Marc Jacobs Daisy Dream Forever

31 december 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Een tijdje terug kocht ik eindelijk een parfum dat ook al weer even op mijn wishlist stond. Het gaat om een parfum van Marc Jacobs, die ik voor het eerst heb geroken begin oktober bij de Douglas. Het parfum is in juli gelanceerd en ik als Marc Jacobs parfum liefhebber was gelijk verkocht. Uiteindelijk heeft het dan nog tot en met december geduurd voordat ik hem uiteindelijk kon toevoegen aan mijn stash. Het gaat om Marc Jacobs Daisy Dream Forever.
Marc Jacobs Daisy Dream Forever

Marc Jacobs Daisy Dream Forever

The Marc Jacobs Daisy Dream Forever is inspired by daydreaming and endless blue skies. The scent retains the original composition, enhanced in Eau de Parfum concentration. Top notes include and opulent fruit-forward mix of grapefruit, blackberry, and pear. The heart includes flowers of blue wisteria, jasmine and fresh lychee. The base is made of strong blond woods.[Marc Jacobs]

Ik ben gek op de parfums van Marc Jacobs, eigenlijk vind ik alle geuren wel lekker. Maar ik heb Daisy Dream en Daisy Dream forever geroken en toen was ik toch wel echt verliefd op Dream Forever. Marc Jacobs parfums zijn toch vooral bekend om de zoete en fruitige geuren en ook deze is daar weer een goed voorbeeld van.
Daisy Dream Forever

Verpakking

De verpakkingen van Marc Jacobs vind ik altijd erg mooi. Het doosje is eigenlijk alleen al een bewaarexemplaar met al het blauw en de bekende daisies. De flacon is exact hetzelfde als Daisy Dream alleen dan in het blauw. Heel veel bloemetjes en hemelsblauw. Ik hou van de flacons van Marc Jacobs parfum. Dit ziet er toch super schattig uit? Ik vind de bloemetjes in 3D op de dop en het onderste deel van het flesje ook wel net iets extra’s geven.
Daisy Dream Forever

De geur

Topnoten: Grapefruit, Braam en Peer
Hartnoten: Blauwe regen, Jasmijn en Lychee
Basisnoten: Witte Houtsoorten, Muskus en Kokosnootwater

De geur van Marc Jacobs Daisy Dream Forever is echt ontzettend lekker zoet en fruitig. En dat zijn toch wel de geuren waar ik het meest van houd. Hoewel ik ook de kruidige en warme geuren wel kan waarderen zoals Black Opium en Dior Addict. Als je de geur opspuit dan ruik je de peer en braam het beste. De grapefruit kan ik er nog niet echt in terug ruiken. Naar mate de geur wat meer vervlogen is ruik je de bloemige hartnoten wat meer, maar de geur blijft wel fruitig.
Daisy Dream Forever

Conclusie

Ik ben verliefd op dit nieuwe parfum in mijn stash. Heerlijk zoet en fruitig, maar niet perse een zomerse geur. Ik draag de geur nu ook regelmatig afgewisseld met Love Chloé, Black Opium en Dior Addict. Het is een eau de toilette dus de geur vervliegt wel wat sneller. Ik denk dat je na zo’n drie à vier uur moet bijspuiten om de geur te blijven ruiken. Dit is momenteel mijn favoriete parfum. Ik ben fan!
Daisy Dream Forever

Marc Jacobs Daisy Dream Forever is verkrijgbaar bij parfumerieën. Ik kocht het parfum bij de Douglas en voor 50 ml betaal je € 76.95.

Heb jij dit parfum al geroken?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Marushi 31 december 2015

  Wat een leuk flesje, ik vind hem er heel mooi uitzien. Ik heb wel eens eerder een luchtje van Marj Jacobs gekocht en dat beviel goed. -x-

 • Reageer Fleur Sophia 31 december 2015

  Ohh ik heb zulke goede verhalen gehoord over dit parfum! Ik moet hem alleen nog steeds een keertje gaan ruiken, haha!

 • Reageer Maaike 31 december 2015

  Lijkt me een heerlijke parfum, al heb ik hem nog nooit geroken! En dat flesje blijft gewoon ook über schattig <3

 • Reageer femketje 31 december 2015

  cute flesje alleen al 😀

 • Reageer Manon 31 december 2015

  Omg deze flacon is echt een pareltje !<3 alleen daarom zou ik het al kopen. Ik ben heel erg benieuwd naar de geur.

 • Reageer Sanae 31 december 2015

  Ik snap wel waarom je verliefd op bent, want de geur is echt heeeeeerlijk!

 • Reageer Saraya 31 december 2015

  Oehh…de flacon is zo mooi, de geur lijkt mij erg lekker 🙂 X

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #90: Kerst, boswandeling en PSV Stadion Tour

  GLAMOURMOES' WEEKLY #90 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Sluiten