Hoogtepunten van 2015 – vooruitblik 2016

1 januari 2016 | Geplaatst in Personal

Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat jullie allemaal een goede jaarwisseling gehad hebben en nu fris en gezond aan een nieuw jaar vol mooie dingen kunnen beginnen. Ik heb niet, zoals vele bloggers, teruggeblikt op mijn favorieten producten of meest gelezen artikelen, maar ik wil toch nog even terugkijken op het jaar 2015. Vandaag in dit artikel de hoogtepunten van 2015 en een kleine vooruitblik op het jaar 2016.
Hoogtepunten van 2015

Hoogtepunten van 2015 – vooruitblik 2016

Het jaar 2015 is voorbij en we gaan een nieuw jaar in met nieuwe hoogtepunten en nieuwe doelen. Ik wil graag nog even met jullie terugblikken op het afgelopen jaar. Ik wil graag de hoogtepunten van 2015 bespreken, want wat hebben we aan het bespreken van dieptepunten. Gelukkig zijn er ook meer hoogte- dan dieptepunten! De vele leuke dagjes weg, dagjes sauna, festivals en voetbalwedstrijden die ik dit jaar heb gedaan/bezocht waren weer geweldig. Ook het bezoeken van Burgers’ Zoo, Diergaarde Blijdorp en GLOW in Eindhoven. En over Eindhoven gesproken het memorabele weekend van 18 en 19 april en de vele stapavondjes. Verder ben ik natuurlijk naar Barcelona en Lissabon afgereisd en heb ik mijn beste vriendin aangemoedigd tijdens de halve marathon. Ook de avondjes bioscoop met vriendinnetjes en de musical The Bodyguard zijn hoogtepunten van 2015. De belangrijkste heb ik hieronder nog even uitgelicht.

PSV Landskampioen 2014-2015

Wat was het een geweldig voetbalseizoen voor PSV! Met 17 punten voorsprong werden we uiteindelijk kampioen. De kampioenswedstrijd zelf was op 18 april in het Philipsstadion tegen SC Heerenveen en daar was ik bij! Heerlijke wedstrijd met een mooie overwinning die uitgebreid gevierd werd. En dan natuurlijk nog de dag erna, 19 april, de huldiging op het Stadhuisplein. Vanaf 12:00 uur ‘s middags tot 20:00 uur ‘s avonds heb ik daar gestaan samen met mijn PSV maatje. Eén groot feest! Veel gezongen, geschreeuwd en gesprongen in de volle zon. Een kampioensfeest om nooit meer te vergeten. Memorabele momenten van Isimat Mirin, Jeffrey Bruma en Karim Rekik. Maar ook voor Luuk de Jong en Andres Guardado werd keihard gezongen.
PSV landskampioen 2014/2015

Citytrip Barcelona

Twee dagen na het gefeest in Eindhoven ging ik samen met mijn zus naar Barcelona. Wat een prachtige stad is dat! We bekijken alle mooie bezienswaardigheden van de stad, genieten van ontzettend mooi weer, lopen door de spelerstunnel van Camp Nou en zitten heerlijk aan het strand in de zon. Het was een prachtige citytrip met veel foto’s, selfies, Oreos, lekker eten en palmbomen. Wil je meer foto’s van Barcelona zien? De verslagen zijn terug te vinden op mijn blog.
Citytrip Barcelona

Citytrip Lissabon

Ik bezocht naast Barcelona ook nog eens de hoofdstad van Portugal in oktober. Dit deed ik samen met mijn ouders en zus van 14 tot en met 19 oktober. Wat hebben we het heerlijk en goed gehad daar zeg. Terwijl het in Nederland ontzettend koud en regenachtig was hebben we in Lissabon gewoon in een korte broek en hempje gelopen. Vele heuvels hebben we beklommen, maar daardoor hebben we ook genoten van vele mooie uitzichtpunten. Met de Ponte de 25 Abril en de Cristo Rei heb je San Fransisco en Rio de Janeiro in één blik gevangen vanaf de kade van de Taag. Ook het uitstapje naar Sintra was de moeite waard. Daarnaast was het aanmoedigen van Jorien tijdens haar halve marathon ook een bijzondere ervaring. Voor meer foto’s van Lissabon klik hier.
citytrip Lissabon

Concert The Script – Guus Meeuwis – Olly Murs

Ik bezocht in 2015 drie verschillende concerten op drie verschillende locaties. Het begon in maart met het concert van The Script in de Ziggo Dome. Hier ging ik heen met vriendinnetje Jorien en wat is The Script toch goed live! In juni ging ik naar de HMH in Amsterdam voor het concert van Olly Murs. Een goede entertainer en zanger! Dit concert bezocht ik wederom samen met Jorien, maar ook met mijn zus. En als klap op de vuurpijl ging ik voor de tweede keer naar het concert van Guus Meeuwis in het Philipsstadion! Wat een feest was dat weer! En omdat het de 10e editie was moest er natuurlijk een souvenir gekocht worden. Dat werd een vest met de tekst ‘Team GROOTS’.
concerten 2015

Blogevent Almere

Dit jaar ben ik maar naar één blogevent geweest, maar dat was wel echt een topevent. Samen met medeblogster Mandy bracht ik een bezoekje aan Almere. Hier kregen we een rondleiding door de stad en bezochten we verschillende toffe winkels. Almere is echt een onwijs leuke shopstad, waar ik zeker nog een keer naar toe ga. Het was echt ontzettend gezellig met alle bloggers en we kregen ook nog een fantastische goodiebag mee naar huis. De foto’s van het blogevent staan uiteraard ook op mijn blog.
Almere centrum

The Flying Dutch – WiSH Outdoor

Als laatste wil ik twee festivals uitlichten waar ik dit jaar geweest ben. Ik mei ging ik naar The Flying Dutch in Eindhoven, een festival dat op drie plaatsen tegelijk gehouden werd. En waarbij de top DJ’s van Nederland per helikopter van locatie naar locatie werden gevlogen. Het weer was na 15:00 uur ontzettend goed en de locatie op Strijp S perfect. Ik ben een fan van dj’s zoals Afrojack, Hardwell en Armin van Buuren, dus wat dat betreft ook top. Daarnaast was het ontzettend gezellig en het podium was ook prachtig ontworpen. Een goed feestje waar ik ook zeker volgend jaar weer naar toe wil.

En dan ben ik in juli naar WiSH Outdoor geweest op de dag dat ze de warmste temperatuur van het jaar voorspelt hadden: 35 graden ongeveer. Het festivalterrein in ‘the middle of nowhere’ bij Beek en Donk was groot met verschillende podia. Er was gratis water, genoeg te eten en lekker veel ijs. We hebben ons top vermaakt met de muziek, maar konden helaas niet tot het einde blijven, omdat ik de dag erna weer moest werken. Maar ook dit festival is zeker voor herhaling vatbaar. Helaas waren de Early Birds Tickets binnen een uur uitverkocht anders had ik al kaartjes gehad.
festivals 2015

Vooruitblik 2016

Een aantal dingen staan voor 2016 alweer gepland en daar kijk ik ontzettend naar uit. Ook zijn er een aantal doelen die ik graag in 2016 zou willen behalen. Een korte vooruitblik op 2016 kun je hieronder lezen.

 • Groots met een zachte G
 • Atletico Madrid – PSV
 • Citytrip Madrid
 • Citytrip Antwerpen
 • The Flying Dutch – Wish Outdoor
 • Citytrip Rome
 • Op mezelf wonen
 • Een opleiding starten
 • Een nieuwe baan vinden

Wat waren jouw hoogtepunten van 2015?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Wendy (B) 1 januari 2016

  Hét hoogtepunt is net als jullie landskampioen worden!
  Eindelijk!

 • Reageer Manon 1 januari 2016

  Mooie hoogtepunten. Je hebt veel mooie dingen mogen meemaken! Gelukkig nieuwjaar x

 • Reageer anna 1 januari 2016

  Wat een mooi overzicht! Zo gaaf dat je twee citytrips hebt gemaakt. Gelukkig nieuwjaar!

 • Reageer femketje 1 januari 2016

  happy 2016 😀

 • Reageer Mariëlle 1 januari 2016

  Leuke punten, het kampioenschap was zeker een top feest! En wat heb je leuke dingen op de planning, ik zou ook wel op mezelf willen!

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 1 januari 2016

  Wat heb je mooie hoogtepunten!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Marc Jacobs Daisy Dream Forever

  Een tijdje terug kocht ik eindelijk een parfum dat ook al weer even op mijn wishlist stond. Het gaat om...

  Sluiten