Fossil perfect boyfriend horloge

6 januari 2016 | Geplaatst in Fashion, New in

Horloges zijn een van mijn favoriete accessoires om een outfit af te maken. Je zult mij dan ook bijna altijd zien lopen met een horloge om. Soms is de batterij van het horloge leeg en staat de tijd stil, maar draag ik het puur als accessoire. Natuurlijk is het wel fijn om ook de tijd te kunnen aflezen en daarom vond ik het erg leuk dat ik een horloge mocht uitzoeken. Ik mocht een prachtig horloge van Fossil uitkiezen en ik koos voor het Fossil perfect boyfriend horloge. Kijk snel verder om te zien wat er in het doosje zit.
Fossil perfect boyfriend horloge

Fossil perfect boyfriend horloge

Ik was al bekend met het horlogemerk Fossil, maar volgens mij heb ik er nog nooit een horloge van gehad. Wel stond er al heel lang een mooi zilveren horloge op mijn wishlist. Helaas had ik nog niet de perfecte gevonden. Tot ik het aanbod van Horloge.nl kreeg. Na het bekijken van alle horloges viel mijn oog op het mooie zilveren horloge genaamd ‘perfect boyfriend horloge’. Ik kon niet wachten tot ik het horloge zou ontvangen en na een paar dagen ontving ik een mooi doosje met daarin het horloge. Zilver, alleen de 6 en 12 in cijfers en de datum subtiel weergegeven.
Fossil horlogeFossil horloge

Fossil horloge

Is het geen plaatje? Ik ben echt zo blij met dit horloge. Het is een zilveren horloge met een metalen band die dichtgemaakt wordt met een vlindersluiting. De ‘kast’ is van roestvrijstaal en de diameter van het klokje is 39 mm. Dit is geen subtiel horloge, maar ook niet overdreven groot. Ik vind het design echt heel erg mooi en daarnaast vind ik het tof dat alleen de 6 en de 12 in cijfers zijn weergegeven. De rest van de uren zijn voorzien van streepjes. Ook de minuten zijn heel subtiel met streepjes zichtbaar. Ik heb ook horloges waarbij alleen de 12, 3, 6 en 9 aangegeven zijn, maar hierdoor kan je heel moeilijk inschatten hoe laat het nou precies is. Bij dit horloge is dat geen probleem. Bovendien kan je ook nog eens zien welke dag van het jaar het is door de ‘datumbubbel’.
Fossil horloge

Dameshorloges

Het perfect boyfriend horloge is een horloge dat ik heel vaak ga dragen als het bandje op maat gemaakt is. Ik heb zulke dunne polsen dat horloges altijd eerst kleiner gemaakt moeten worden. Door de zilveren kleur kan het overal bij: stoere outfits, vrouwelijke outfits. Alles kan! Wat ook nog ideaal is, is dat het horloge waterdicht is en tijdens het zwemmen dus ook gedragen kan worden. Niet dat ik ga zwemmen met een horloge om, maar wel handig om te weten als je met je handen in het water gaat. Je hoeft je dan niet druk te maken dat je horloge er niet tegen kan.
Fossil horloge
Het horloge wordt geleverd in een stevig metalen doosje en verpakt in een kartonnendoos met plastic kussens. Zo weet je zeker dat jouw horloge niet beschadigd tijdens het transport. Het Fossil perfect boyfriend horloge is verkrijgbaar via de website van Horloge.nl en kost € 119. Daarnaast zijn er nog veel meer mooie Fossil horloges verkrijgbaar in de webshop. Dus als je nog op zoek bent naar een mooi horloge, dan zou ik zeker even een kijkje nemen. Naast Fossil verkopen ze ook bijvoorbeeld ook Tommy Hilfiger, Guess en Casio. En het leuke is dat er nu ook sale is bij Horloge.nl.
Fossil horloge

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Esmee 6 januari 2016

  Mooi en tijdloos klokje!
  XOXO esmee

 • Reageer Daphne 6 januari 2016

  Aaah deze is zooo mooi!

 • Reageer Fleur Sophia 6 januari 2016

  Oh wauw, wat een prachtig horloge zeg!

 • Reageer Manon 6 januari 2016

  Wat een mooie horloge!

 • Reageer Cindy 6 januari 2016

  Wat een leukerd zeg, die zou ik ook wel uitkiezen!

 • Reageer Kelly 6 januari 2016

  Wauw, hij is echt onwijs mooi! Deze zou ik ook graag dragen.

 • Reageer Claudia 6 januari 2016

  Haha ik dacht: ooh even kijken voor Marco. Maar ik vind het veel meer een dameshorloge! Hij is echt mooi.

  • Reageer GLAMOURMOES 6 januari 2016

   Ja de naam van het horloge is nogal misleidend haha 😉

 • Reageer Mariska 6 januari 2016

  Heel erg mooi horloge! Echt een plaatje!

 • Reageer Bertine 6 januari 2016

  wat een mooi horloge, zou ik ook zo uit kunnen zoeken! super handig ook dat de datum erin staat!

 • Reageer Iris Jonet 7 januari 2016

  Wauw! Hij is echt prachtig! En Fossil is ook echt een heel mooi merk!

 • Reageer Monica 7 januari 2016

  Mooi horloge. Ik hou wel van een beetje stoer model, lekker tijdloos.

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #91: Atletico Madrid – PSV, Oud & Nieuw en kniepertjes

  GLAMOURMOES' WEEKLY #91 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Sluiten