Etos Shower foam Lime & Carambola

14 januari 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Voor mijn verjaardag kreeg ik een pakketje met drie producten van de Etos. Ik hou van pakketjes en lekkere verzorgingsproducten dus ik ben ze direct gaan testen. De Etos Shower Oil beviel ontzettend goed en nu is het tijd voor de Etos Shower foam Lime & Carambola. Een opvallende groene verpakking en een interessante geurcombinatie. Ik ben heel benieuwd, dus laten we snel verder kijken.
Etos Shower foam

Etos Shower foam Lime & Carambola

“Deze shower foam met limoen- en carambola-extract verwent je huid terwijl je geniet van het fruitige en bloemige parfum. De formule is verrijkt met conditionerende bestanddelen. Etos Shower foam Lime & Carambola is dermatologisch getest.”

Ik ben heel benieuwd naar deze shower foam, want ik hou ontzettend van goed schuimende producten tijdens het douchen. Als ze dan ook nog eens lekker ruiken is het helemaal perfect. Ik ga deze Lime & Carambola variant voor jullie onder de loep nemen.
Etos Lime & Carambola

Verpakking

De shower foam van de Etos zit in een opvallende groene fles met witte details en een klein beetje geel. Ik vind de fles er heel tof uitzien door de knallende kleur. Ook hebben ze het ontwerp verder heel simpel gelaten door alleen tekst te gebruiken. Ik vind overigens het gebruik van verschillende lettertypes ook altijd heel leuk ogen. De fles bevat 200 ml.
Etos Lime & Carambola

Ingrediëntenlijst

Omdat de Etos Shower foam een schuimend product is zit er natuurlijk SLS in. De limoen- en carambola extracten staan redelijk hoog op de lijst en parfum bijna helemaal onderaan. Dat vind ik altijd een goed teken. Zo voorkom je onnodige irritaties door overmatig parfum.
Etos Lime & Carambola

Product & geur

De shower foam is wit en komt direct als een schuim uit de fles. Vaak is het eerst een gel die dan geleidelijk veranderd in een weldadig schuim, maar dit lijkt net op mijn haarmousse van Balea. Dat was heel verrassend. Het is gemakkelijke te verdelen en je hebt daardoor ook niet zo veel nodig. Toen ik de geur op de verpakking zag staan, wist ik niet zo goed hoe het zou gaan ruiken. Limoen ken ik natuurlijk wel qua geur, maar van carambola had ik nog nooit gehoord. Na kort zoeken op Google zag ik dat carambola een stervrucht is. Deze vruchten ruiken over het algemeen ook wat frisser en zuur. Maar ondanks dat er dus limoen en stervrucht in zit ruikt de shower foam niet overdreven naar citrusvruchten. Het is een frisse en zoete geur, die ik eigenlijk verrassend lekker vind.
Etos Lime & Carambola Etos Lime & Carambola

Conclusie

Ik ben heel erg tevreden over de Etos Shower foam Lime & Carambola. Het product schuimt heel goed, ruikt lekker fris en een klein beetje zoet en is daarnaast ook nog heel erg betaalbaar. Het is niet perse een heel verzorgend product, maar daarvoor gebruik ik meestal een body butter of de Etos Botanical Boost body soufflé. Voor een fles van 200 ml betaal je € 2,99. Als je houdt van shower foams, dan zou ik zeker eens bij de Etos naar binnen lopen. Ze hebben niet alleen de Lime & Carambola variant, maar ook nog een roze versie, de Silk & Smooth.

Heb jij de nieuwe shower foams van Etos al eens geprobeerd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Mariëlle 14 januari 2016

  Ik ben heel benieuwd naar de geur, Etos heeft dit wel heel leuk gedaan! 🙂

 • Reageer Svenja 14 januari 2016

  Fris en zoet tegelijkertijd, dat klinkt echt top! De schuim substantie ziet er ook heel fijn uit! <3

 • Reageer anna 14 januari 2016

  Deze lijkt me erg fijn! Ik moet gauw weer eens bij Etos kijken.

 • Reageer Nicole 14 januari 2016

  De verpakking is zo mooi en fancy. Ik ben ook heel benieuwd naar de geur!

 • Reageer Bertine 14 januari 2016

  dit is denk ik ook wel een geur voor mij!

 • Reageer Chantalle 14 januari 2016

  Ik heb ze zelf nog nooit geprobeerd maar ben er wel heel nieuwsgierig na! Het heeft ook een hele vrolijke verpakking.

 • Reageer Mariska 14 januari 2016

  Klinkt best fijn! Ik was bang dat dit te zuur zou ruiken maar dat valt dus heel erg mee.

 • Reageer Fleur Sophia 14 januari 2016

  Mmm ik kan mij al helemaal voorstellen hoe deze foam ruikt. Lijkt me een heerlijk product!

 • Reageer Manon 14 januari 2016

  Ik ben echt van de showen foams, ben benieuwd naar deze! de geur klinkt in iedergeval goed

 • Reageer Anita 14 januari 2016

  Ik hou er altijd wel van als het een beetje zoet is!

 • Reageer Sabrina 20 januari 2016

  Op zijn tijd vind ik een foam echt heerlijk.. klinkt in ieder geval goed!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #92: Appartement, Ikea en koekjes

  GLAMOURMOES' WEEKLY #92 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close