Maybelline Super Stay nagellak #862 & #863

17 januari 2016 | Geplaatst in Beauty, Swatches

Een aantal weken geleden liep ik met mijn moeder in de Big Bazar in Arnhem en toen stuitte ik op een heleboel make-up van Maybelline. Vaak ligt de make-up in de Big Bazar allemaal door elkaar en zijn de verpakkingen geopend of vies, maar dit keer was dat niet het geval. Daarnaast hadden ze ook nog eens een leuke aanbieding, dus nam ik twee hele mooie nagellakjes mee. En omdat ik zo enthousiast ben over de lakjes wil ik die graag met jullie delen. Kijk je mee naar de Maybelline Super Stay nagellak in de kleuren Violet Temptation en Aqua Daze?
Maybelline Super Stay

Maybelline Super Stay nagellak #862 & #863

“De SuperStay7days nagellak van Maybelline New York zorgt ervoor dat de nagels nog maar één keer per week gelakt hoeven te worden! Het geheim? Met de unieke gel hars formule met calcium, ijzer en silica blijft deze nagellak tot wel 7 dagen perfect zitten. Het extra brede kwastje zorgt ervoor dat je gemakkelijk in één beweging je hele nagel lakt!” [Maybelline]

Dat klinkt natuurlijk heel goed, maar eens kijken of de nagellak echt zo mooi is en goed blijft zitten. Ik kocht bij de Big Bazar twee lakjes namelijk Aqua Daze en Violet Temptation. De kleuren staan niet meer op de site van Maybelline zelf, maar ik zag bijvoorbeeld wel bij Bol.com dat ze nog te koop zijn.
Nagellak MaybellineNagellak Maybelline

Verpakking

De Maybelline Super Stay nagellak zit niet in ronde flesjes zoals veel nagellak. Deze nagellak zit in een rechthoekige flesje waarin je de kleur van Violet Temptation en Aqua Daze heel goed kunt zien. Er zit een grote witte dop op de flacon die heel fijn in de hand ligt tijdens het lakken. Het flesje nagellak bevat 10 ml en kost € 7,95 bij Makeupshoppen.
Nagellak Maybelline Nagellak Maybelline

Product

Dit is de eerste keer dat ik nagellak van de Super Stay lijn van Maybelline heb geprobeerd en ik vind de kwastjes ontzettend fijn. Deze zijn namelijk heel mooi breed en rond, waardoor ze heel gemakkelijk lakken. De nagellak heeft een fijne substantie en lakt heel fijn. Het druipt niet van je kwastje af, zodat je het goed kunt verdelen. Ik vind het het mooiste om twee lagen te gebruiken, zodat je de tips van mijn nagels er niet meer doorheen ziet. De lak droogt redelijk snel op, waardoor je snel weer aan de slag kunt met je dagelijkse bezigheden.

Aqua Daze

Aqua Daze is een aqua blauwe/groene kleur die in bepaald licht juist weer paarsblauw of paarsgroen lijkt. Hierdoor is het ontzettend lastig om de kleur goed vast te leggen op mijn nagels, maar ik heb het geprobeerd. Ik vind het een prachtige kleur die zeer geschikt is voor deze tijd van het jaar.
Nagellak MaybellineNagellak Maybelline

Violet Temptation

Zoals de naam al doet vermoeden is Violet Temptation een lakje met een paarse kleur, maar ook deze lak ziet er steeds weer anders uit als het licht er anders op valt. Er zitten gouden shimmers in, waardoor de lak soms meer goud lijkt. En soms kan ik de kleur niet eens echt benoemen, dan zit er een rode gloed doorheen. Ook Violet Temptation vind ik ontzettend mooi.
Nagellak MaybellineNagellak Maybelline

Conclusie

Ik ben heel blij met deze nagellakjes van Maybelline. Ik hou ervan als lakjes in het ene licht er anders uitzien dan in het andere licht. Ik kocht ze ook nog eens voor een zacht prijsje van € 4 voor twee flesjes, dus dat is perfect. Ik heb niet zulke geschikte nagels om te testen of de lak 7 dagen blijft zitten, maar na een dag of 2/3 had ik de eerste chips. Je kunt natuurlijk nog een topcoat over de lak heen doen, zodat deze een nog langere houdbaarheid krijgt.
Maybelline nagellak

Heb jij al eens een Maybelline Super Stay nagellakje geprobeerd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Jorinda 17 januari 2016

  Wat een mooie nagellakjes =)
  Ik heb nog geen ervaring met dit merk.
  Liefs Jorinda

 • Reageer Kelly 17 januari 2016

  Ik vind vooral de tweede erg leuk! Mooie kleurtjes heb je gekozen.

 • Reageer Sarah 17 januari 2016

  Ik kende dit merk nog niet, maar ziet er mooi uit!

  Sarah x

 • Reageer Mariëlle 17 januari 2016

  Ik draag zoiets niet vaak, maar af en toe vind ik het wel leuk!

 • Reageer Nicole 17 januari 2016

  Wat een leuke kleurtjes zeg.

 • Reageer Manon 17 januari 2016

  Wat een mooie kleurtjes

 • Reageer Anita 17 januari 2016

  Ik draag zulke kleuren eigenlijk nooit. Misschien maar eens gaan kijken!

 • Reageer Esmee 17 januari 2016

  Wat een goede prijs voor deze lakjes. Vind zelf de eerste erg tof!
  XOXO esmee

 • Reageer Marushi 17 januari 2016

  De Violet temptation vind ik wel een leuk kleurtje! Die andere is helaas niet echt mijn ding 🙂 -x-

 • Reageer alexa 18 januari 2016

  zien er goed uit, mooie kleuren!

 • Reageer Bertine 18 januari 2016

  wat een mooie kleurtjes!

 • Reageer Mariska 18 januari 2016

  Je hebt echt hele mooie kleurtjes gekozen! Gecombineerd zou ik ze ook heel mooi vinden!

 • Reageer petra 18 januari 2016

  Ohhhh Aqua Daze is wel een heel bijzonder winterse kleur…zelf heb ik nog geen lak van Matbelline geprobeerd, dus ik ga toch eens goed kijken of ik ze zie bij Big bazar

 • Reageer Saraya 18 januari 2016

  Mooie bijzondere kleurtjes!
  Ik vind de lakjes van Maybelinne ook erg fijn 🙂
  X

 • Reageer Heidi 20 januari 2016

  Wat een mooie kleurtjes zijn het.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog DM Drogerie januari 2016

  Woehoee, het is eindelijk weer eens tijd voor een shoplog in videovorm. Ik kwam er afgelopen week achter dat ik...

  Close