Outfit: Sweater Stradivarius

21 januari 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Outfit sweater Stradivarius – Toen ik in Barcelona was met mijn zus gingen we uiteraard ook winkelen bij de winkels die we niet in Nederland hebben. En bij de Stradivarius, een van mijn favoriete buitenlandse winkelketens, kwam ik een ontzettend toffe trui tegen. Een sweater met een grappige tekst die echt perfect bij mij paste. Ben je benieuwd naar deze outfit met sweater van Stradivarius?
Sweater Stradivarius

Outfit: Sweater Stradivarius

Op de dag dat we deze outfitfoto’s maakte had ik er al twee andere shoots opzitten, dus mijn inspiratie qua poses was een beetje op. Daarnaast had ik nogal last van de zon, waardoor ik heel moeilijk keek op een aantal foto’s. Toch wilde ik deze outfit met jullie delen vanwege de toffe sweater van Stradivarius. Ik ben gek op sweaters/truien want ze zijn gemakkelijk te combineren en ze zitten ook heel lekker en comfortabel. De tekst die op de trui staat vind ik ook gewoon geniaal en daarom moest deze mee naar huis vanuit Barcelona. Verder heb ik mijn broek van Tommy Hilfiger aan, die helaas al wel aan het vervagen is qua kleur, en mijn sneakers zijn van Reebok. Dat waren mijn eerste paar sneakers en ik ben er nog steeds heel blij mee. Hoewel ik het zonde vind om ze te dragen als het nat weer is. De uiteindelijke outfit is comfortabel en sportief, maar zo loop ik er regelmatig bij haha. Ik draag is mijn armband van Heartbeads, die ik al lang niet meer had gedragen, maar nog wel steeds heel erg leuk vind en een Pandora ring met sterretjes.

Sweater – Stradivarius / Broek – Tommy Hilfiger / Sneakers – Reebok / Armband – Heartbeads / Ring – Pandora.
IMG_0366Outfit Stradivarius Outfit StradivariusOutfit Stradivarius Outfit StradivariusOutfit Stradivarius Outfit Stradivarius Outfit Stradivarius Outfit Stradivarius Outfit Stradivarius

Wat vind jij van dit soort truien?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

20 reacties

 • Reageer Svenja 21 januari 2016

  Prachtige outfit heb je aan! Ik vind je schoenen echt ontzettend gaaf! Maar je zachtroze trui vind ik ook heel pretty en goed bij jou staan!

 • Reageer Claudia 21 januari 2016

  Super tof zo in combinatie met die sneakers! Dat moet ik dus ook doen in Sevilla, even langs de Stradivarius en Parfois!

 • Reageer Heidi 21 januari 2016

  Wat een mooie sportoutfit is het.

 • Reageer Fleur Sophia 21 januari 2016

  Ze staan je heel erg leuk en ik vind de kleur ontzettend tof!

 • Reageer Manon 21 januari 2016

  Haha die trui vind ik onzettend gaaf !

 • Reageer Jorinda 21 januari 2016

  Wat een leuke outfit =)
  Je trui is erg leuk !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Sanae 21 januari 2016

  Je trui is echt helemaal mijn ding!

 • Reageer Saraya 21 januari 2016

  Leuke outfit, de trui is erg leuk 🙂
  X

 • Reageer Marushi Lifestyle 21 januari 2016

  Die sweater is echt geweldig hihi. Leuke outfit! -x-

 • Reageer Chantalle 21 januari 2016

  Wat een mooie outfit! Ik vind je trui echt heel leuk.

 • Reageer Laura - Dagelijkse hap 21 januari 2016

  Wat een super leuke outfit 😀 Die trui ook, geniaal!

 • Reageer Mandy 21 januari 2016

  Super leuke trui!! De sweaters van Stradivarius zitten zo lekker. En je Sneakers, love them!

 • Reageer Mariska 21 januari 2016

  Ik houd van Stradivarius 😀 geweldige sweater met leuke sneakers!

 • Reageer melissa 21 januari 2016

  Die trui is zo onwijs leuk!

 • Reageer Bertine 21 januari 2016

  wat een leuke sweater, ook helemaal mijn ding!!

 • Reageer Reshma 22 januari 2016

  Ik vind de kleur van die trui erg leuk!

 • Reageer Esmee 22 januari 2016

  Leuke tekst op de trui, zoiets kun je prima combineren. Toffe schoenen ook!
  XOXO esmee

 • Reageer Liese 22 januari 2016

  De kleur van die trui staat zo mooi bij je sneakers! En goh, Stradivarius: elke keer als ik in Spanje of Portugal ben wil ik zowat heel die winkel opkopen ^^

 • Reageer alexa 23 januari 2016

  Leuke classy outfit!

 • Reageer Frederique 25 januari 2016

  Whihihi, super leuk deze sweater. Heerlijk kleurtje ook, krijg ik zin van in de lente! 🙂 hihi
  xx Fre

  http://fablefrique.com

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY #93: DM Drogerie, Roodkapje en Kale Jakob

  GLAMOURMOES WEEKLY #93 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close