W7 Lip Bomb! – cadeautip

11 december 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Ik doe zelf niet aan cadeautjes met kerst en zie ook al heel veel artikelen voorbij komen met cadeautips, maar deze tip wilde ik jullie niet onthouden. Ik kocht namelijk om de Margriet Winterfair een heel leuk setje van W7. Het is de W7 Lip Bomb – Pukka Your Lips for Chrismas. Heel erg leuk om cadeau te geven, maar ook heel erg leuk om te krijgen. Een setje met drie eivormige lippenbalsems in kerstige kleuren. Normaal gesproken zit het setje in een andere verpakking, maar voor kerst is het feestelijker gemaakt. Ben je benieuwd wat ik van de W7 Lip Bomb! vind?
W7 Lip Bomb

W7 Lip Bomb! – cadeautip

Het setje van W7 bestaat uit drie lippenbalsems in een kersteditie. Normaal gesproken zitten de lippenbalsem-eitjes in een rozige verpakking maar nu zijn ze verpakt in zilver, rood en goud. Hoe schattig zien ze eruit!? Als je zo’n doosje met lippenbalsems koopt, koop je drie verschillende smaken/geuren. Deze verpakking bevat Strawberry (zilver), Raspberry (goud) en Pink Cherry (rood). Ik had nog nooit een product van W7 geprobeerd, dus ik ben erg benieuwd of de lippenbalsem een beetje verzorgend is. Oh, door de spiegeling van de lip bombs zie je mij af en toe voorbij komen in fotografie houding.
W7 lip balm

Verpakking

Ik vind de verpakking echt heel erg leuk. Als je het setje koopt of hebt gekregen zitten ze met z’n drieën in één doosje die helemaal kerstig is met al het goud, zilver en rood. Ontzettend flashy en shiny. Wel zie je alles (lees vingerafdrukken) op de verpakking en ook op de lipbalms. Maar desalniettemin zijn ze ontzettend leuk. De eitjes doen me wel een beetje denken aan de EOS Lip Balms die heel erg populair zijn. Deze van W7 zijn alleen iets meer puntig aan de bovenkant en die van EOS zijn rond. De dop draai je open en dan komt de lippenbalsem tevoorschijn. De dop zit er stevig op gedraaid, zolang je maar een klik hoort. Hierdoor kan je ze gemakkelijk meenemen in je tas. En volgens mij kan je met de inhoud echt ontzettend lang doen.
W7 lip balm W7 lip balm W7 lip balm

Ingrediënten W7 Lip Bomb!

Hieronder de ingrediëntenlijst van alledrie de lipbalms. Er zitten minerale oliën in, maar het eerste ingrediënt dat genoemd is, is de wonderboomolie. Verder zit er o.a. parfum in, daarom ruiken de producten zo lekker.
Ingrediënten W7 Lip balm

Product

Alledrie de lippenbalsems zijn kleurloos en zien eruit zoals op onderstaande foto’s is weergegeven. In het begin is het een beetje gek om aan te brengen, maar het went wel. Normaal heb je natuurlijk een lipproduct in lipstickformaat, maar nu is het een bolletje. De balsem is hard, maar zodra het in aanraking komt met je lippen, wordt het heerlijk zacht en kun je het makkelijk aanbrengen. De geur is ook echt heerlijk, van alle drie de bolletjes. De zilveren heeft de geur van aardbeien, de gouden ruikt naar framboos en de rode heeft de een kersengeur.
W7 lip balm W7 lip balm W7 lip balm

Ervaring

Ik vind de W7 Lip Bomb! erg leuk. Ze ruiken lekker en zijn makkelijk mee te nemen. Daarnaast smeert het gemakkelijk uit over je lippen en laat het een klein glansje achter. De geuren zijn allemaal erg geslaagd, maar mijn favoriet is de geur van de rode: Pink Cherry. Deze ruikt echt zoet en naar snoepjes. De lipbalm blijft eigenlijk best lang goed zitten en verzorgd mijn lippen prima. Ik breng deze vaak ‘s ochtends aan en ‘s middags zit het er dan nog steeds wel een beetje op. Heel soms heb ik een lippenbalsem die mijn lippen na verloop van tijd alsnog gewoon uitdrogen, maar dat doen deze niet. Dus zeker een aanrader.

Dit setje van W7 heb ik niet meer kunnen vinden in de kerstverpakking (hij stond wel online), maar wel in de normale uitvoering bij Make-Up Musthaves voor € 9,95.
W7 lip balm

Ken jij deze Lip Bomb! producten van W7?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Svenja 11 december 2015

  Aaaah wat een te leuke en originele verpakking hebben deze balsems! Heel feestelijk inderdaad! Fijn dat ze er naast leuk uitzien ook prettig in gebruik zijn!

  • Reageer Anusha 2 november 2016

   Hoi ik heb een vraag waar kun je die kopen

 • Reageer Madeleine 11 december 2015

  Wat ziet er mooi uit zeg 🙂 Lekker bling bling. Mooi onder de boom!

 • Reageer Mariëlle 11 december 2015

  Wat zien ze er schattig uit hihi, perfect voor de feestdagen!

 • Reageer Northflix 11 december 2015

  Wat een feestelijk setje! Ik heb net eentje bij de Big Bazar gekocht, maar niet met zo’n feestlijke verpakking.
  Mijn neefje ziet mijn (originele) EOS lipbalm overigens als zijn speelgoed, dus ik ben bang dat deze van W7 ook regelmatig tussen zijn Duplo vandaan mag vissen.

 • Reageer Esmee 11 december 2015

  Wat een lieve verpakking zeg! Vind lippenbalsems in deze tijd echt een must, helaas is dit merk niet in mijn buurt verkrijgbaar dus maakt de stap al iets groter om het online te bestellen.
  XOXO esmee

 • Reageer Jouvence 11 december 2015

  De lip boms van W7 zijn erg fijn! ♥ Leuk dat ze een kerstverpakking hebben xx

 • Reageer Mariska 11 december 2015

  Ik kende het merk wel, maar deze lip bombs nog niet! Wat leuk 😀 die verpakking is echt kerstig en cute! Bedankt voor de tip 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  ZARQA Skin Calming Serum

  Op de Margriet Winterfair kocht ik twee producten van ZARQA om te proberen. Regelmatig las ik namelijk op blogs over...

  Close