Outfit – Tommy Hilfiger Denim

21 december 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Gisteren ben ik de hele dag bij mijn nicht geweest en hebben we uiteraard ook weer even outfitfoto’s geschoten. Het zijn drie outfits geworden en ik laat vandaag de eerste van de drie zien. Dit keer een bijna ‘all black outfit’ met mijn nieuwe Tommy Hilfiger Denim broek waar ik heel blij mee ben. Je zag deze broek al voorbij komen in de shoplog van afgelopen week. Het weer was perfect om outfitfoto’s te maken, hoewel het wel redelijk hard waaide. Maar een aangename temperatuur en een zonnetje zorgde voor een goede ‘outfit of the day dag’.
Tommy Hilfiger Denim

Outfit – Tommy Hilfiger Denim

Ik draag de laatste tijd best wel veel outfits met veel zwart. En zwart hoeft helemaal niet saai of depressief te zijn. Ik vind het juist mooi en fashionable om zwarte/grijze items met elkaar te combineren. In de basis gebruikte ik mijn nieuwe Tommy Hilfiger Denim. Dit is mijn nieuwe aanwinst en de broek is van heel fijn en stretchy materiaal, daarnaast is het een high waisted model, waardoor die precies mijn ‘love handles’ bedekt. Op de broek draag ik een shirtje met print van The Sting. Ik kom niet zo vaak in deze winkel, maar toen ik er tijdens National Glamour Day was, zag ik echt ontzettend veel leuke items. Het liefst had ik nog veel meer gekocht, maar ja ik had ook een budget. Verder draag ik een superzacht jasje van Miss Etam. En mijn enkellaarsjes van de H&M zijn echt mijn favoriet. Ik draag ze heel veel, want ze zijn heel gemakkelijk te combineren. Verder heb ik nog wat zilveren sieraden van Swarovski, Names4Ever en Ernest toegevoegd om de outfit helemaal af te maken.

Jeans – Tommy Hilfiger Denim / Top – The Sting / Jack – Miss Etam / Enkellaarsjes – H&M / Ketting – Names4ever / Horloge – Ernest / Ring – Swarovski.
outfit of the day Tommy Hilfigeroutfit of the day Tommy Hilfiger outfit of the day Tommy Hilfigeroutfit of the day Tommy Hilfiger outfit of the day Tommy Hilfigeroutfit of the day Tommy Hilfiger outfit of the day Tommy Hilfiger outfit of the day Tommy Hilfiger outfit of the day Tommy Hilfiger outfit of the day Tommy Hilfiger outfit of the day Tommy Hilfiger outfit of the day Tommy Hilfiger outfit of the day Tommy Hilfiger

Wat voor een broeken draag jij het liefst?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer femketje 21 december 2015

  looove de schoenen 😀

 • Reageer Manon 21 december 2015

  Ik vind je hele outfit erg mooi ! Leuke laarsjes 😀

 • Reageer Jorinda 21 december 2015

  Wat een leuke outfit weer =)
  Echt een mooie broek!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Maaike 21 december 2015

  Looking good! Zo’n donkere outfit staat je erg goed hoor <3

 • Reageer Bertine 21 december 2015

  wat een mooie ring!! ik draag ook veel zwart in de herfst en winter:)

 • Reageer Saraya 21 december 2015

  Prachtige outfit, prachtige broek van Tommy Hilfiger 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Gezonde ontbijt inspiratie – mijn favorieten

  We weten allemaal dat gezond ontbijten heel erg belangrijk is voor de start van je dag. Maar velen van ons...

  Close