Essence LE Winter Wonderful nagellak

9 januari 2016 | Geplaatst in Beauty, Review, Swatches

Gisteren was ik bij de Kruidvat voor een aantal essentials die op waren. En nu ik dit type bedenk ik me dat ik nog wat ben vergeten: oogmakeupremover. Wat ik ook meenam was een nieuw nagellakje en dat was geen essential, maar wel erg leuk. Het gaat om een nagellakje uit de Essence LE Winter Wonderful collectie. Deze limited edition ligt nu in de winkel en ik werd getrokken door de leuke verpakkingen en nagellakjes. Uiteindelijk koos ik één nagellakje uit en dat werd 01 The Frosted. Ben je benieuwd hoe dit lakje eruit ziet op je nagels?
Essence LE Winter Wonderful

Essence LE Winter Wonderful nagellak

Coole nagellak! Vier kleuren, Vier effecten. Wit met een “frosted” effect, semi-mat lichtblauw, “bevroren” grijs en roze met een “crystallized” finish maken van je nagels een waar meesterwerk. Deze winter verkrijgbaar in 01 the frosted, 02 the semi matt, 03 the iced en 04 the crystallized. [Essence]

Er zijn dus vier nagellakjes in deze Essence LE Winter Wonderful collectie met ieder een eigen finish, maar ik was eigenlijk gelijk nieuwsgierig naar 01 The Frosted. Ik wist namelijk niet wat ik me bij die nagellakfinish moest voorstellen, dus die ging in mijn mandje en naar de kassa. Thuis kon ik niet langer wachten en maakte ik gelijk foto’s en swatchte ik de nagellak.
Essence The Frosted nailpolish

Verpakking Essence LE Winter Wonderful

De nagellakjes van een limited edition van Essence zitten meestal in een andere flacon dan de gewone colour & go varianten. Deze Essence LE Winter Wonderful heeft een winterse/ijzige look en past daarom perfect binnen het thema. Er is gebruikgemaakt van zilver in de tekst en ook de sticker waar de finish van de nagellak op staat is lekker winters door de ijsster. Verder heeft de nagellak gewoon een standaard formaat en bevat het lakje 8 ml. Het ziet er leuk, speels en winters uit. Perfect gekozen door Essence.
Essence The Frosted nailpolishEssence The Frosted nailpolish

Product + Swatches

De Essence Winter Wonderful nagellak heeft een normaal kwastje die recht afgesneden is. Hij is niet breed genoeg om je nagelbed in één keer te voorzien van een laagje nagellak, maar dat vind ik nooit zo’n probleem. De substantie van de nagellak is niet waterig en loopt niet direct van het kwastje af. Het lakje is nog niet dekkend na één laagje, hoewel het wel mooi kan zijn als je van een beetje sheer nagellak houdt.  Bij het aanbrengen van de nagellak ziet het er allemaal heel shiny en een beetje shimmery uit, maar als je het even een paar minuutjes laat drogen komt er een verrassende finish tevoorschijn. Zoals Essence het zelf noemt een frosted finish. Ik vind het resultaat heel tof! De lak droogt vrij snel en voelt ook stroever aan dan gewone nagellak. De houdbaarheid heb ik nog niet kunnen testen, maar op mijn nagels blijft niet één nagellak heel lang mooi en onbeschadigd zitten.
Essence The Frosted nailpolish Essence The Frosted nailpolish
Ik ben heel blij met het nieuwe nagellakje want ik vind het effect echt heel erg mooi. Een matte finish met een lichte shimmer. IJzige nagellak voor deze zachte winter die we momenteel in Nederland hebben. Het lakje kost € 1,89 en is verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat.

Heb jij deze nieuwe Essence LE Winter? Wonderful! al gespot in de Kruidvat?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Kelly 9 januari 2016

  Wat een lief kleurtje! Mooi zeg.

 • Reageer Mariëlle 9 januari 2016

  Dit is inderdaad een typisch winterlakje! 🙂

 • Reageer anna 9 januari 2016

  Wat een prachtige kleur, zo mooi dat matte effect!

 • Reageer Beautytalk 9 januari 2016

  Ik kocht deze gisteren ook, samen met the crystallized.. zeer benieud naar 🙂
  Liefs,
  Eefje

 • Reageer Manon 9 januari 2016

  Wat een mooie kleur! Ik vind dat matte effect toch wel gaaf bij een wit kleurtje.

 • Reageer Beautyjuf 9 januari 2016

  Wat een mooi lakje! Het matte effect geeft deze nagellak iets extra’s.

 • Reageer Marushi Lifestyle 9 januari 2016

  Leuk flesje. Ik heb nog nooit witte nagellak gedragen maar het ziet er wel mooi uit. -x-

 • Reageer Fleur Sophia 9 januari 2016

  Ik hou van witte nagelakjes en deze is ook nog eens heel uniek door de matte finish mét shimmer! Ga er zeker even naar kijken als ik weer bij de Kruidvat ben..

 • Reageer Bertine 9 januari 2016

  mooi kleurtje. ik heb over die licht blauwe getwijfeld gisteren maar toch maar laten liggen…

 • Reageer Iris Jonet 10 januari 2016

  Wat een mooi winters kleurtje! Hij staat je goed. Ik heb de collectie nog helemaal niet gezien. Schandalig.

 • Reageer jeapiebel 10 januari 2016

  Ik ben meer van zwarte nagellak en kan niet herinneren wanneer ik voor wit ga, maar wel leuk.. iets anders. Een matte finish met een lichte shimmer dat klinkt goed.

 • Reageer Jolet 10 januari 2016

  Ik vind ‘m mooi! Maar ik ben dan ook dol op witte nagellak

 • Reageer Madeleine 10 januari 2016

  Oh super nice. Ja heb em in de winkel gezien. Heb momenteel zoveel lakken, en ik ga stage lopen in de zorg. Het kriebelt wel om te kopen, maar beter van niet. Kijken of het lukt 😛

 • Reageer Valerie 10 januari 2016

  Wat een mooi lakje!

 • Reageer petra 10 januari 2016

  wat een leuke lak, je kunt het ijzige effect inderdaad goed zien…hij is echt heel erg mooi…

 • Reageer Mariska 11 januari 2016

  Hij is veel witter dan ik dacht, met een mooi effect! Goed lakje 😀

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Citytrip Madrid in maart

  Het zal je vast niet ontgaan zijn als je me volgt op mijn persoonlijke Facebook en in GLAMOURMOES' WEEKLY #91,...

  Sluiten