Citytrip Madrid in maart

8 januari 2016 | Geplaatst in Lifestyle, Travel

Het zal je vast niet ontgaan zijn als je me volgt op mijn persoonlijke Facebook en in GLAMOURMOES’ WEEKLY #91, maar als je het nog niet weet ik ga naar Madrid! Niet een gewone citytrip Madrid, maar eentje met het bijwonen van een Champions League wedstrijd van PSV. Ik ga dus gewoon naar mijn favoriete club in een Europese uitwedstrijd! Hoe fantastisch is dat, de voetbalfans onder ons zullen het hopelijk wel begrijpen. Maar als je dan toch in Madrid bent, dan kun je net zo goed ook de stad bekijken toch? Zeker weten, daarom ga ik 3 nachten naar de Spaanse hoofdstad!
Citytrip Madrid

Citytrip Madrid in maart

Na het bemachtigen van kaartjes voor de wedstrijd Atletico Madrid – PSV, het regelen van vliegtickets naar Madrid en een appartement kan de voorpret beginnen! Ik ga samen met een vriend van 14 tot en met 17 maart naar de Spaanse hoofdstad: Madrid! Zelf ben ik alleen nog maar naar Barcelona en Ibiza geweest, dus ik ben ontzettend benieuwd naar de stad. Wat ik tot nu toe heb gehoord en gelezen is alleen maar positief. We zitten met het appartement midden in het centrum van de stad dus dat is een ideale uitvalsbasis om alle bezienswaardigheden te zien.
Flatlay Madrid

Atletico Madrid – PSV

Het belangrijkste waarom ik naar Madrid ga is de wedstrijd van PSV. PSV speelt in de knockoutfase (8ste finale) van de Champions League tegen Atletico Madrid. Op 24 februari is de thuiswedstrijd en op 15 maart treed PSV aan in Madrid. Ik wilde al graag met een vriend naar Manchester United – PSV, maar dat lukte niet. Er waren geen kaartjes meer en het verblijf werd behoorlijk duur. Dus als PSV zich zou plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League en de bestemming was geen Rusland, dan zouden we proberen om voor die uitwedstrijd kaartjes te regelen. En dat is gelukkig gelukt! Er waren na de voorrangsverkoop nog 1.400 kaarten beschikbaar voor PSV-supporters en wij hebben kaartjes weten te bemachtigen! De wedstrijdkaartjes waren binnen 5 minuten uitverkocht. Daarna moest er natuurlijk nog een verblijf en vliegtickets geregeld worden. Ook dat is inmiddels gelukt.
Madrid

Bezienswaardigheden tijdens Citytrip Madrid

Madrid is natuurlijk een grote stad, dus waarschijnlijk kunnen we niet alles zien, maar hieronder een aantal highlights die ik sowieso gezien wil hebben als ik weer in het vliegtuig stap terug naar huis:

 • Palacio Real (het koninklijk paleis)
 • Parque del Buen Retiro
 • Plaza Puerta del Sol
 • Plaza Mayor
 • La Cibeles
 • Faro de Madrid
 • Gran Via

En verder denk ik dat we gewoon veel zullen wandelen en genieten van de architectuur, verschillende wijken, pleinen en parken. Ben jij al eens in Madrid geweest? Wat zijn de dingen die we echt moeten hebben gezien als we er zijn?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Claudia 8 januari 2016

  Wat gaaf dat je daar een wedstrijd gaat bekijken. Mijn vriend zal heel jaloers zijn! Wij gaan in april naar Sevilla 🙂

 • Reageer Fleur Sophia 8 januari 2016

  Ahw, wat ontzettend leuk dat je naar Madrid gaat! Dit is een stad die ook zeker bij mij nog hoog op mijn to-go-list staat omdat ik er nog nooit eerder ben geweest.

 • Reageer Madeleine 8 januari 2016

  Wat leuk zeg 🙂 Leuk vooruitzicht!!!!!!

 • Reageer Valerie 8 januari 2016

  Ah, leuk dat je een bezoekje gaat brengen aan Madrid! Ik ben er zelf helaas nog nooit geweest, dus ik kan je ook geen tips geven.. Maar geniet alvast van de voorpret! X

 • Reageer Mariëlle 8 januari 2016

  Ik zou ook echt eens naar Madrid willen, ik wens je vast heel veel plezier!

 • Reageer Alyssa 8 januari 2016

  Wat leuk zeg! Dat je dit combineert met een voetbalwedstrijd 🙂 heel tof. Het lijkt me een mooie stad, ik hoop dat je er veel plezier gaat beleven.

 • Reageer Mandy 8 januari 2016

  Zo gaaf dat je gaat!! De wedstrijd en Madrid. Madrid lijkt me echt een leuke stad. Geniet van de voorpret

 • Reageer Sanae 8 januari 2016

  Madrid is een absolute aanrader. Veel plezier alvast Marloes. Goede keuze!

 • Reageer Nicole 8 januari 2016

  Oeh wat leuk dat je daarheen gaat zeg! Heel veel plezier.

 • Reageer Malou 8 januari 2016

  Wat gaaf Ik wil ook heel graag een keertje naar Madrid 🙂 En ik hoop dat PSV wint, ik vind Atletico echt een nare club haha.

 • Reageer Manon 8 januari 2016

  Oh wat leuk dat je naar Madrid gaat !

 • Reageer Bertine 8 januari 2016

  super leuk zeg! je hebt groot gelijk dat je ook de stad zelf gaat bezoeken… shopping time;) ik ben er nog nooit geweest!

 • Reageer Cindy 10 januari 2016

  Supergaaf dat je a) naar een wedstrijd van PSV in Europees voetbal gaat en b) er gelijk een citytrip van maakt. Groot gelijk heb je. Lekker genieten van de voorpret!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Fossil perfect boyfriend horloge

  Horloges zijn een van mijn favoriete accessoires om een outfit af te maken. Je zult mij dan ook bijna altijd...

  Sluiten