Win: I Heart Makeup chocolate palettes [GESLOTEN]

6 december 2015 | Geplaatst in Beauty, Winactie

Het is weer tijd voor een winactie op mijn blog. Dit is al weer even geleden dat ik dat voor het laatst heb gedaan. Laten we het er maar op houden dat het een verlate verjaardagswinactie is. Toen ik afgelopen zaterdag door de Kruidvat liep, liep ik tegen het I Hearte Makeup schap aan. Er was niet veel over van de make-up die er op stond, maar er stonden nog wel oogschaduwpalettes. En volgens mij zijn deze momenteel erg populair onder bloggers, dus besloot ik heel spontaan twee palettes mee te nemen. Dus vandaag maak je kans op de populaire I Heart Makeup Chocolate palettes. Kijk maar snel verder wat je moet doen om te winnen.
i Heart Makeup chocolate

Win: I Heart Makeup chocolate palettes

Je maakt bij deze winactie kans op twee I Heart Makeup palettes. Het gaat om het Naked Chocolate en Death by Chocolate palette. Ik vind de palettes er heel gaaf uitzien, maar zelf gebruik ik geen oogschaduw. Dus daarom maak ik iemand van mijn volgers er blij mee. Ze zien er uit om op te eten, maar dat is niet de bedoeling. Maak prachtige ooglooks met deze kleuren oogschaduw. Ik heb voor jullie de pure variant (Death by Chocolate) en de witte variant (Naked Chocolate) meegenomen. De witte variant heeft hele mooie bruine en nude kleurige oogschaduw en bij puur heb je de keuze uit meer donkere kleuren zoals grijs en zwart in combinatie met bruin. Je kunt met deze palettes dus alle kanten op. En ze zijn zo mooi om te fotograferen!
Death by Chocolate - Naked ChocolateNaked Chocolate, Death by Chocolate
Death by Chocolate: Chocolate shades…that go to the dark side too! By day more natural…by night hit the dark side! Mixture of mattes and shimmers.

Naked Chocolate: The Love Affair with Chocolate continues with the stripped back eyeshadow collection in our collectable chocolate bar palettes. Naked Chocolate is here. Containing 16 stunning eyeshadows for perfect bare to smokey eyes, mixture of shimmer and matte shades.
I Heart Makeup Death by Chocolate I Heart Makeup Naked Chocolate

Wat moet je doen

 • Volg mijn blog op Bloglovin’
 • Volg mij op Instagram
 • Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je aangeeft welke stappen je hebt gedaan

I Heart Makeup Naked Chocolate

Wat mag je doen

 • Like de Facebookpagina van mijn blog en like het bericht
 • Deel het bericht op je eigen tijdlijn

I Heart Makeup Death by Chocolate
Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten en aan te geven welke stappen je hebt gedaan. Als dit ontbreekt in je reactie heb ik het recht om je uit te sluiten van deelname. Je kunt meedoen aan deze winactie tot en met 20 december 2015, 23:59 uur. Reacties die daarna binnenkomen zijn uitgesloten. Alleen deelname vanuit Nederland en België.

Veel succes!

liefs marloes

 

Vorige post Volgende post

48 reacties

 • Reageer Evelien DV 6 december 2015

  Deze chocoladerepen zien er heel wat gezonder uit dan wat de sint in mijn schoentjes gooide. 🙂 ik volgde je al op fb, instagram (@devosevelien) en bloglovin en heb het artikel geliket.

 • Reageer Jolijn 6 december 2015

  Leuke actie, ik doe graag mee (:
  Ik heb alle verplichte stappen gedaan en daarnaast like ik ook je facebookpagina en het bericht.
  Liefs, Jolijn

 • Reageer susanne 6 december 2015

  Tof zijn deze palettes,ik wilde ze ook maar hier was het hele schap helaas al geplundert. Ik ben momenteel aan het afvallen en ik ben benieuwd of deze chocolade me daarvoor kan belonen. Ook erg leuk om deze te vinden onder de kerstboom,je zou er bijna je tanden inzetten 🙂

  Ik volg je blog met veel plezier op bloglovin,facebook en via de blog ♡

 • Reageer Maaike 6 december 2015

  Yay, wat leuk! Ik doe zeker mee met deze leuke winactie <3 Ik volgde je al op Bloglovin en Instagram, en nu ook op Facebook. En natuurlijk heb ik het bericht ook even geliked!

  • Reageer Maaike 6 december 2015

   Oh en ik ben even vergeten te zeggen dat ik het ook gedeeld heb haha!

 • Reageer Daphne 6 december 2015

  Oh jaaaa wauw, zeker doe ik mee! Vooral omdat ik zo’n chocoladefreak ben zijn deze palettes echt leuk om te hebben haha 🙂 Ik heb de volgende stappen gedaan: ik volgde je al op Instagram en Bloglovin’, likete je FB-pagina ook al en heb daar je bericht geliked! <3

 • Reageer Lara 6 december 2015

  Ik heb al zoveel dingen over deze leuke palettes gehoord, ik ben er echt zo benieuwd naar! Ik doe dus zeker mee, ik volg je op Bloglovin, Instagram, Facebook en ik heb het bericht op Facebook geliked!

 • Reageer Manon 6 december 2015

  Leuke winactie. Ik heb ze allebei al dus heel veel succes meiden!

 • Reageer Karolien 6 december 2015

  Ik doe graag mee! (fb, instagram, bloglovin)

 • Reageer Carolien 6 december 2015

  Ik volg je op fb, ig en bloglovin heb hem op fb gedeeld en straks ook op instagram heb veel leuks er al over gelezen maar heb ze jammer genoeg nog niet vandaar dat ik een kansje waag zo kan ik er mooi bij lopen met kerst de verjaardagen van me vriend en me zoontje en met oud en nieuw en ben dol op chocolade dus ze krijgen als ik zal winnen een mooi plekje in de kast dat ze ook nog gezien worden als mensen op visite komen 😀

 • Reageer Cheyenne 6 december 2015

  Wat een leuke actie. Ik draag zelf elke dag oogschaduw en deze pallettes spreken me erg aan . Erg mooie kleuren die ik graag draag. Ik doe heel graag mee
  ik volg je op bloglovin, facebook en instagram alles onder mijn naam Cheyenne Jansen en op instagram cheyennejansen. Ook heb ik het bericht geliked en gedeeld op Facebook.

  Groetjes,

  Cheyenne

 • Reageer Lisette Kleiweg 6 december 2015

  Prachtige kleuren ,ik doe heel graag mee.
  Ik volg je al op Bloglovin , Facebook en Instagram onder dezelfde naam, heb geliked & gedeeld.

 • Reageer Milou 6 december 2015

  Hele leuke winactie! De paletten zien er erg mooi uit! Ik heb alle verplichte stappen gedaan. Ook heb ik nog je facebook pagina en het bericht geliked!

 • Reageer iris 6 december 2015

  Hele winactie!
  Ik volg je op blogvin,instagram en facebook. Ik vind deze palettes heel erg mooi! zullen hier goed gebruikt worden xx iris

 • Reageer Miss Paperfection 6 december 2015

  Zoooo leuk! Volgens mij ben ik deze helemaal niet tegengekomen in het Kruidvat dus dit is een unieke kans om er toch nog aan te geraken. Ik volg je op Bloglovin, Instagram en Facebook (+bericht geliked). Fingers crossed!

  E-mail: Sandra_jacobs@hotmail.com

 • Reageer Anne 6 december 2015

  Ik zou deze palettes heel graag winnen! Ik was bij de kruidvat bij mij in de buurt net te laat! Daarnaast moet ik zaterdag afrijden dus dit zou of een mooie beloning of een mooi troostcadeautje zijn!
  Ik volg je op Instagram en bloglovin’

 • Reageer Lieke 6 december 2015

  http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
  instagram liekevv24
  facebook lieke van veen

  Ik zou deze palettes heel graag winnen!

 • Reageer Tamara TS 6 december 2015

  Dat zijn inderdaad 2 prachtige paletten! Ik doe heel erg graag mee, oogschaduw is voor mij een “every day item”. Ik hou er van om kleuren te combineren, zodat ik elke dag iets anders heb.
  Ik was al volger op Bl en nu ook op Instagram. (paramara1982)

 • Reageer Mieke | Mieksmind 6 december 2015

  Ze zien er al prachtig uit en ik heb swatches voorbij zien komen waar ik helemaal enthousiast van werd. Ik ga dan ook hard duimen voor deze beauty’s. Zou zo enorm leuk zijn kan ik weer lekker gaan experimenteren en mooie nieuwe looks maken. Ik volg je op Bloglovin, Instagram en Facebook! Ik ga duimen. liefs!

 • Reageer Sarah 7 december 2015

  Superleuke winactie! Helaas kan ik niet meedoen want ik verblijf een tijdje in het buitenland maar succes met de wedstrijd! 🙂

  Sarah x

 • Reageer Frederique 7 december 2015

  Aaaaaah! Ik zou deze paletten echt zo graag ontvangen. Ben er zo benieuwd naar!
  Mijn mailadres is fablefrique@gmail.com en mijn blog is http://fablefrique.com
  Ik zal het bericht even op Facebook delen 😉 xx

 • Reageer Ilja W 7 december 2015

  Super leuk zeg! Ik doe mee, en ik volg je ook op FB + heb het artikel geliked

 • Reageer Madeleine 7 december 2015

  Leuke winactie 🙂 Succes allemaal!

 • Reageer alexa 7 december 2015

  Leuke actie maar ik heb ze beide al dus voor mij sla ik over!

 • Reageer Frederique 7 december 2015

  Ze zien er heel mooi uit! X

 • Reageer jeapiebel 7 december 2015

  Ik doe graag mee, al heb ik de palette al. Het lijkt me leuk om aan mijn zus een hele nieuwe als kerstcadeau te geven, want zij is gek op make-up. Zij woont in Thailand en kent de palette nog niet. Ik weet dat het een erg goede kwaliteit is. :-)Ik heb je gevolgd op je Bloglovin’, op Instagram en FB plus geliked.

 • Reageer Marleen 7 december 2015

  Superleuk ik doe mee! Ik volg je op insta, bloglovin en heb je facebookpagina geliked! Liefs Marleen (studiomarleen@hotmail.nl)

 • Reageer Ilsiee prins 7 december 2015

  Superleuke actie! Ik doe graag mee.. Onwijs leuk! 😉 Alle verplichte stapjes doorlopen!
  Groetjes ilsiee/

 • Reageer Dhini 7 december 2015

  Ik doe mee! Alles gedaan

 • Reageer Lola de Held 7 december 2015

  hoii! Super leuke win-actie en natuurlijk doe ik mee! ? ik heb je net gevolgd op insta en op bloglovin ? xxxx mij!!!!!

 • Reageer gea 7 december 2015

  Hele leuke winactie, en doe daarom ook graag mee 🙂 Ik heb alle stappen gedaan.

 • Reageer Yvanka 8 december 2015

  Hey! Wat een leuke winactie! Ik zou het onwijs fijn vinden mocht ik dit winnen! Ik zoek namelijk nieuwe producten om te testen voor mijn blog maar heb niet zoveel geld om nieuwe te kopen.
  Ik heb alle verplichte stappen gedaan en ook heb ik je facebookpagina geliket 😉
  veel liefs!

 • Reageer sandra 8 december 2015

  Wat een super leuke actie! Met deze palettes zou ik mijn chocoladeverslaving op een andere manier kunnen stimuleren. Wat een mooie kleuren, super mooi voor in de winter en tijdens kerst. Ik maak graag kans.
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454) en insta (sannnndd). Mijn e-mail: sandra_jonker8@Hotmail.com

 • Reageer sabrina 8 december 2015

  Plaatjes zijn het, idd mooi om te fotograferen. Bij mijn kruidvat hadden ze ze niet, maar ik hoor er goede verhalen over. Ik doe dus graag mee en vol je op bl en instagram. Mijn mail staat in dat vakje, hoop dat dat oké is ☺

 • Reageer Nicole 9 december 2015

  Ik doe heel graag mee aan deze winactie!! Heb je gevolgd op IG en bloglovin en ook de post gesaved daar!

 • Reageer Lieke 9 december 2015

  Wat een mooi palette zeg! En ik als chocolade- en make-uplover word hier natuurlijk helemaal happy van, de perfecte combinatie! ♥
  Ik volg je op Bloglovin’, Instagram en Facebook en heb het bericht gedeeld op Facebook. Nu maar duimen!

  Liefs x

 • Reageer Evelien 9 december 2015

  Ik doe graag mee echt super leuke winactie, ik zag dit en ben ook een verder gaan kijken op je blog, zo leuk ? ik zou graag een vriendin blij willen maken met deze palleten omdat ze een moeilijke tijd achter de rug heeft. Ik heb al een verassing voor haar gepland maar zou het ook super leuk vinden als ik haar een cadeautje zou kunnen geven.

  • Reageer Evelien 9 december 2015

   Ik heb alle verplichte stappen gedaan (heb namelijk geen facebook?)

 • Reageer Rosalie 9 december 2015

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee. Ik heb alle verplichte stappen gedaan, zelf heb ik geen facebook dus die stappen kan ik niet doen 🙂

 • Reageer Lisa 10 december 2015

  Ik heb de blog gevolgd, insta gevolgd en ben nu onderweg naar facebook om te liken en te delen! Wanneer je op insta of fb kijkt zal je ook zien dat ik een look heb geüpload die echt in het straatje van de Chocolat palettes thuishoort. Het zou amazing zijn als ik deze kan uittesten in de koude winterdagen !

 • Reageer Anita H. 10 december 2015

  Ik heb voldaan aan de genoemde stappen en ik maak dus graag kans.

 • Reageer femke 11 december 2015

  Oh yes ik ben zo blij dat hier een winactie van is! Ik wil het de naked variant al zo ontzettend lang maar mag niet online bestellen. Ik heb alles gedaan en ook je facebook paginas geliked. Ik kan echt niet wachten tot ik hier ooit een ooglook mee kan maken . Liefs,

 • Reageer Valerie 11 december 2015

  Heel leuke winactie! Ik doe mee 🙂

  • Reageer GLAMOURMOES 11 december 2015

   En welke stappen heb je ondernomen om deel te nemen?

 • Reageer zoë 13 december 2015

  Ik doe graag mee!
  Heb laatst een vriendin van mij erg blij gemaakt met een palette van sleek en ik weet ondertussen dat ze erg veel van oogschaduw houdt. Deze zou ik dus graag voor haar winnen!
  ik volg op bloglovin; zoelouwerse
  en op instagram; zowiezo_
  liefs, Zoë

 • Reageer Jennifer 15 december 2015

  Ooh ik ben echt verliefd op deze palletten sinds ik een paar tutorials heb gezien en ik doe echt heel graag mee aan deze winactie! 🙂 Ik volg je op instagram en bloglovin’. 🙂

 • Reageer Idwerd || InvisibleCreations 16 december 2015

  Dit lijken me zulke mooie paletten, vooral de witte variant! Ik ben helemaal into de natuurlijke make-up. Ik volgde je al op bloglovin en nu ook op instagram!

  Ps. Mocht je het leuk vinden, ik heb ook twee winacties op mijn blog staan, doe je mee?

 • Reageer Lotte van Rijssel 19 december 2015

  Wat een leuke actie! Ik doe mee!
  Ik ben je gaan volgen op instagram en bloglovin en heb je facebookpagina geliked!
  xxx

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Online shoppen – de tips

  Beeldrechten: Flickr Baggu andrewarchy CC BY 2.0 Bepaalde rechten voorbehouden Slim online shoppen Zoals jullie natuurlijk kunnen zien op mijn...

  Close