Kerstoutfit – Swarovski Crystals & Chelsea boots

27 december 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Eerste kerstdag vierden we kerst bij mijn oma en de outfit die ik die dag aan had hebben we weer vastgelegd, net zoals mijn kerstoutfit van vorig jaar. Met kerst kies ik eigenlijk heel vaak voor zwart en dat was ook dit jaar weer zo. Een paar dagen voor kerst kwam ik het perfecte kerstjurkje van kant tegen bij de Express Wear. Het jurkje was er alleen nog in een maat S, maar gelukkig paste ik die. Ook kwamen mijn nieuwe schoenen van Sacha op tijd binnen voor kerst. En je maakt kennis met prachtige sieraden van Swarovski Crystals. Dus als je benieuwd bent, kijk dan snel verder.
Swarovski Crystals

 

Kerstoutfit: Chelsea boots & Swarovski Crystals

Deze kerst heb ik gekozen voor een ‘all black’ outfit met een jurkje van Vero Moda, gekocht bij Express Wear. Het is een heel mooi jurkje met kapmouwtjes en een body met daarover heen kantenstof. Omdat ik alleen een jurkje wat koud vond, besloot ik een zwarte blazer erover heen te dragen. Ik koos dit keer voor een dunne panty van 15 den van de Primark, zodat het geheel niet al te zwart zou worden. Waar ik ook ontzettend blij mee ben in deze outfit zijn deze prachtige Chelsea boots van Sacha. Ik heb de platte variant van deze schoenen al, maar van Sacha mocht ik weer een nieuw paar schoenen uitzoeken en dus koos ik voor een variant met hakken. Ze zitten heerlijk en lopen heel lekker. Ik heb ze de hele dag aan gehad met kerst.

Kanten jurk – Vero Moda / Blazer – H&M / Chelsea boots – Sacha / Panty – Primark / Ring met steen – Swarovski / Smalle ring – Pandora / Oorbellen – Swarovski / Horloge – Ernest.

KerstoutfitKerstoutfit KerstoutfitKerstoutfit  Kerstoutfit Kerstoutfit Kerstoutfit IMG_0424 Kerstoutfit Kerstoutfit Kerstoutfit IMG_0434 Kerstoutfit

Swarovski Crystals

De ring en oorbellen zijn van Swarovski Crystals en heb ik ontvangen van Lucardi. Het zijn prachtige subtiele sieraden met een mooi wit steentje. Ze passen overal bij en zijn perfect voor bij dit jurkje. Ik ben heel erg blij met beide sieraden. De ring kost nu € 29,99 en de oorbellen zijn € 24,99 maar momenteel alleen in andere kleuren verkrijgbaar. Lucardi verkoopt niet alleen Swarovski sieraden, maar ook nog ontzettend veel mooie andere sieraden, horloges en accessoires.
Lucardi Lucardi

Wat had jij aan op eerste kerstdag?

liefs marloes

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Svenja 27 december 2015

  Wauw, wat zag je er chique uit Marloes. Een heel mooi jurkje met een pretty patroontje! Ik hoop dat je volop hebt genoten van de kerstdagen!

 • Reageer anna 27 december 2015

  Wat een mooie en chique outfit! Je schoenen zijn prachtig, wauw <3

 • Reageer Kelly 27 december 2015

  Mooie outfit heb je aan! 🙂

 • Reageer Jorinda 27 december 2015

  Wat een mooie kerstoutfit =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Bertine 27 december 2015

  Wat een prachtige outfit! lekker kerstig inderdaad! hele mooie jurk, zit je goed. ik vind je sieraden ook erg mooi!

 • Reageer Maaike 27 december 2015

  Wauw, wat een super leuk jurkje is dit! <3

 • Reageer Manon 27 december 2015

  Wat een super mooie outfit !

 • Reageer Nicole 27 december 2015

  Super chique outfit, je ziet er erg mooi uit!

 • Reageer Jennifer | JenniferZ 27 december 2015

  Prachtig!

 • Reageer Kim 29 december 2015

  Wat zie je er onwijs leuk uit zeg! Liefde voor je mooie schoenen ?

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Le Volume de Chanel Waterproof mascara

  Ik probeer heel veel mascara's uit en ik heb er ook altijd meerdere tegelijk in gebruik, maar nog nooit heb...

  Close