hoe werkt Yellowbag.com?

Yellowbag werkt echt ontzettend simpel en binnen een paar klikken kun je de producten van je wishlist toevoegen aan je ‘online wishlist’. Ga naar de website van Yellowbag en klik op ‘Sign up’, je hebt daarna de mogelijkheid om je aan te melden via Facebook of via e-mail. Vervolgens ontvang je via e-mail een bevestiging van je aanmelding en kun je direct starten met het toevoegen van items. Wat moet je doen om een product toe te voegen aan je persoonlijke pagina? Heel eenvoudig, ga naar je favoriete webshop, kopieer de URL van het product, klik in Yellowbag op het plus-symbool en plak de link in het daarvoor bestemde vakje. Vervolgens klik je op het gele plusje en je product wordt geladen. Nog niet alle webshops zijn beschikbaar, maar ik neem aan dat ze daar wel mee bezig zijn. Als het product beschikbaar is verschijnt de huidige prijs van het product en de prijs van die dag. In het begin zal dit hetzelfde zijn, maar als een product dan is afgeprijsd zul je rechts de nieuwe prijs zien staan. Je ontvangt automatisch een alert als jouw favoriete item in prijs is gedaald. Je krijgt dan direct de mogelijkheid in de e-mail om naar de webshop te gaan en het te kopen. Super handig! Hieronder zie je een greep uit de producten die momenteel in mijn lijst staan. Het zijn voornamelijk wat duurdere producten, waar ik echt nog voor moet sparen.
Yellowbag

De prijs alerts van Yellowbag.com

Je krijgt dus een notificatie via e-mail toegestuurd van Yellowbag als een van jouw items in prijs is verlaagd. Je beslist dan zelf of je het product al wil kopen, of dat je nog even wacht tot bijvoorbeeld je portemonnee of tas nog verder in prijs verlaagd is. Je kunt tot maximaal 50 producten gelijk in je Yellowbag plaatsen. Ik heb portemonnees van Michael Kors in mijn ‘winkelmandje’ gehad en kreeg daar al vrij snel een notificatie van. Ik besloot om nog wat langer te wachten, maar helaas waren de producten toen online al uitverkocht. Je moet dus wel een beetje inschatten of je wel of niet de gok wil wagen om te wachten.  Ik heb al aardig wat webshops getest en de volgende werken sowieso: Bijenkorf, Bol.com, Douglas, The Sting, Vero Moda, Adidas, Zalando en Shabbies.
Yellowbag

Ik ben erg te spreken over Yellowbag.com en kan het zeker aanraden als je graag wil weten wanneer jouw favoriete items van je wishlist goedkoper zijn geworden. Let wel op de voorraad van het product, zodat je niet achter het net vist. Naast de website is er ook een app beschikbaar voor Android en IOS.

Ben jij al bekend met Yellowbag?

liefs marloes

 

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Mariska 23 januari 2016

  Helemaal als er straks meer webshops in zitten is dit extreem handig! Bedankt voor de tip!

 • Reageer Heidi 23 januari 2016

  Wat leuk om te weten.

 • Reageer Manon 23 januari 2016

  Wat handig zeg!

 • Reageer Eva 23 januari 2016

  Handig! Misschien ga ik het ook wel proberen 🙂

 • Reageer Ilse 23 januari 2016

  Wat handig zeg! Ik ga het ook even proberen!

 • Reageer melissa 23 januari 2016

  Ik kende deze app nog niet, maar lijkt me zeer interessant! Ik denk dat er op mijn wishlist ook eerder duurdere dingen zouden staan 🙂

 • Reageer Michaela 25 januari 2016

  Super handig!

 • Reageer Frederique 25 januari 2016

  Ziet eruit als een handige app inderdaad! Thanks voor de tip!
  x Frederique
  http://fablefrique.com

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Outfit: Sweater Stradivarius

  Outfit sweater Stradivarius - Toen ik in Barcelona was met mijn zus gingen we uiteraard ook winkelen bij de winkels...

  Sluiten