Foto op plexiglas – Big Freddy

12 december 2015 | Geplaatst in New in

Al een tijd geleden ben ik benaderd door Big Freddy met de vraag of ik een foto op plexiglas wilde laten afdrukken. Ik ben daar op in gegaan, maar vervolgens is de code om een foto op plexiglas te bestellen een beetje op de achtergrond verdwenen. Tot een week geleden wist ik namelijk niet welke foto ik moest kiezen om te laten drukken op plexiglas. Nu heb ik eindelijk een foto uitgekozen en de bestelling geplaatst in de webshop van Big Freddy. Vandaag wil ik jullie het resultaat laten zien, want het is echt prachtig geworden!
foto op plexiglas

Foto op plexiglas – Big Freddy

Bij Big Freddy kun je terecht voor bijna alles waar je een foto op kunt afdrukken. Zo is er de mogelijkheid om o.a. een foto op hout, plexiglas, aluminium of bamboe af te drukken. Maar je kunt er ook stickers of posters bestellen en nog vele andere dingen. Dus zoek je nog een leuk cadeau of heb je nog een mooie foto die je niet op je laptop of PC wil laten verstoffen? Neem dan zeker even een kijkje bij Big Freddy. Zoals ik al aangaf heb ik een foto op plexiglas besteld na lang wikken en wegen. De foto die ik nu heb gekozen komt ontzettend goed tot z’n recht op het glas.
Foto Big Ben

Bestellen en ontvangen

Het bestellen gaat heel makkelijk in de webshop. Je selecteert product, de uitvoering en het formaat en daarna kun je je foto uploaden. Het is ook nog mogelijk om een bepaald thema te kiezen of een effect (zoals zwart/wit of sepia). Daarnaast kan je nog tekst toevoegen. Ik heb gekozen voor een foto die van origine al zwart/wit was, dus ik heb geen effect gebruikt. Ook is er nog de mogelijkheid om toebehoren te bestellen (tegen betaling). Dit kan een bureausteun, reinigingskit of kunststofophang kit zijn. Als je helemaal tevreden bent over je foto dan ga je verder in het bestelproces, reken je af en bevestig je je bestelling. Ik plaatste mijn bestelling op 30 november en op 10 december werd het pakket goed ingepakt bij mij thuis bezorgd. De bezorging duurt dus wat langer en ik kreeg een onduidelijke e-mail met een track & trace code die ik niet vertrouwde. Er stond namelijk niet in dat het om mijn bestelling van Big Freddy ging. De afzender was ‘DVD voor diverse verzenders’. Het zou fijn zijn als in de e-mail zou staan dat het om Big Freddy ging.
Foto Big Ben
Foto Big Ben

Resultaat

Toen ik de foto uit het bubbeltjes plastic haalde was ik echt ontzettend verrast om de prachtige kwaliteit van de foto. Ik heb gekozen voor een zwart/wit foto die ik vorig jaar maakte van de Big Ben en Westminster Abbey in Londen. De foto heeft me altijd al getrokken en komt super mooi uit op het glas. De foto is gemaakt vanaf de andere kant van de Thames, vlakbij de Londen Eye. Zoals je op bovenstaande foto’s kan zien zat er nog een sticker op de foto. De foto was nog voorzien van een extra folie om krassen te voorkomen tijdens het vervoer en de bezorging. Dit heb ik er nu af gehaald en de Big Ben staat te pronken op mijn slaapkamer. Ik ben echt heel blij met het resultaat. De kwaliteit van de foto is super mooi en niet pixelig. De zwarte plastic hoekjes laat ik er omheen zitten, omdat de punten van het glas wel redelijk scherp zijn.

Het formaat van het plexiglas is 60 x 40 cm en kost € 97,99 exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 9,99.
Foto Big Ben Foto Big Ben

Heb jij wel eens een foto afgedrukt op plexiglas, hout of aluminium?

liefs marloes

Dit artikel bevat een product dat besteld is n.a.v. een samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
W7 Lip Bomb! – cadeautip

Ik doe zelf niet aan cadeautjes met kerst en zie ook al heel veel artikelen voorbij komen met cadeautips, maar...

Close